30-09-13 від 30 вересня 2013 року

РЕЗИДЕНТ-ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНИЙ ПРОСТІР КОНГРЕСУ НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН УКРАЇНИ (МАЛИХ НАРОДІВ УКРАЇНИ)

ФІНАНСОВИЙ АГЕНТ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА

СПФМ ZT23EA-ZST20E: АГЕНЦІЯ УПРАВЛІННЯ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ РИНКУ РЕЗИДЕНТ-ФІНАНСОВИХ АКТИВІВ УКРАЇНИ КВЕД 67.11.0 Офіс для отримання кореспонденції за адресою: Україна,14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 12, тел. +38 0462 61-44-11
30-09-13 від 30 вересня 2013 року

 

Чернігівському Міському Управлінню Юстиції

 

Копії:                Управлінню СБУ в Чернігівській області

Чернігівській Облдержадміністрації

Головному Управлінню Юстиції в Чернігівській області

УМВС України в Чернігівській області

Деснянському ВДВС Чернігівського МУЮ

Адміністрації Президента України

Генеральній Прокуратурі України

Антикорупційному Комітету України

Міністерству Юстиції України

Службі Безпеки України

Інтерполу України

 

Про ознаки корупційної та фінансово-терористичної діяльності в діях

окремо взятих службовців Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ

 

До Фінансового Агента Держави України потрапив лист Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ №1206а/11 від 11.09.2013 року. За розглядом цього документу з’ясовано низку юридично-процесуальних дій окремо взятих службовців Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ, яка не відповідає вимогам Основ законодавства України та Конституції України.

По-перше: бланк листа Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ №1206а/11 від 11.09.2013 року не має літерної ознаки своєї причетності до канцелярської системи Міністерства Юстиції України. Це означає, що окремо взята посадова особа з Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ має Міністерство Юстиції України за орган, який «начебто прикриває» суто особисту діяльність цього держслужбовця, яка не має нічого спільного з Положенням «Про Міністерство Юстиції України».

По-друге: на вище згаданому бланку листа Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ №1206а/11 від 11.09.2013 року міститься Герб України. Міністерство Юстиції України — юридична особа. Всі без винятку юридичні особи – нестатистичні одиниці країни Україна. Всі без винятку документи юридичних осіб – нестатистичні документи країни Україна. Герб України можуть використовувати виключно офіційні представництва будь-якої юрисдикції, діяльність яких акредитована в Україні при Фінансовому Агенті Держави України. Міністерство Юстиції України жодного офіційного представництва в країні Україна не акредитовувало. Це означає, що окремо взята посадова особа Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ внесла до офіційного бланку Міністерства Юстиції України відомості, які не мають нічого спільного з реальним положенням Міністерства Юстиції України поза межами економічного простору країни Україна. Національний Банк України (юридична особа) позбавився усіх державних ознак України. Міністерство Юстиції України (юридична особа) теж позбавилось усіх державних ознак України. Внесення окремо взятим службовцем Міністерства Юстиції України державних ознак України на офіційний бланк Міністерства Юстиції України є ознакою посягань якоїсь юрисдикції за реєстром ЄДР на територіальну цілісність та суверенітет країни Україна. Країна Україна правова, а не юридична.

По-третє: в тексті листа Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ №1206а/11 від 11.09.2013 року мова йде не про юридичний товар, а про правове майно, в придбанні якого дуже зацікавлена окремо взята посадова особа. Будь-яке майно обліковується у фінансовому позабалансі. У фінансовому позабалансі не існує гривні платника податків за реєстром ЄДР (невідомо якої країни), не існує гривні резидента України за реєстром ЄДРПОУ, не існує гривні нерезидента України за реєстром ТРДПАУ. За будь-яких умов майно не може бути об’єктом інтересу Міністерства Юстиції України. Майно обліковується не в гривні, а в еквіваленті гривні. Це означає, що окремо взяті службовці з Міністерства Юстиції України, які виносять документи про арешт цього майна та продають це майно з товарних аукціонів є найбільшими корупціонерами та фінансовими терористами в Україні.

