№01-04-13 від 01 квітня 2013 року

ISIC — КВЕД 99.00.0 — ЗКГНГ — КІСЕ

Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

ТИТУЛЬНИЙ СУВЕРЕННИЙ НАРОД УКРАЇНИ

ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНА КОНСУЛ-ДИПЛОМАТИЧНА МІСІЯ

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47

№01-04-13 від 01 квітня 2013 року

 

Надзвичайному і Повноважному

Послу Угорщини в Україні

Й.В. Пану Міхай БАЄР

Копії:               Адміністрації Президента України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Генеральній Прокуратурі України

Кабінету Міністрів України

Верховній Раді України

Службі Безпеки України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Міністерству Закордонних Справ України

Міністерству Юстиції України

Міністерству Економіки України

Міністерству Фінансів України

Держфінмоніторингу України

Національному Банку України

ТОВ «ОТП Факторинг Україна»

АТ «ОТП Банк»

КУА «ОТП Капітал»

 ТОВ «ОТП Лізинг»

Про видворення ТОВ «ОТП Факторинг Україна» за межі

економічного народно-правового простору України

Ваша Високоповажносте,

Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні!

Багатоманітність відносин України з будь-якою країною світу, зокрема з Угорщиною, регулюється Конституцією України. За положеннями Конституції України конституційні відносини України з будь-якою країною світу, зокрема з Угорщиною, завжди народно-правові. Позаконституційні відносини України з будь-якою країною світу, зокрема з Угорщиною, завжди національно-юридичні. Угорщина народно-правових відносин з Україною ще не встановлювала. В національно-юридичному просторі при країні Україна (за Конституцією України) здійснює фінансові операції безліч національних, транснаціональних та інтернаціональних компаній, які ніякого відношення до народно-правового простору країни Україна не мають.

Зокрема, в законституційному національно-юридичному просторі при країні Україна існує ТОВ «ОТП Факторинг Україна», яке здійснює свою так звану фінансово-факторингову діяльність під контролем фінансових організацій Угорщини. Фінансово-факторингова діяльність – це національно-юридична діяльність національних, транснаціональних та інтернаціональних корпорацій, але !!! діяльність в межах народно-правової факторії народних та міжнародних фінансових організацій, зокрема в межах народно-правової факторії України.

Національний Банк України, Міністерство Фінансів України та Міністерство Закордонних Справ України (в складі Кабінету Міністрів України) – національно-юридичні одиниці при країні Україна (не статистичні одиниці країни Україна). Національний Банк України, Міністерство Фінансів України та Міністерство Закордонних Справ України (в складі Кабінету Міністрів України) факторингові операції не ліцензують. Факторингові операції в країні Україна завжди народно-правові. Народно-правові факторингові операції в країні Україна кваліфікуються та стратифікуються Міжнародними Фінансовими Організаціями Сенату Корінного Народу України та Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України).

В реєстрах Міжнародних Фінансових Організацій Сенату Корінного Народу України та Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) ТОВ «ОТП Факторинг Україна» не значиться. Це означає, що в складі Угорської групи фінансових компаній ОТП в Україні (під іноземним контролем, а не Українським контролем) знаходиться національна одиниця, діяльність якої має ознаки народно-національного Українсько-Угорського фінансового тероризму, фінансового піратства, фінансового рейдерства і т.п. Така національна одиниця під назвою ТОВ «ОТП Факторинг Україна» існує в межах народно-правової факторії України без будь-якої стратифікації та кваліфікації. Ліцензії Національного Банку України та Міністерства Фінансів України своєї чинності в межах народної факторії України не мають. ТОВ «ОТП Факторинг Україна» і ТОВ «ОТП Факторинг Угорщина» мають місце бути, але виключно за народно-правовою кваліфікацією «ОТП Факторинг Україна» в реєстрах Корінного Народу України та народно-правовою кваліфікацією «ОТП Факторинг Угорщина» в реєстрах Корінного Народу Угорщини.

Країна Україна має Роял-статус. Країна Угорщина має Республіканський статус. Республіка Угорщини ще не встановлювала дипломатичних зносин з Роял-Государством України. Корінний Народ Угорщини ніколи не відряджав в Україну своїх представників для створення Угорської факторії в Україні. Угорська факторія в Україні – це діаспора Угорців в Україні, які виявили своє бажання назавжди залишитись в Україні, але не полишаючи свого зв’язку зі своєю народною метрополією. Справою акредитації будь-яких народних діаспор в Україні переймається Конгрес Національних Меншин України (Малих Народів України).

Владні органи Титульного Суверенного Народу України неодноразово інформували Посольство Угорщини в Україні про нелегітимне становище факторингових представників Угорської фінансової групи «OTP Bank Plc» в народно-правовому просторі України, але ніяких висновків з цього питання з боку дипломатичних кіл Угорщини не зроблено.

В Україні інтенсивно запроваджуються в життя положення суспільно-економічних модернізаційних Програм Його Високоповажності Президента України. Всі Програми Його Високоповажності Президента України народно-правові, а не національно-юридичні. Подальше знаходження ТОВ «ОТП Факторинг Україна» в народно-правовому соціально-економічному просторі модернізаційних Програм Його Високоповажності Президента України без стратифікаційних та кваліфікаційних документів Міжнародних Фінансових Організацій Корінного Народу України та Національних Меншин України має можливість привести справу Угорсько-національних та Українсько-народних відносин до небажаних непорозумінь. Несанкціоноване вторгнення Угорсько-національних комерсантів в народно-Український простір не передбачено жодним договором між Україною та Угорщиною.

ТОВ «ОТП Факторинг Україна», не маючи жодного правового документу з боку народно-правової України на своє існування в межах фінансової факторії України, переймається справою відвертого грабунку нерухомості Корінного Народу України, Національних Меншин України та Малих Народів України. Є можливість інтерпретувати таку діяльність ТОВ «ОТП Факторинг Україна» у якості іноземного саботажу модернізаційних реформ Його Високоповажності Президента України з боку комерційних структур Угорщини. Всі транснаціональні, національні та інтернаціональні комерційні структури світу діють виключно на свій страх і ризик, але не входячи в межі народно-правових стандартів ISIC, NACE, KICE.

Незнання цього положення в Україні не звільняє ТОВ «ОТП Факторинг Україна» від національно-юридичної відповідальності. Національно-юридична відповідальність і народно-правова відповідальність в Україні визначається народною Конституцією України та національними Законами України. ТОВ «ОТП Факторинг Україна» до складу багатоманітної економіки країни Україна не належить. Це означає, що ТОВ «ОТП Факторинг Україна» має бути видвореним за межі народно-правового простору України в межі національно-юридичного простору Угорщини. Таку процедуру має виконати Посольство Угорщини в Україні, а не Українська сторона. ТОВ «ОТП Факторинг Україна» бюджет країни Україна не наповнює ані прибутками, ані профітом, ані преференціями і т.д. Є припущення тому, що ТОВ «ОТП Факторинг Україна» і бюджет Угорщини теж не наповнює.

Просимо повідомити терміни видворення ТОВ «ОТП Факторинг Україна» за межі економічного народно-правового простору України.
З повагою,

 

Голова Зовнішньоекономічної Консул-Дипломатичної

Фінансово-Економічної Місії Корінного Народу України –

Граф Титульного Суверенного Народу України

О.О.Халімоненко

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.