№ 08-04-13 от 08 квітня 2013 року

ЗКГНГ – ISIC КВЕД 99.00.0 – NACE – КІСЕ
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

ТИТУЛЬНИЙ СУВЕРЕННИЙ НАРОД УКРАЇНИ

ДИПЛОМАТИЧНИЙ КОРПУС

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47
№ 08-04-13 от 08 квітня 2013 року

 

Харківському міському управлінню юстиції

Червонозаводському ВДВС Харківського МУЮ

Копия:  Харківській облдержадміністрації

Управлінню СБУ в Харківській області

Прокуратурі Харківської області

Управлінню МВС України в Харківській області

Харківській обласній раді

Харківській міській раді

На постанову Червонозаводського ВДВС

Харківського МУЮ ВП №18433363 від 25.03.2013р.

 

На лист Червонозаводського ВДВС

Харківського МУЮ №13/10026 від 25.03.2013р.

До Дипломатичного Корпусу Титульного Суверенного Народу України потрапив документ під назвою постанова Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ ВП №18433363 від 25.03.2013р. (реєстраційний номер виконавчого провадження: 18433363).

При розгляді цього документу встановлено безліч невідповідностей цього документу до Податкового Кодексу України, Цивільного Кодексу України та фінансового законодавства України. У 2003 році Цивільного Кодексу України не існувало. У 2003 році в Україні не було жодного цивільника. Будь-яке цивільне провадження в Міністерстві Юстиції України по документу 2003 року є предметом зацікавленості фахівців з органів Служби Безпеки України та Генеральної Прокуратури України. Так не далеко дійти до цивільного стягнення майна з Наполеона, Сталіна, Горбачова і т.д.

Державний виконавець Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ Ісаєнко А.В. мав би розуміти положення, за яким жодному цивільнику не дозволено порушувати Податковий Кодекс України. За Податковим Кодексом України все майно, датоване станом на 2003 рік, знаходиться в реєстрах резидентів України або нерезидентів України, до яких ДВС України жодного відношення не має. Майнові відносини Міністерством Юстиції України не регулюються, не контролюються та не управляються. Майнові відносини позабалансові.

Жоден місцевий суд не мав, не має і не буде мати ані прав, ані компетенції прийняти будь-яке рішення, яке б виходило за межі 1-7 розділу Фінансового плану рахунків. Майно обліковується в нульовому розділі Фінансового плану рахунків. 1-7 розділи Фінансового плану рахунків – націонал-юридичні. 8-10 розділи Фінансового плану рахунків – народно-правові. Постанова Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ ВП №18433363 від 25.03.2013р. є документарним доказом можливості існування рейдерсько-терористичних операцій та рейдерсько-терористичних угрупувань в межах Міністерства Юстиції України.

Закон України «Про виконавче провадження» має чинність виключно в сервітуті громад нації при країні Україна. Жодного посилання на Конституцію України в цьому законі не існує. Це означає, що діяльність Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ є позаконституційною та позадержавною. Конституція України визначає виключно правовий і виключно народний статус Демократичної держави України, Народної держави України та Унітарної держави України. Всі ці три держави входять до складу Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України). В жодній з вище перелічених народно-правових держав України Міністерства Юстиції України не існує.

Міністерство Юстиції України існує в складі такої юридичної особи, як Кабінет Міністрів політичних урядників України. Всі без винятку юридичні особи – не статистичні одиниці країни Україна. Яку державу представляє державний виконавець Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ на прізвище Ісаєнко А.В. – невідомо. Проте в будь-якому випадку він не представляє інтересів жодної народно-правової держави України.

Існування постанови Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ ВП №18433363 від 25.03.2013р. про розшук майна підданого Республіки Суверенного Народу України в межах Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України без узгодження цього питання з Міжвідомчою Інтерпол-Колегією протидії фінансово-економічному тероризму та Службою Безпеки України є таким, що визначається в якості документу, який суперечить положенням Наказу Міністерства Фінансів України №1588 від 09.12.2011 року.

За Наказом Міністерства Фінансів України №1588 від 09.12.2011 року зносини між націонал-юридичним анклавом при країні Україна та народно-правовими суб’єктами Конституції України є виключно дипломатичними. Міністерству Юстиції України ця обставина добре відома. Харківське міське управління юстиції не належить до складу жодної інституційної одиниці України, які оперують майном. Оголошення розшуку інституційного майна юридичною одиницею при країні Україна – фінансове шахрайство. Юридичні одиниці оперують виключно товаром і ніякого відношення до краму, речей, активів, комісій, добра, майна, капіталу, благ, ресурсів, продукту, продукції не мають.

Порушення фінансової дисципліни в постанові Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ ВП №18433363 від 25.03.2013р. є очевидним. За будь-яких умов майно в квазі-гривні Національного Банку України (м. Київ) не обліковується. В квазі-гривні Національного Банку України (м. Київ) обліковується виключно товар, послуги та роботи виставлені на продаж з метою отримання прибутків.

В Законі України «Про виконавче провадження» не існує положення, яке б дозволяло цивільнику (так званому держвиконавцю Ісаєнко А.В.) отримувати прибутки з Титульного Суверенного Народу України, з Суверенного Народу України, з Народу України, з Українського Народу, з Національних Меншин України, з Малих Народів України та з Корінного Народу України. В постанові Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ ВП №18433363 від 25.03.2013р. не існує жодної ідентифікаційної ознаки суб’єктів цієї постанови.

При конституційно-визначеній багатоманітності економіки України неможливо визначити належність постанови Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ ВП №18433363 від 25.03.2013р. до будь-якого стандарту країни Україна: ISIC, NACE, КІСЕ. Позастандартне положення цієї постанови визначає діяльність Червонозаводського ВДВС Харківського МУЮ або у якості фахово-непридатної, або у якості доказу існування в м. Харкові окремо взятих саботажників сучасним модернізаційним реформам Його Високоповажності Президента України.

Звертаючись до Управління СБУ в Харківській області просимо звернути увагу на те, що розглянута в цьому листі подія, датована 2003 роком (до введення в дію Цивільного Кодексу України), якось дуже вчасно «ожила» саме в період 2013 року – початок розгортання сучасних народно-правових (а не національно-юридичних) модернізаційних реформ Президента в Харківській області (зокрема розгортання реформ у військово-промисловому комплексі України – суб’єкті суверенної економіки України).

 

 

Консул Дипломатичного Корпусу Його Величності Государа

Титульного Суверенного Народу України

Л.І.Козлов

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.