№30-04-13 від 30 квітня 2013 року

ISIC — КВЕД 99.00.0 — ЗКГНГ
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

ТИТУЛЬНИЙ СУВЕРЕННИЙ НАРОД УКРАЇНИ

РАДНИК

Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47
№30-04-13 від 30 квітня 2013 року

 

Харківській Облдержадміністрації

Харківській міськраді

Головному управлінню юстиції в Чернігівській області

Апеляційному суду Чернігівської області

Копії:              Адміністрації Президента України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Генеральній Прокуратурі України

Службі Безпеки України

Чернігівській Облдержадміністрації

На лист Харківської Облдержадміністрації №02-17/1096 від 01.04.2013р.

На лист Харківської міськради №2904/9-13 від 06.03.2013р.

На лист Головного управління юстиції в Чернігівській області №01.1-48/282/3 від 26.03.2013р.

На лист Апеляційного суду Чернігівської області №1-42/вх.-3518/2013 від 02.04.2013р.

 

Вищевказана кореспонденція, яка надійшла на адресу владних органів Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України містить в собі одну єдину ваду – помилковість погляду окремо взятих юристів на реальні події, які відбуваються в країні Україна за умов сучасного впровадження в життя Програми Президента України «Україна для людей».

Програма Президента України «Україна для людей» ніякого відношення до націонал-юридичних справ громад-нації при країні Україна не має. В юридичному середовищі громад нації при країні Україна людей не існує. Люди існують виключно в системі народної правоздатності. Всі вищевказані адресати ніякого відношення до народної правоздатності України не мають. Юридичне середовище громад нації при країні Україна не суб’єкт конституційного процесу в Україні, не суб’єкт народного процесу в країні Україна, не суб’єкт розвитку в Україні суспільства Національних Меншин України та Малих Народів України.

Юридичне середовище громад нації при країні Україна сформувало в своїх надрах систему місцевих судів, систему юстиції та систему місцевих рад. Проте всі ці органи ніякого відношення до країни Україна не мають. Юридичне середовище громад нації при країні Україна в системі владних органів конституційної правоздатності країни Україна ніде не зареєстровано, ніде не стратифіковано, ніде не кваліфіковано та ніде не акредитовано. Юридичне середовище громад нації при країні Україна належить до системи неукраїнського порядку. Неукраїнський порядок врядовується юридичними одиницями. Юридичні одиниці – нестатистичні одиниці країни Україна.

Згода чи незгода окремо взятих юристів з юридичного середовища громад нації при країні Україна із складом сучасних модернізаційних реформ Президента України – то суто власна внутрішньо-емоційна вада процесу мислення таких юристів. В країні Україна діє принцип верховенства права, а не зверхності юрі. Країна Україна – правоздатна, а не юрисдикційна. Ніяких правових послуг жоден юрист надати не може. Юридичних фахівців в галузі права не існує. Розмови юристів на правові теми – це не більш ніж літературні витвори окремо взятих представників з юридичного середовища громад нації при країні Україна. Таким юристам належить завжди пам’ятати прописну істину країни Україна, за якої юридичних законів не існує, існують виключно правові закони. Національна юрисдикція при країні Україна має за мету отримання юридичних прибутків. Юридичні прибутки видобуваються не по правових законах, а на засадах юридичного страху та ризику суб’єктів так званого «Фамільного держреєстратора». Фамілія – це одиниця сервітуту рабовласницької спрямованості.

Конституційна судова система визначає склад правосуддя в Україні. Правосуддя в Україні ніякого відношення до юрісуддя при країні Україна не має. Правова судова система в Україні сформована як на народному рівні, так і на національному рівні, але в межах стандартів ISIC, NACЕ, КІСЕ. Юридична система так званого «фамільного держреєстратора», невідомо якої держави, ніякого відношення до стандартів ISIC, NACЕ, КІСЕ не має.

Міністерство Юстиції України і Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України спілкуються поміж собою виключно в консул-дипломатичному форматі. Система Міністерства Юстиції України – це чужина чужинців при країні Україна, яка за сучасних умов переймається питаннями формування так званої «конструктивної опозиції» Президенту України. Юридичного Президента країни Україна не існує. Всі політичні партії юридичні. Це означає, що ніякого імпічменту Президенту України з боку всіх юридичних політичних партій з системи так званого «фамільного держреєстратора» бути не може. Президенти України знаходяться на правовому посту, а не на юридичній посаді.

Юридичне середовище громад нації при країні Україна (чужинців при країні Україна) ніяких владних повноважень ніколи не мало, не має і мати не буде. Розмови про владу в юридичному середовищі з боку окремо взятих юристів можливі, але з точки зору досягнення влади ‑ недосяжні. Юридичне середовище громад нації при країні Україна само себе полишило владних повноважень. Владні повноваження завжди народно-управлінські, юридичні повноваження завжди національно-урядові. Національно-урядова складова чужбини чужинців при країні Україна не має ніякого відношення до ринку фінансових активів України. Ринок фінансових активів України формується в Україні Конгресом Національних Меншин України (Малих Народів України).

В Україні з боку окремо взятих органів Міністерства Юстиції України та з боку окремо взятих посадовців та службовців Міністерства Юстиції України набула свого поширення тенденція рейдерських походів за власністю Корінного Народу України, Національних Меншин України (Малих Народів України). Органи Міністерства Юстиції України та юридично-судові органи аж ніяк не реагують на такі рейдерські операції з боку окремо взятих представників юридичних громад при країні Україна. Така позиція окремо взятих органів з системи Міністерства Юстиції України аж ніяк не сприяє встановленню дружніх відносин між Світовою Міжнародною Екстериторією Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України та чужиною чужинців при країні Україна.

Цивільний Кримінальний Кодекс України та Цивільний Кримінально-процесуальний Кодекс України ніякого відношення до суб’єктів п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України не мають. Натомість, правоздатні Українці осуджуються юридичними судами в порядку цивільного судочинства. Це означає або фахову непридатність окремо взятих юристів, або прихований умисел окремих юридичних угрупувань щодо ведення в Україні партизанської війни по відношенню до суб’єктів конституційно-правового процесу країни Україна. За цих умов може виникнути думка про те, що в надрах юридичної системи громад нації при країні Україна приховані силові підрозділи третіх осіб, що мають за мету відтворення в Україні подій, які за сучасних умов відбуваються в Сирії, Єгипті, Лівії, Лівані і т.п.

Всі без винятку нотаріальні дії юридичних органів Міністерства Юстиції України по відношенню до власності суб’єктів конституційного процесу в Україні є нечинними та такими, що з боку правоздатних Українців виконанню не підлягають. Такі нотаріальні дії вчиняються в органах Міністерства Юстиції України за грошовим вимірником Національного Банку України (м. Київ). Закону України «Про грошовий обіг в Україні» не існує. Це означає, що всі без винятку об’єкти республіканської власності Української Радянської Соціалістичної Республіки і досі є власністю Республіки Суверенного Народу України, як правонаступниці УРСР (незалежно від будь-яких результатів так званого «приватизаційного процесу» в чужинах чужинців при країні Україна). Саме в цьому і полягає зміст сучасних модернізаційних реформ Його Високоповажності Президента України за Його Програмою «Україна для людей».

 

Радник Його Величності

Государа Титульного Суверенного Народу України

І.Л.Козлова

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.