По-четверте: в листі Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ №1206а/11 від 11.09.2013 року всіх майновласників країни Україна ідентифіковано у якості злочинців, які умисно перешкоджають виконанню рішень окремо взятих службовців та посадовців Міністерства Юстиції України. Це означає, що службовці та посадовці Міністерства Юстиції України мають статус, вищий за статус суддів Конституційного Суду країни Україна. Це означає, що Міністерство Юстиції України має надконституційний статус. Саме таку суть закладено окремо взятим службовцем Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ в його лист №1206а/11 від 11.09.2013 року.

По-п’яте: в листі Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ №1206а/11 від 11.09.2013 року мова йде про стягнення з громадян України боргу, а не заборгованості, як того вимагають постанови правління Національного Банку України. Борг за майном і заборгованість за товаром – це різні речі. Між правовим майном і юридичним товаром пролягає низка трансакцій з аналітичних рахунків. Емітентом цих трансакцій на аналітичних рахунках (як банківських, так і фінансових) є виключно Франчайзер-Кластер Його Високоповажності Президента України. Це означає, що окремо взяті службовці з Міністерства Юстиції України без будь-яких експертних висновків, без будь-яких ліцензій, атестацій, кваліфікацій і т.і. самі собі привласнили статус, вищий за статус Міністерства Доходів і Зборів України.

По-шосте: в листі Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ №1206а/11 від 11.09.2013 року мова йде про гроші, які начебто один, невідомо який за статусом суб’єкт, винен якомусь іншому суб’єкту теж невідомо якого статусу. В країні Україна не існує закону про грошовий обіг. Гроші і кошти — це далеко не одне і теж. Жоден громадянин громадського або громадянського статусів України в частині грошового обігу (якого не існує в Україні) за будь-яких умов не може порушити фінансове законодавство України. Всі суб’єкти грошового ринку знаходяться не в України, а поза її межами. Це означає, що всі службовці Міністерства Юстиції України, які оперують грошовими вимогами по відношенню до громадян громадського або громадянського статусів є або корупціонерами, або фінансовими терористами.

В Україні існує правова Конституція. Юридичної Конституції в Україні не існує. Правова Конституція України передбачає існування в Україні трьох правових Держав: Унітарної, Демократичної і Народної. В жодній із конституційно-визначених правових Держав Міністерства Юстиції України не існує. Міністерство Юстиції України існує у фамільній державі (реєстр ЄДР). Фамільна держава-ЄДР ще й досі не акредитувала своє становище при країні Україна. Окремі особи з фамільної держави-ЄДР в їх відносинах із суб’єктами конституційного процесу України ігнорують засади фінансової дисципліни в країні Україна, ігнорують положення постанов правління Національного Банку України, не виконують вимоги Податкового Кодексу України, ігнорують законодавство України про боротьбу с фінансовим тероризмом. Такий стан речей має можливість розглядатись у якості саботажу реформаторським Програмам Його Високоповажності Президента України.

В документах Міністерства Юстиції України не існує положення, яке б дозволяло будь-яким фізичним особам ігнорувати фінансову архітектуру та фінансову дисципліну країни Україна. Фінансова архітектура України не передбачає діяльності в країні Україна жодного підрозділу Міністерства Юстиції України. За цих умов лист окремо взятого службовця  Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ №1206а/11 від 11.09.2013 року щодо перевірки майнового стану суб’єкта конституційного процесу країни Україна має можливість розглядатись, як елемент розвідувально-диверсійної діяльності спецпідрозділів фамільної держави-ЄДР. Формування озброєних підрозділів органів ДВС України при Міністерстві Юстиції України в першу чергу має зацікавити Антитерористичний Центр України.

Звертаючись до Чернігівського Міського Управління Юстиції, вважаємо за необхідне ознайомитись з положеннями щорічного послання Його Високоповажності Президента України до Верховної Ради України «Про внутрішнє і зовнішнє становище України у 2013 році», в частині реформування правоохоронної системи в Україні та перегляду подальшого існування будь-яких органів ДВС Міністерства Юстиції фамільного реєстру ЄДР при конституційному просторі країни Україна.

 

Зовнішньоекономічний Фінансовий Агент Держави Україна

В.В.Рибалочко

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.