№21-06-13 від 21 червня 2013 року

ISIC — КВЕД 99.00.0 — ЗКГНГ
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

ТИТУЛЬНИЙ СУВЕРЕННИЙ НАРОД УКРАЇНИ

РАДНИК

Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47
№21-06-13 від 21 червня 2013 року

 

Державній Службі України з питань

регуляторної політики та розвитку підприємництва 

 

Копії:   Адміністрації Президента України

Конституційному Суду України

Службі Безпеки України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Міністерству Юстиції України

Міністерству Економіки України

Міністерству Фінансів України

Міністерству Закордонних Справ України

Міністерству Доходів і Зборів України

Генеральній Прокуратурі України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Кабінету Міністрів України

Верховній Раді України

Національному Банку України

На Ваш лист №5315/0/20-13 від 17 червня 2013 року

 

Ваш лист №5315/0/20-13 від 17 червня 2013 року надійшов на розгляд  Адміністрації Франчайзер-Кластера Його Високоповажності Президента України. За розглядом цього листа зрозуміло, що Державна Служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва  не бачить (або не знайшла) свого місця серед суб’єктів виконання нової економічної Програми Його Високоповажності Президента України, яка визначає інноваційні напрямки розвитку України впродовж XXI століття.

Державна Служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва – це не служба з питань регуляторної політики та розвитку бізнесу. Бізнес і підприємництво доповнюють одне одного, але знаходяться в різних економічних просторах. Підприємництво знаходиться в економічному просторі Кабінету Міністрів сервус-урядників України. Бізнес знаходиться в економічному просторі Кабінету Міністрів Франчайзер-Упорядників України. Думка Державної Служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, за якої підприємці, начебто, здійснюють господарську діяльність має місце бути, але за економічною суттю цього питання є необхідність звернути Вашу увагу на обставину, за якою в системі Кабінету Міністрів сервус-урядників України не існує ані Господара, ані Резиденції Господара. Без Господара і Резиденції Господара ніякої мови про будь-яку господарську діяльність в межах Державної Служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва йти не може.

Всі без винятку суб’єкти підприємницької діяльності – юридичні одиниці. Всі юридичні одиниці  — нестатистичні одиниці країни Україна. Це означає, що Державна Служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва забезпечує розвиток іноземних та чужоземних (по відношенню до країни Україна) підприємців. В щорічному посланні Президента України до Верховної Ради України від 06 червня 2013 року мова йде не про розвиток підприємництва, а про кластеризацію, капіталізацію та корпоратизацію економіки країни Україна. В цьому документі мова йде не про розвиток сервітуту фізичних осіб при країні Україна, а про розвиток соціальної сфери країни Україна. В межах соціальної сфери країни Україна не існує місця для діяльності Державної Служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.

Адміністрація Франчайзер-Кластера Президента України розуміє лист Державної Служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва №5315/0/20-13 від 17 червня 2013 року, як документ, який визначає узгодженість дій, а також розмежування сфер компетенції системи розвитку підприємництва при країні Україна та системи розвитку бізнесу в країні Україна. Починаючи з 17 червня 2013 року, Державна Служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва в жодному офіційному документі не наголошує гасло будь-якої причетності до розвитку бізнесу в країні Україна. Справа розвитку бізнесу в країні Україна входить до сфери компетенції Кабінету Міністрів Франчайзер-Упорядників України.

Нова економічна Програма Його Високоповажності Президента України має за мету зміну моделі подальшого соціально-економічного розвитку країни Україна. Час товаризації, спекулятизації та комерціалізації зовнішньоекономічного транснаціонального простору при країні Україна закінчився. Інноваційна модель подальшого розвитку національно-економічного простору країни Україна формується в Конгресі Національних Меншин України (Малих Народів України) – одному з вищих владних органів країни Україна. Конгрес Національних Меншин України (Малих Народів України) – не громадська організація, яка опікується ідеями, слушними ідеями та будь-якими іншими ідеями. Ідеями опікуються політичні партії, які здійснюють свою діяльність не в країні Україна, а при країні Україна.

Координація діяльності Державної Служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва з органами місцевого самоврядування – це не координація діяльності Державної Служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва з органами місцевого самоуправління. Органи місцевого самоуправління – соціальні. Органи місцевого самоврядування – громадські. Громадські справи і соціальні справи доповнюють суспільні справи. Суспільними справами переймаються українці, соціальними справами переймаються національні меншини при українцях, громадськими справами переймаються представники транснації при країні Україна, які ще й досі не акредитували своє становище при країні Україна в зовнішньоекономічних реєстрах Його Високоповажності Президента України.

Регіональна кластеризація країни Україна – це конституційний процес формування в країні Україна багатоманітної економіки. Регіональну кластеризацію країни Україна забезпечують не юридичні органи при країні Україна, а правові органи країни Україна. Дерегуляція діяльності юридичних органів при країні Україна вкрай потрібна. Транснаціональний юридичний сектор при країні Україна скорочується зі 100% до 30% свого підприємницького потенціалу. Це означає, що ефективне вирішення цього питання (без мітингів, страйків та демонстрацій) залежить від скоординованості дій між Державною Службою України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва та органами Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України), які переймаються питаннями капіталізації та кластеризації регіонів України.

 

 

Радник Його Величності

Государа Титульного Суверенного Народу України

І.Л.Козлова

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.