№ 13-07-31 від 31 липня 2013 року

ISIC — КВЕД 99.00.0 — ЗКГНГ — КІСЕ
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

ТИТУЛЬНИЙ СУВЕРЕННИЙ НАРОД УКРАЇНИ

МІЖВІДОМЧА ІНТЕРПОЛ — КОЛЕГІЯ ПРОТИДІЇ

ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОМУ ТЕРОРИЗМУ

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47
№ 13-07-31 від 31 липня 2013 року

 

Херсонобленерго

Генічеському РЕЗіЕМ

 

Копії:    Адміністрації Президента України

Херсонській облдержадміністрації

Генічеській райдержадміністрації

УСБУ в Херсонській області

УМВС в Херсонській області

Прокуратурі Херсонської області

 

Про ознаки невідповідності діяльності Херсонобленерго

до вимог чинного законодавства України

 

На експертизу Міжвідомчої Інтерпол-Колегії протидії фінансово-економічному тероризму потрапив документ, емітований, начебто, Херсонобленерго під назвою «Попередження про відключення підприємства від електромережі» (підписаний начальником Генічеського РЕЗіЕМ Бабичем В.С.).

Вищевказаний документ не містить в собі вихідного реєстраційного номеру Херсонобленерго. Треба розуміти так, що якась фізична особа на прізвище Бабич В.С. (а не Херсонобленерго) вдалась до дій, які мають ознаки приниження честі і гідності вищого керівництва Херсонобленерго. Не Херсонобленерго, а якась фізична особа на прізвище Бабич В.С. попереджає про відключення енергопостачання або ФОП Алеко О.І., або всю вулицю Азовську в місті Генічеськ.

Таких суб’єктів, як ФОП в національній юрисдикції при країні Україна не існує. ФОП Алеко О.І. – це результат якогось процесу мислення виключно фізичної особи Бабича В.С., а не офіційних реєстрів Кабінету Міністрів України. Попередженням про відключення енергопостачання по вулиці Азовська (без номерів будинків на цій вулиці)  має перейматись Вуличком вулиці Азовська в місті Генічеськ, а не мешканці будинків цієї вулиці. Адреси такого Вуличкому на документі Херсонобленерго не вказано. Це означає, що фізична особа  Бабич В.С. або фаховонепридатний начальник Генічеського РЕЗіЕМ, або виконавець якогось замовлення, яке має за мету створення штучно робленої соціальної напруги в місті Генічеськ. Такими питаннями переймається Служба Безпеки України.

За текстом документу Херсонобленерго під назвою «Попередження про відключення підприємства від електромережі» мова йде про, начебто, порушення (невідомо ким) положень документу №575/97-ВР від 16.10.1997 року. Всі без винятку документи першого періоду перехідних положень Конституції України є надбанням Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України), Кабінету Міністрів Франчайзер-Упорядників України та Франчайзер Кластера Його Високоповажності Президента України.

Херсонобленерго ніякого відношення до централізованих бухгалтерій бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України не має. Херсонобленерго не існує навіть в межах країни Україна. Херсонобленерго – юридична особа. Всі без винятку юридичні особи – нестатистичні одиниці країни Україна. Це означає, що за сприянням фізичної особи на прізвище Бабич В.С. Кабінет Міністрів сервус-урядників при країні Україна (прем’єр-міністр Азаров М.Я.) оголосив енергетичну війну сучасним модернізаційним реформам Його Високоповажності Президента України. Такими питаннями переймається Служба Безпеки України.

В тексті документу Херсонобленерго під назвою «Попередження про відключення підприємства від електромережі» мова йде про те, що вулиця Азовська в місті Генічеськ відключається від електропостачання за підстав інших нормативно-технічних документів ВАТ «ЕК»Херсонобленерго». Це означає, що ВАТ «ЕК»Херсонобленерго» розпочало діяльність при країні Україна не в якості підприємства, а в якості рейдер-міністерства енергетики по знеструмлення в країні Україна від силових і освітлювальних мереж енергопостачання. Такі питання розглядаються за положеннями основ національної безпеки України. Національна безпека України і інтернаціональна безпека України нічого спільного з транснаціональною безпекою транснаціонального анклаву при країні Україна не мають.

Всі юридичні особи при країні Україна знаходяться в сфері компетенції транснаціональної безпеки транснаціонального анклаву при країні Україна. Моніторинг цієї системи здійснює так звана «конструктивна опозиція» Президента України. Треба розуміти так, що якісь окремі фізичні особи спричиняють в країні Україна діяльність, яка не має нічого спільного з Конституцією країни Україна, з сучасними модернізаційними  реформами Його Високоповажності Президента України та програмами соціального розвитку живого капіталу країни Україна.

За програмами соціального розвитку «живого капіталу» країни Україна передбачено переведення всіх систем енергопостачання в країні Україна до складу суб’єктів Франчайзер-Кластера Його Високоповажності Президента України. Енергетична безпека країни Україна не базується на суб’єктах комерційної діяльності, підприємницької діяльності та узуфрукт-діяльності. Сервус-енергетичної безпеки країни Україна не існує. За програмами соціального розвитку живого капіталу країни Україна всі енергопостачальні мережі країни Україна повинні мати бенефіціарний статус. Бенефіціарний статус енергопостачальних мереж країни Україна не передбачає будь-яких платежів в квазі-грош гривні. Це означає, що документ Херсонобленерго під назвою «Попередження про відключення підприємства від електромережі» попереджає про негативні наслідки, пов’язані з припиненням подачі електроенергії не Вуличком по вулиці Азовська міста Генічеськ, а Адміністрацію Президента України в Херсонській області, тобто наступне попередження про відключення електроенергії має надійти від усіх обленерго України на адресу усіх регіональних Адміністрацій Президента України.

Міжвідомча Інтерпол-Колегія протидії фінансово-економічному тероризму жодним чином не має наміру пов’язувати ознаки саботажу реформам Президента країни України з діяльністю Херсонобленерго. Офіційного вихідного номеру Херсонобленерго на документі під назвою «Попередження про відключення підприємства від електромережі» не існує. Фізична особа на прізвище Бабич В.С. ймовірно взагалі не представляє інтереси Херсонобленерго. Це означає, що УМВС та УСБУ в Херсонській області мають розглядати питання забезпечення енергобезпеки Херсонського регіону не в контексті діяльності Херсонобленерго, а в контексті діяльності якогось угрупування фізичних осіб, які мають явно якесь політичне забарвлення. Втручання будь-яких політичних органів в діяльність технічних систем країни Україна не передбачено Конституцією країни Україна.

Звертаючись до Херсонської Облдерджадміністрації, вважаємо за необхідне зв’язати час перебування Його Високоповажності Президента України в Херсонсько-кримському регіоні України з часом появи так званих «попереджень» про відключення неіснуючих в країні Україна ФОП-систем від електропостачання.

 

 

Голова Міжвідомчої Інтерпол-Колегіїї протидії

фінансово-економічного тероризму

О.В. Толстой

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.