12-11-13 від 12 листопада 2013 року

РЕЗИДЕНЦІЯ ЙОГО ВИСОКОПОВАЖНОСТІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

АНТИКОРУПЦІЙНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ

Резидент-Інпол Зовнішньоекономічного Ринку України Офіс для отримання кореспонденції за адресою: Україна,14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 12, тел. +38 0462 61-44-11
12-11-13 від 12 листопада 2013 року

 

Заступнику начальника

Чернігівського МУЮ Центрального ВДВС

А.В.Рокач

Копії:    Головному управлінню юстиції в Чернігівській області

Чернігівському міському управлінню юстиції

Центральному ВДВС Чернігівського МУЮ

Деснянському ВДВС Чернігівського МУЮ

Головному управлінню по боротьбі з

організованою злочинністю МВС України

Міністерству Юстиції України

Державній Виконавчій Службі України

Адміністрації Президента України

Чернігівській облдержадміністрації

Чернігівській облраді

Чернігівській міськраді

Управлінню СБУ в Чернігівській області

Прокуратурі Чернігівської області

УМВС України в Чернігівській області

Прокуратурі м.Чернігова

На Ваш лист за №38263659 від 06.11.2013р.

 

Антикорупційний Комітет – Інпол України розглянув текст листа Чернігівського МУЮ Центрального ВДВС за №38263659 від 06.11.2013р. на предмет дотримання ним вимог фінансової дисципліни в країні Україна. З’ясовано, що окремі службовці з Чернігівського МУЮ Центрального ВДВС не розуміють різниці між фінансово-правовим складом відносин в країні Україна, аналітично-фінансово-юридичним складом та синтетично-фінансово-юридичним складом відносин, які знаходяться за межами країни Україна.

Економіка країни Україна розмежована правовими стандартами ISIC, КІСЕ, NACE. Міністерство Юстиції України не належить до жодного правового стандарту України. Юридичних стандартів України не існує. Це означає, що ніяких правовстановлюючих документів службовці Міністерства Юститції України вимагати не можуть.

Спомин окремого службовця з системи Міністерства Юститції України про так звані «законні вимоги держвиконавців» з органів Державної Виконавчої Служби України є підгрунтям для порушення слідчих справ по відношенню до таких службовців. Вимоги можуть бути за Каноном, за Коном, за Законом, за підЗаконом та за Правилами. Всі ці вимоги виключно правові. Порушити так звані «законні вимоги» так званих «держвиконавців» з Міністерства Юститції України неможливо. Юридичних законів не існує.

Залучення правоохоронних органів України до проведення юридично-виконавчих дій окремих службовців з системи Міністерства Юститції України є виключно договірним чинником. Такі дії вчиняються за тарифом. Міністерство Юститції України ще не уклало договір з Інтерполом та Інполом України, який би визначав порядок притягнення суб’єктів п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України до правової відповідальності. Це означає, що Міністерство Юститції України та Державна Виконавча Служба України знаходиться поза межами економічного простору країни Україна. Обіг виконавчих документів Державної Виконавчої Служби України в межах країни Україна є чинником, який не відповідає вимогам Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму».

 

Радник Голови Антикорупційного Комітету України

  О.В.Толстой

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.