№04-04-13 від 04 квітня 2013 року

ЗКГНГ – ISIC КВЕД 99.00.0 – NACE – КІСЕ
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

КОНГРЕС НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН УКРАЇНИ

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47
№04-04-13 від 04 квітня 2013 року

 

Головному Управлінню НБУ в Автономній Республіці Крим

Управлінню НБУ в Вінницькій Області

Управлінню НБУ у Волинській області

Управлінню НБУ в Дніпропетровській області

Управлінню НБУ в Донецькій області

Управлінню НБУ в Житомирській області

Управлінню НБУ в Закарпатській області

Управлінню НБУ в Запорізькій області

Управлінню НБУ в Івано-Франківській області

Головному управлінню НБУ по місту Києву і Київській області

Управлінню НБУ в Кiровоградськiй області

Управлінню НБУ в Луганській області

Управлінню НБУ у Львівській області

Управлінню НБУ в Миколаївській області

Управлінню НБУ в Одеській області

Управлінню НБУ в Полтавській області

Управлінню НБУ в Рівненській області

Управлінню НБУ в Тернопільській області

Управлінню НБУ в Сумській області

Управлінню НБУ в Харківській області

Управлінню НБУ в Херсонській області

Управлінню НБУ в Хмельницькій області

Управлінню НБУ в Черкаській області

Управлінню НБУ в Чернівецькій області

Управлінню НБУ в Чернігівській області

Харківському інституту банківської справи Університету банківської справи НБУ(м. Київ)

Українській академії банківської справи НБУ

Черкаському інституту банківської справи Університету банківської справи НБУ

Копії:   Адміністрації Президента України

Національному Банку України

Кабінету Міністрів України

Комітету з економічних реформ при Президентові України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Верховній Раді України

Про спільну діяльність НБУ (м. Київ) та НБУ (м. Чернігів)

 

Конгрес Національних Меншин України (Малих Народів України) та Комітет з економічних реформ при Президентові України сконцентрували свою увагу на виконання конкретних положень Програми економічних реформ Президента України «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава». Питання активізації фінансово-економічних методів управління економікою України на регіональному рівні за будь-яких умов пов’язані з поліпшенням бізнес-клімату та інвестиційного клімату в Україні.

Президент України та Комітет з економічних реформ при Президентові України не наголошують національно-юридичних реформ. Національно-юридичні реформи не мають економічного підґрунтя. Національної економіки не існує взагалі. Економіка існує виключно в народно-правовому середовищі – суспільстві. Президент України наголошує про заможне суспільство, а не про заможні громади. Заможністю національно-юридичних громад переймається Кабінет Міністрів політичних урядників України, а не Адміністрація Президента України.

Всі без винятку адміністративні операції емітуються в межах п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України та в межах 8 класу Банківського плану рахунків. Національно-юридичний Кабінет Міністрів політичних урядників України та національно-юридичний Національний Банк України (м. Київ) економічним складом адміністративних операцій в межах п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України та в межах 8 класу Банківського плану рахунків не переймаються. Національно-юридичний Національний Банк України (м. Київ) та національно-юридичний Кабінет Міністрів політичних урядників України владно-адміністративних функцій не мають. Вони національно-юридичні урядники. Національно-юридичні урядники і національно-правові упорядники – різні речі.

Комітет з економічних реформ при Президентові України та Конгрес Національних Меншин України (Малих Народів України) формують в Україні економічну систему національно-правових упорядників. Консультативно-дорадча функція цього питання належить Комітету з економічних реформ при Президентові України. Виконавча функція цього питання належить Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) та Адміністрації Президента України.

Народно-правова економіка аналітичного суспільства України відокремлена від національно-юридичної фізіономіки синтетичних громад нації при країні Україна. Народно-правову економіку аналітичного суспільства України формують Конгрес Національних Меншин України (Малих Народів України) та Адміністрація Президента України. Національно-юридичну фізіономіку синтетичних громад нації при країні Україна формує Кабінет Міністрів політичних урядників України та Парламент політичних урядників України.

Національний Банк політичних урядників України (м. Київ) не має жодної можливості супроводжувати сучасні модернізаційні реформи Президента України (ніяких міжнародних інвестицій в системі Національного Банку політичних урядників України (м. Київ) бути не може). Національний Банк політичних урядників України (м. Київ) бізнес кліматом в Україні не переймався, не переймається і ніколи перейматись не буде. Народні рахунки завжди відокремлені від національних рахунків. Інституційні сектори економіки, інстатуційні сектори економіки, інститути спільного інвестування і т.п. завжди народні і знаходяться в компетенції Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України).

