№30-05-13 від 30 травня 2013 року

ТРДПАУ 553515506-553515469
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

КОНГРЕС НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН УКРАЇНИ

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ ФРАНЧАЙЗЕР-УПОРЯДНИКІВ УКРАЇНИ

(ПРИ ФРАНЧАЙЗЕР КЛАСТЕРІ ЙОГО ВИСОКОПОВАЖНОСТІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ)

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47
№30-05-13 від 30 травня 2013 року

 

Адміністрації Президента України

 

Копії:                          Службі Безпеки України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Генеральній Прокуратурі України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Кабінету Міністрів України

Верховній Раді України

Національному Банку України

 

До листа Конгресу Національних Меншин України (Малих

Народів України) №28-05-13 від 28 травня 2013 року

 

28 травня 2013 року на Вашу адресу було спрямовано лист Ведучого Справи Франчайзер-Кластера Його Високоповажності Президента України №28-05-13 від 28 травня 2013 року. В цьому листі Конгрес Національних Меншин України (Малих Народів України) проінформував Адміністрацію Президента України про початок діяльності Кабінету Міністрів Франчайзер-Упорядників України.

Поява в Україні Кабінету Міністрів Франчайзер-Упорядників України є наслідком виконання Конгресом Національних Меншин України (Малих Народів України) положень:

  • Розпорядження Кабінету Міністрів України №976-р від 08.11.2007 року в частині, яка стосується 70%-ї капіталізації економіки країни Україна;
  • Наказу Міністерства Фінансів України №1588 від 09.12.2011 року в частині, яка стосується некомерційної діяльності Дипломатичних Місій та централізованих бухгалтерій Адміністрації Президента України в режимі п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України;
  • Податкового Кодексу України в частині, яка стосується резидент-економічних систем України та нерезидент-економічних систем України в режимі Європейської Соціальної Хартії та Європейської Хартії «Про місцеве самоуправління» на засадах негрошових фінансових ринків України;
  • Сучасних модернізаційних Програм Його Високоповажності Президента України, які мають за мету формування в Україні народно-соціальної багатоманітної економіки жителів України, населення України, національних меншин України, малих народів України і т.д., окрім фізичних осіб-мігрантів, сервусів, наймитів, гастарбайтерів і т.д., які в цивільному статусі тимчасово перебувають на заробітках в системі Кабінету Міністрів сервус-урядників при країні Україна.

Кабінет Міністрів сервус-урядників при країні Україна та Кабінет Міністрів Франчайзер-Упорядників України виконують різні функції. Склад цих функцій викладено в розпорядженні Кабінету Міністрів України №1075 від 20.10.2011 року в частині, яка стосується технічної допомоги міжнародних фінансових організацій на адресу Адміністрації Президента України. Міжнародні фінансові організації – це не національні фінансові організації, не інтернаціональні фінансові організації і не транснаціональні фінансові організації. Міжнародні фінансові організації України існують в межах Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України.

Кабінет Міністрів Франчайзер-Упорядників України та Франчайзер-Кластер Його Високоповажності Президента України – це фінансові інструменти, які надані Його Величністю Государем Титульного Суверенного Народу України в порядку адресної допомоги органам виконання положень Програми Президента України «Україна для людей».

Кабінет Міністрів Франчайзер-Упорядників України розміщено в економічному просторі Нерезидент-Екстериторіального Банку Реконструкції та Розвитку Народу України. Нерезидент-Екстериторіальний Банк Реконструкції та Розвитку Народу України забезпечує обіг грошових документів, коштових документів, грошо-коштових документів та кошто-грошових документів національного стандарту КІСЕ в формі банківських нот (банк-нот), банківських актів (банк-актів), банківських асигнацій (банк-асигнацій) та інших фінансових документів, які необхідні національному та інтернаціональному секторам економіки країни Україна для формування цілісної фінансово-управляючої системи.

Формуванням фінансово-управляючої системи цілісної економіки країни Україна (у форматі ст.15 Конституції України) переймаються Фінансовий Архітектор Титульного Суверенного Народу України при Його Величності Государі Титульного Суверенного Народу України та Комітет по економічним реформам при Його Високоповажності Президенті України.

Політичних методів управління економікою країни Україна не існує. Політичні партії існують поза межами економіки країни Україна. Вся сукупність націонал-політичних партій пропагандує свої ідеї та шукає своїх прихильників виключно в межах транснаціональної юрисдикції при країні Україна. Адміністрація Президента України, Секретаріат Його Поважності Президента України, Резиденція Його Високоповажності Президента України та Кабінет Міністрів Франчайзер-Упорядників України здійснюють свою діяльність виключно в межах народної правоздатності країни Україна. Зобов’язання Кабінету Міністрів сервус-урядників при країні Україна ніякого відношення до народної правоздатності країни Україна не мають.

Кабінет Міністрів сервус-урядників при країні Україна не формує свою діяльність в межах положень п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України та в межах ст.52-54 Господарського Кодексу України. Це означає, що Кабінет Міністрів сервус-урядників при країні Україна не переймається владними питаннями країни Україна, адміністративними питаннями країни Україна, господськими питаннями країни Україна та господарськими питаннями країни Україна і, навпаки, Кабінет Міністрів Франчайзер-Упорядників України формує в країні Україна владно-адміністративну господсько-господарську систему місцевого самоуправління та місцевого самоврядування усіх колишніх «граждан» СРСР, які в 1991 році створили суверенну країну Україна. Ці люди та їх нащадки за будь-яких умов не можуть належати до складу сервітуту фізичних осіб транснаціональної системи при країні Україна.

Кабінет Міністрів Франчайзер-Упорядників України – це конструктивна відповідь Його Високоповажності Президента України на адресу популістично-неконструктивних закликів та гасел окремо взятих націонал-політичних діячів – так званої опозиції Президенту України.

Звертаючись до вищого керівництва Кабінету Міністрів сервус-урядників при країні Україна, вважаємо за необхідне в найкоротший термін скласти програму послідовності не скорочення штатів в системі Кабінету Міністрів сервус-урядників при країні Україна, а переводу частини фахівців Кабінету Міністрів сервус-урядників при країні Україна до складу Кабінету Міністрів Франчайзер-Упорядників України у повній відповідності до методології проведення реформ в Україні, яка сформована Комітетом по економічним реформам в Україні при Його Високоповажності Президенті України.

 

 

Тимчасово ведучий владно-адміністративні справи Кабінету

Міністрів Франчайзер-Упорядників України – Фінансовий Архітектор

Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа

Титульного Суверенного Народу України

О.О.Халімоненко

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.