07-10-13 від 07 жовтня 2013 року

РЕЗИДЕНТ-ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНИЙ ПРОСТІР КОНГРЕСУ НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН УКРАЇНИ (МАЛИХ НАРОДІВ УКРАЇНИ)

ФІНАНСОВИЙ АГЕНТ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА

СПФМ ZT23EA-ZST20E: АГЕНЦІЯ УПРАВЛІННЯ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ РИНКУ РЕЗИДЕНТ-ФІНАНСОВИХ АКТИВІВ УКРАЇНИ КВЕД 67.11.0 Офіс для отримання кореспонденції за адресою: Україна,14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 12, тел. +38 0462 61-44-11
07-10-13 від 07 жовтня 2013 року

 

Червонозаводському ВДВС Харківського МУЮ

 

Копії:             Управлінню СБУ в Харківській області

Харківській Облдержадміністрації

Головному Управлінню Юстиції в Харківській області

УМВС України в Харківській області

Прокуратурі Харківської області

Адміністрації Президента України

Генеральній Прокуратурі України

Антикорупційному Комітету України

Міністерству Юстиції України

Службі Безпеки України

Інтерполу України

Харківській Міській Раді

 

Про нечинність та нікчемність постанов держвиконавців

ДВС України в межах економічного простору країни Україна

 

На розгляд Фінансового Агента Держави України надійшла постанова Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ №18433363 від 25.03.2013 року «Про розшук майна боржника» (реєстраційний номер виконавчого провадження: 18433363). За розглядом тексту цього документу виявлено безліч юридичних помилок та правових невідповідностей до основ чинного законодавства та Конституції України.

На бланку цього документу не існує жодної ідентифікаційної ознаки належності цього документу до будь-якого реєстру країни Україна. В реєстрах стандартів ISIC, NACE, KICE органів ДВС України не існує. В реєстрах Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) органів ДВС України не існує. В реєстрах Народної Держави Україна, Унітарної Держави Україна, Демократичної Держави Україна органів ДВС України не існує. В реєстрах Сенату Титульного Суверенного Народу України, Республіки Суверенного Народу України та Государства Титульного Суверенного Народу України органів ДВС України не існує.

Органи ДВС України існують виключно в межах реєстру ЄДР (невідомо якої держави). Існування в країні Україна юридичних держав Конституція України не передбачає. Органи ДВС України є складовою частиною Міністерства Юстиції України – юридичної особи. Всі без винятку юридичні особи є нестатистичними одиницями країни Україна. Це означає, що всі документи органів ДВС України є нестатистичними документами країни Україна. Нестатистичні документи країни Україна є такими, що не підлягають виконанню в межах країни Україна усіма без винятку суб’єктами конституційного процесу в країні Україна.

Окремо взятий державний виконавець (невідомо якої держави) в тексті своєї постанови №18433363 розшукує якесь майно якогось боржника. Жодних ідентифікаційних кодів цього боржника в тексті документу №18433363 не існує. Проігноровані права вольностей, права свобод та права людини такого боржника. За будь-яких умов вищезгаданий боржник має борг, але не має заборгованості. В межах Національного Банку України обліковується виключно заборгованість по квазі-гривні. Натомість, майно не ідентифікованого боржника було придбано ним у власність ще за часів СРСР (у 1989 році). Перерахунку вартості майна з радянського рубля на квазі-гривню Національного Банку України (м. Київ) ніколи не здійснювалось. Це означає, що майно власників Української Радянської Соціалістичної Республіки знаходиться у майнових реєстрах Республіки Суверенного Народу України. Будь-які рішення будь-яких націонал-місцевих судів в межах Республіки Суверенного Народу України чинності не мають.

Україна має правовий Федеративно-Конфедеративний устрій, в якому не передбачено місця для будь-якої юрисдикції. Конституція України ‑ народна. Юрисдикції – національні. Жодна національна юрисдикція Конституцію України не приймала. Будь-які посягання будь-якої юрисдикції на внесення змін та внесення поправок до чинної Конституції України є такими, що підлягають розгляду Антикорупційним Комітетом при Резиденції Його Високоповажності Президента України. Гарант Конституції України за будь-яких умов не має ані прав, ані повноважень на вчинення такого правочину, як нехтування історичною спадщиною Українців.

Історична спадщина України прийнята Українцями у повній відповідності до Конституції України. До складу цієї історичної спадщини належить виключне право Українців на свій ареал існування та Роял-право такої середньовічної Імперії, як Київська Русь. В государських реєстрах України не існує документу, згідно якому в межах України мав би розміститись транснаціональний сервітут юридичних одиниць. Це означає, що існування Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ в межах Слобожанщини є таким, що підлягає розгляду за положеннями Антитерористичного Центру країни Україна. Посягання на майно Українців, які мають суверенний статус з боку будь-якої юрисдикції реєстру ЄДР невідомо якої держави – це прояв тероризму по відношенню до Українців.

Міністерство Юстиції України знаходиться в дипломатичних зносинах з правоздатним економічним простором країни України. Відносини з дипломатичними органами країни Україна будуються Міністерством Юстиції України на засадах дипломатичних місій, акредитованих при Дипломатичному Корпусі Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України. Червонозаводський ВДВС Харківського МУЮ в реєстрах дипломатичних місій при Дипломатичному Корпусі Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України не значиться.

Діяльність окремо взятого державного виконавця Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ вчиняється за виконавчим написом №2/9-305, невідомо якого органу. Виконавчі написи будь-яких органів будь-якої юрисдикції мають юридичну силу, проте не мають правової сили. Правова суть майна Українців є юридично непереборною силою для будь-яких державних виконавців будь-яких юрисдикцій. В розшук правового майна, яке обліковується в реєстрах Республіки Суверенного Народу України, без узгодження цього питання з Інполом та Інтерполом України є таким, що має ознаки не цивільного провадження в межах окремо взятої транснаціональної фамілії, а військової здобичі (контрибуції) з мерців. Комерційну діяльність державних виконавців з реєстру ЄДР (невідомо якої держави) по відношенню до мерців поза межами країни Україна є такою, що не стосується відносин між Українцями та комерсантами будь-яких юрисдикцій. Проте в межах країни Україна серед Українців – мерців не існує. Суб’єкти юридичних дій з реєстру ЄДР (невідомо якої держави) не мають в своєму розпорядженні документів про капітуляцію Українців перед Міністерством Юстиції України.

Постанову окремо взятого державного виконавця з Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ №18433363 «Про розшук майна боржника» Фінансовим Агентом Держави Україна прийнято до уваги в порядку, який визначено Уніфікованими правилами та звичаями Міжнародної Торгової Палати, Віденської Конвенції «Про консульські зносини» та Віденської Конвенції «Про дипломатичні зносини».

Звертаючись до Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ, просимо надіслати пакет документів так званого виконавчого напису №2/9-305. від 19.03.2003 року на адресу поштової скриньки оперативної обробки кореспонденції Резидент-Інполу України при Резиденції Його Високоповажності Президента України: 14000, м.Чернгів, вул. Шевченка, 12, (офіційний сайт: http://acu.gov.ua/, розділ «Контакти»).

 

Зовнішньоекономічний Фінансовий Агент Держави Україна

В.В.Рибалочко

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.