№ 11-07-14 від 11 липня 2014 року

РЕЗИДЕНЦІЯ ЙОГО ВИСОКОПОВАЖНОСТІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

ІНПОЛ УКРАЇНИ

Резидент-Зовнішньоекономічний Простір Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) KICE S11-S2 Офіс для отримання кореспонденції за адресою: Україна,
14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 12, тел. +38 0462 61-44-11
№ 11-07-14 від 11 липня 2014 року

 

Ічнянському районному відділу УМВС України в Чернігівській області

Копії: Прокуратурі Ічнянського району

Ічнянській міській раді

Управлінню СБУ в Чернігівській області

Ічнянській райдержадміністрації

 

Про порушення кримінальної справи по відношенню до угрупування
фізичних осіб, які здійснили рейдерську операцію по відношенню до будинку за адресою: м. Ічня, площа Шевченка, 1а

 

До Інполу України потрапив документ під назвою «Акт опису і арешту майна від 07.02.2012 року». Ця подія відбувалась за адресою: м. Ічня, площа Шевченка, 1. Документ підписано Мисик Галиною Миколаївною, Хулап Людмилою Миколаївною та Хвіст В.М.

За тексом цього документу, деяке угрупування фізичних осіб описало та арештувало майно Ічнянської районної ради та Ічнянської райдержадміністрації. 07 лютого 2012 року було не тільки описано майно Ічнянської районної ради та Ічнянської райдержадміністрації за адресою: м. Ічня, площа Шевченка, 1, але й зроблено фальсифікацію, за якої майно Ічнянської районної ради та Ічнянської райдержадміністрації має бути проданим та реалізованим (невідомо яким чином) в рахунок погашення боргу ПАТ «Банк Демарк».

Документ, про який йде мова в цьому листі не скріплено жодною офіційною печаткою будь-якого офіційного органу України. Проте в цьому документі вказано, що ніяких зауважень і заяв щодо опису, арешту, продажу та реалізації майна з будинку за адресою: м. Ічня, площа Шевченка, 1, не надійшло.

Звертаючись до Ічнянського районного відділу УМВС України в Чернігівській області, просимо з’ясувати обставини, за яких якесь угрупування фізичних осіб у місті Ічні розпродає майно і будинки Ічнянської районної ради, Ічнянської райдержадміністрації, Ічнянського Графства Титульного Суверенного Народу України, а також квартири громадян України без належного на те дозволу з органів технічної інвентаризації Інполу України та Інтерполу України.

 

Радник Голови Інполу України       О.В. Толстой

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.