№02-12-13 від 02 грудня 2013 року

Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України

КОНГРЕС НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН УКРАЇНИ

(МАЛИХ НАРОДІВ УКРАЇНИ)

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47
№02-12-13 від 02 грудня 2013 року

 

Почесному Сенатору Сенату Корінного Народу України –

Першому Президенту суверенної країни Україна

Леоніду Макаровичу Кравчуку

Копії:   Конституційному Суду України

Резиденції Його Викоповажності Президента України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Генеральній Прокуратурі України

Верховній Раді України

Почесним Сенаторам Сенату Корінного Народу України:

Леоніду Даниловичу Кучмі

Віктору Андрійовичу Ющенко

Віктору Федоровичу Януковичу

На Ваше інтерв’ю телеканалу ТВі від 01.12.2013 року

 

Вельмишановний Леоніде Макаровичу!

1 грудня 2013 року в ексклюзивному інтерв’ю телеканалу ТВі Ви, Вельмишановний Леоніде Макаровичу, наголосили на тому, що Його Високоповажність Президент України Віктор Федорович Янукович увійде в історію як великий реформатор. Ваша фахова кваліфікація реформаторських досягнень Його Високоповажності Президента України Віктора Федоровича Януковича за сучасних подій на Майдані Незалежності є більш, ніж важливою.

1 грудня 1991 року Ви, Вельмишановний Леоніде Макаровичу, під час всенародного Референдуму з нагоди проголошення Акту Незалежності країни Україна отримали підтримку більш, ніж 92% голосів від усієї чисельності громадян України. Такої довіри від громадян України не отримували жодні лідери минулих та сучасних подій на Майдані Незалежності.

Гасла лідерів сучасних подій на Майдані Незалежності в бік Його Високоповажності Президента України Віктора Федоровича Януковича діаметрально протилежні Вашому погляду на майбутню реформаторську історіографію, як Ви висловились, великого реформатора України ‑ Його Високоповажності Президента України Віктора Федоровича Януковича.

Ви, Вельмишановний Леоніде Макаровичу, самий всенародно обраний Президент України, з думкою якого не згодні лідери сучасних політичних партій, які ніякої участі в державотворенні України ніколи не приймали. Ці лідери сучасних політичних партій не приймали і не приймають участі у такому процесі, як практичне втілення в життя Сучасних Модернізаційних Програм Його Високоповажності Президента України. Політична Верховна Рада відмовилась прийняти на свій розгляд Сучасну Модернізаційну Програму Його Високоповажності Президента України.

Натомість, окремі представники із складу політичних обранців Верховної Ради проігнорували позицію Верховної Ради щодо невтручання у реформаторську діяльність Його Високоповажності Президента України Віктора Федоровича Януковича. Наголошуючи на імпічменті Президенту України, лідери окремих політичних фракцій Верховної Ради не вносять жодних пропозицій до Сучасної Модернізаційної Програми Його Високоповажності Президента України. Окремим лідерам політичних фракцій, які зорганізували сучасний так званий спротив реформаторській діяльності Його Високоповажності Президента України дуже добре відомо, що Президент України сам собі вже давно оголосив імпічмент. Суттю цього імпічменту є виконання Президентом України тексту його конституційної присяги. Президент України не вступає на пост Президента України. За складом своєї конституційної присяги Президент України вступає на Високий Пост Його Високоповажності Президента України. Пост Президента України і Високий Пост Його Високоповажності Президента України ‑ це далеко не одне і теж. Оголосити імпічмент Його Високоповажності Президенту України неможливо зусиллями будь-якої політичної фракції Верховної Ради та всієї Верховної Ради.

Верховна Рада, зваживши на Вашу авторитетну думку щодо історичної реформаторської діяльності Його Високоповажності Президента України Віктора Федоровича Януковича, ніколи не винесе на свій розгляд питання імпічменту Його Високоповажності Президента України. Інше вирішення цього питання буде означати подію державної зради або іншого злочину (спроби повалення конституційного ладу) з боку складу Верховної Ради.

Його Високоповажність Президент України Віктор Федорович Янукович, як і усі інші Президенти України беззаперечно дотримувались курсу України у її суверенне майбутнє, який започаткували саме Ви, Вельмишановний Леоніде Макаровичу, підписанням Угоди про партнерство і співробітництво між Україною і Європейським Співтовариством і її державами-членами. Цю європейську Угоду ратифіковано в Україні 10 листопада 1994 році за часів Вашого Президентства.

Суверенна Україна майже 20 років є рівноправним членом Європейського Співтовариства. Приводу для будь-яких соціальних потрясінь в Україні щодо анти європейського курсу України не існує. Верховна Рада має звернути увагу лідерів так званих опозицій до Президента України на невідповідність їх діяльності до Положення «Про Раду Національної Безпеки і Оборони України». Наявність на Майдані Незалежності України націоналістичної символіки у вигляді прапорів з незрозумілими символами країни Україна є підставою для розгортання в країні Україна системи Конституційної Безпеки України. Пропаганда будь-якої націоналістичної символіки з проявами національної нетерпимості заборонена в Європі.

Конгрес Національних Меншин України (Малих Народів України) представляє інтереси 138-ми малих народів України. Про інтереси цих народів України лідери так званих опозицій на Майдані Незалежності мову не ведуть взагалі. Про свободу народного волевиявлення в Україні мова не ведеться жодним представником Верховної Ради. Жоден представник Верховної Ради не самовизначився Українцем. На Майдані незалежності спротив реформаторському курсу Його Високоповажності Президента України вчиняють не Українці, не Український народ і не народ України. Спротив діяльності народно обраного Його Високоповажності Президента України Віктора Федоровича Януковича вчиняють фізичні особи-мігранти (нестатистичні одиниці країни Україна). Це означає, що лідери так званих опозицій Президенту України очолюють не опозицію Президенту України, а інтервенцію проти Корінного Народу та Національних Меншин України.

Вельмишановний Леоніде Макаровичу! Сучасні події на Майдані Незалежності – це знищення плодів Вашої праці у вигляді суверенної країни Україна, історичною постаттю якої Ви є довічно. Так звані лідери опозицій Його Високоповажності Президенту України Віктору Федоровичу Януковичу беззаперечно мають пройти з Вами телевізійну співбесіду на предмет з’ясування підстав їх сучасної  діяльності в статусі фізичних осіб-мігрантів по відношенню до історичних досягнень всіх Президентів України  (які послідовно вели країну Україна в складі міжнародного співтовариства суверенних народів світу до статусу її Великого Роял-Герба).

На сучасному Майдані не вбачається жодного прапору країни Україна з символікою Великого Роял-Герба України або Малого Роял-Герба Його Високоповажності Президента України. Такий перебіг подій має стурбувати не тільки Вас, Вельмишановний Леоніде Макаровичу – фундаторе суверенної країни Україна, але й Конституційний Суд країни Україна, який за Вашим сприянням має облаштуватись системою Конституційної Безпеки країни Україна.

 

З повагою і шаною до Вас, від імені 138-ми малих народів

та національних меншин України, які у 1991 році висловили

Вам повну довіру у якості незмінного лідера суверенної країни Україна

 

 

Заступник Голови Президії

Конгресу Національних Меншин (Малих Народів України)

М.М. Меркулов

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.