№ 28-05-13 від 28 травня 2013 року

ISIC — КВЕД 99.00.0 — ЗКГНГ — КІСЕ
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

КОНГРЕС НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН УКРАЇНИ

ФРАНЧАЙЗЕР-КЛАСТЕР ЙОГО ВИСОКОПОВАЖНОСТІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47
№ 28-05-13 від 28 травня 2013 року

 

Адміністрації Президента України

Копії:                           Службі Безпеки України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Генеральній Прокуратурі України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Кабінет Міністрів України

Верховній Раді України

Національному Банку України

На Указ Президента України №307/2013 від 24 травня 2013 року

На Указ Президента України №236/2013 від 25 квітня 2013 року

 

Указом Президента України №307/2013 від 24 травня 2013 року передбачено посилення відповідальності владно-адміністративних органів України за додержання прав і свобод суб’єктів конституційного процесу України за напрямками, які визначені в ст.15 Конституції України. За положеннями ст.15 Конституції України економіка країни Україна ринково-багатоманітна.

За вимогами Конституції країни Україна Президенти України представляють інтереси національно-ринкової економіки країни Україна. Національно-ринкова економіка країни Україна формується в межах стандарту КІСЕ. В межах стандарту КІСЕ існує франчайзер-інституційна економіка. Сервус-юридичної економіки в країні Україна Конституція України не передбачає. Сервус-юридична економіка існує не в країні Україна, а при країні Україна. Це означає, що Президенти країни Україна за будь-яких умов не можуть мати статусу фізичних осіб (сервусів-мігрантів). Статус фізичних осіб (сервусів-мігрантів) існує в межах транснаціональної юрисдикції, яку представляє Кабінет Міністрів сервус-урядників при країні Україна.

Діяльність Кабінету Міністрів сервус-урядників при країні Україна регламентується Цивільним  Кодексом України. Цивільний Кодекс України – це Кодекс цивільників (штатських невійськовозобов’язаних, невійськовоповинних фізичних осіб), які підпорядковані традиціям та звичаям не української правоздатності, а транснаціональної юрисдикції. Це означає, що особа в статусі сервус-транснаціональної юрисдикції не може бути Президентом України – Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил та Армії України. Сервуси транснаціональної юрисдикції завжди на посаді. Президенти України завжди на посту. Посада існує в системі юріздатності, пост існує в системі правоздатності. Конституція України правова, а не юридична.

Указ Президента України №307/2013 від 24 травня 2013 року вимагає від Кабінету Міністрів України додержання прав і свобод суб’єктів конституційного процесу України. Суб’єкти конституційного процесу України ніякого відношення до Кабінету Міністрів сервус-урядників при країні Україна не мають. В Кабінеті Міністрів сервус-урядників при країні Україна не існує ані прав (суверенітету), ані свобод (ліберті), ані вольностей (франчайзі).

23 січня 2012 року Його Величність Государ Титульного Суверенного Народу України затвердив Інстатут-положення Франчайзер-Кластера фідуціар-зовнішньоекономічної бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України. Ініціатором формування в країні Україна фідуціар-франчайзингового економічного простору країни Україна виступив Президент України Віктор Федорович Янукович. Інформація з цього питання міститься на сайті прес-служби Президента України від 21.12.11 року.

Інстатут-положення Франчайзер-Кластера фідуціар-зовнішньоекономічної бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України – це документ, який утверджує існування в країні Україна 3-х економічних просторів: економічного простору суб’єктів Демократичної та Унітарної Держави, економічного простору суб’єктів Європейської Соціальної Хартії та суб’єктів Європейської Хартії «Про місцеве самоуправління», економічного простору Закону України «Про національні меншини України» та Закону України «Про місцеве самоврядування».

В складі Франчайзер-Кластера фідуціар-зовнішньоекономічної бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України здійснюється діяльність Адміністрації Президента України, Секретаріату Його Поважності Президента України  та Резиденції Його Високоповажності Президента України. При Франчайзер-Кластері фідуціар-зовнішньоекономічної бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України здійснює діяльність Кабінет Міністрів франчайзер-упорядників країни Україна. Кабінет Міністрів франчайзер-упорядників країни Україна і Кабінет Міністрів сервус-урядників при країні Україна взаємодоповнюють один одного, але виконують зовсім різні функції.

Кабінет Міністрів франчайзер-упорядників країни Україна – це результат адресної технічної допомоги Світової Міжнародної Екстерторії Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України виконавчим органам втілення в життя положень сучасних модернізаційних Програм Його Високоповажності Президента України. Склад технічної допомоги органам виконання Програми Його Високоповажності Президента України викладено на Вашу адресу в листі Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) №25-04-13 від 25 квітня 2013 року.

Діяльність Франчайзер-Кластера фідуціар-зовнішньоекономічної бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України та Кабінету Міністрів франчайзер-упорядників країни Україна знаходяться у повній відповідності до положень п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України. Цивільний Кодекс України свою чинність на діяльність жителів України, населення України, громадян України та «граждан» України не розповсюджує. Вольності жителів, населення та громадян України гарантуються Гарантом Конституції України і не можуть бути звужені або скасовані Верховною Радою сервус-урядників при країні Україна та Кабінетом Міністрів сервус-урядників при країні Україна.

За Указом Президента України №236/2013 від 25 квітня 2013 року в Україні формується Система Конституційної Безпеки України. Про склад цієї системи Вас проінформовано листом Міжвідомчої Інтерпол-Колегії протидії фінансово-економічному тероризму №21-05-13 від 21 травня 2013 року (офіційний сайт: suveren-ua.info, congres-spu.info).

Спільна діяльність Системи Конституційної Безпеки України, Франчайзер-Кластера фідуціар-зовнішньоекономічної бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України та Кабінету Міністрів франчайзер-упорядників країни Україна має бути взаємоузгодженою та скоординованою з Кабінетом Міністрів сервус-урядників при країні Україна та Національним Банком України. Без вирішення цього питання неможливо виконати Указ Президента України №307/2013 від 24 травня 2013 року в частині введення в дію Системи централізованих бухгалтерій місцевих державних адміністрацій Президента України. Бюджетний процес місцевих державних адміністрацій Президента України і бюджетний процес органів Кабінету Міністрів сервус-урядників при країні Україна ‑ це два різних бюджетних процеси. Франчайзинг-бюджет і сервус-бюджет виконують зовсім різні функції. Місцеві державні адміністрації Президента України мають виконати положення Наказу Міністерства Фінансів України №1588 від 09.12.12 року. Без спільної діяльності Дипломатичної Місії Нерезидент-Екстериторіального Банку Реконструкції та Розвитку Народу України, централізованих бухгалтерій місцевих державних адміністрацій Президента України та Кабінету Міністрів франчайзер-упорядників країни Україна виконати Указ Президента України №307/2013 від 24 травня 2013 року, в частині дотримання прав і свобод суб’єктів конституційного процесу України, неможливо.

 

Тимчасово виконуючий обов’язки ведучого владно-адміністративних

справ Франчайзер-Кластера Його Високоповажності

Президента України – Радник Його Величності Государа

Титульного Суверенного Народу України

І.Л. Козлова

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.