Інвеститура країни Україна та інвентура країни Україна завжди народно-правові, а не національно-юридичні. Інвестиції надходять в Україну за Законом України «Про інвестиційну діяльність». Закон України «Про інвестиційну діяльність» не передбачає існування інвестора та учасників інвестиційної діяльності в статусі платників податків – фізичних осіб (юридичних осіб).

Адміністрація Президента України своїми централізованими бухгалтеріями переймає на себе весь процес інвестиційної діяльності України. Технічну допомогу Адміністрації Президента України в цьому питанні надають Міжнародні Фінансові Організації Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України), зокрема таку допомогу надають Національний Банк України (м. Чернігів) та Фонд Банківського Управління при Франчайзер-Кластері фідуціар-зовнішньоекономічної бюджетоутворюючої вертикалі Президента України. Франчайзингова діяльність Адміністрації Президента України (в складі Франчайзер-Кластера фідуціар-зовнішньоекономічної бюджетоутворюючої вертикалі Президента України) регулюється Положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку П(С)БО-12 «Фінансові інвестиції», П(С)БО-13 «Фінансові інструменти».

Бізнес діяльність в Україні Кабінетом Міністрів політичних урядників України та Національним Банком політичних урядників України (м. Київ) не регулюється. Бізнесменів в статусі фізичних осіб не існує. Бізнесові кола України формуються на засадах Європейської Хартії вольностей, Європейської Хартії про місцеве самоуправління, Європейської соціальної Хартії. Суб’єкти цих Хартій знаходяться в Конгресі Національних Меншин України (Малих Народів України). Бізнесмени в своїй бізнес діяльності національно-юридичними законами України не керуються, бізнес-клімат в Україні створюється в межах ст.ст. 52-54 Господарського Кодексу України. Фінансування бізнесово-інвестиційної діяльності в Україні здійснює Національний Банк України (м. Чернігів), з відповідним супроводом цього процесу силовими підрозділами Служби Безпеки України та Міжвідомчої Інтерпол-Колегії протидії фінансово-економічному тероризму.

Конгрес Національних Меншин України (Малих Народів України) та Адміністрація Президента України вже створили всі органи фінансово-економічного управління народно-правовими сегментами Стандарту КІСЕ. Економіка Стандарту КІСЕ – це виключна компетенція Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України).

Країна Україна вже більш ніж десятиріччя існує в міжнародному Роял-статусі. Президенти України, за міжнародними справами України, представляються не інакше як в Роял-статусі Його Високоповажності Президента України. Національно-юридичний Парламент політичних партій при країні Україна ніколи не надавав Віктору Федоровичу Януковичу міжнародного Роял-статусу Його Високоповажності Президента України. Всі розмови про імпічмент Його Високоповажності Президента України, який ініціюється окремими політичними силами – це не більш ніж спроба відволікання Адміністрації Президента України від конкретного виконання положень сучасних модернізаційних реформ Його Високоповажності Президента України.

Стабільність зростання економіки країни Україна напряму залежить від спільної діяльності регіональних підрозділів Національного Банку України (м. Чернігів) та регіональних підрозділів Національного Банку України (м. Київ). Вирішення цього кола питань покладено Правлінням Національного Банку України (м. Київ) на начальників регіональних підрозділів Національного Банку України (м. Київ).

Національна юрисдикція при країні Україна скорочується на 70-відсотків. Народна правоздатність країни Україна розширюється на ті ж самі 70-відсотків економічного потенціалу України. Зменшення грошового ринку Національного Банку України (м. Київ) є невідворотнім.

Звертаючись до всіх регіональних підрозділів Національного Банку України (м. Київ), Конгрес Національних Меншин України (Малих Народів України) пропонує розглянути питання встановлення аналітично-синтетичних бізнес-інвестиційних адміністративно-комісійних андеррайтинг-аутсорсингових відносин з Національним Банком України (м. Чернігів) на франко-франчайзингових умовах.

 

 

Віце-Президент Президії Конгресу Національних

Меншин України (Малих Народів України)

М.М.Меркулов

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.