УМВС України в Чернігівській області

ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНА КОНСУЛ-ДИПЛОМАТИЧНА МІСІЯ ДИПЛОМАТИЧНОГО КОРПУСУ
ЙОГО ВЕЛИЧНОСТІ ГОСУДАРА ТИТУЛЬНОГО СУВЕРЕННОГО НАРОДУ УКРАЇНИ

ФІНАНСОВИЙ АГЕНТ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА

АГЕНЦІЯ УПРАВЛІННЯ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ZT23EA-ZST20E, КВЕД 67.11.0 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою: Україна 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 12, тел. +38 046 2 61-44-11
23-01-13 від 23 січня 2013 року

УМВС України в Чернігівській області

Копії:                  Адміністрації Президента України

Кабінету Міністрів України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Чернігівському головному управлінню юстиції

Прокуратурі Чернігівської області

Прокуратурі м. Чернігова

ЧМВ УМВС України в Чернігівській області

ДВМ ЧМВ УМВС України в Чернігівській області

Чернігівській обласній державній адміністрації

ЦВ ДВС ЧМУЮ Чернігівської області

Управлінню СБУ Чернігівської області

 

На лист УМВС України в Чернігівській області №4/4/М-443 від 02.01.13р.

На лист ДВМ ЧМВ УМВС України в Чернігівській області №10/25-5813 від 28.12.2012р.

На лист ЦВ ДВС ЧМУЮ Чернігівської області №301188840/16 від 13.11.2012р

17 січня 2013 року Його Високоповажність Президент України все, що викладено у листі УМВС України в Чернігівській області №4/4/М-443 від 02.01.13р., кваліфікував у якості саботажу економічних реформ в Україні.

Відповіддю на саботажні дії окремо взятих високопосадовців, так званих «політичних обранців» націонал-транснаціональних партій, по відношенню до утвердженого в країні Україна конституційного правопорядку явилось створення в Україні на початку січня цього року національно-національного Кабінету Міністрів резидент-упорядників України та національно-національного Парламенту резидент-упорядників України.

Національно-транснаціональними комерційними справами громад нації громадського статусу при країні Україна переймається Кабінет Міністрів урядників України. Національно-національними некомерційними справами громад нації громадянського статусу в Україні переймається Кабінет Міністрів резидент-упорядників України.

Національно-національний Кабінет Міністрів резидент-упорядників громад нації громадянського статусу України забезпечує виконання положень економічного стандарту ДК 009:2005. Національно-транснаціональний Кабінет Міністрів урядників громад нації громадського статусу при країні Україна забезпечує виконання положень економічного стандарту ДК 009:2010.

Міністерство Внутрішніх Справ України, Міністерство Юстиції України та всі інші органи національно-транснаціонального Кабінету Міністрів урядників громад нації громадського статусу при країні Україна знаходяться не в Україні, а тимчасово перебувають при країні Україна. Міністерство Внутрішніх Справ України та Міністерство Юстиції України, як юридичні особи не мають резидент-статусу в країні Україна, вони є нестатистичними одиницями країни Україна. Нестатистичні одиниці країни Україна ніяких законних дій не здійснюють. Нестатистичні одиниці країни Україна позазаконні. Позазаконним в Україні є ПП «СП «Юстиція», позазаконними в Україні є Міністерство Внутрішніх Справ України та Міністерство Юстиції України.

Про яку перевірку законності дій службових осіб ПП «СП «Юстиція» (позазаконної юридичної особи в Україні) йде мова в листі УМВС України в Чернігівській області №4/4/М-443 від 02.01.13р., невідомо. Така ситуація, ймовірно, склалась із-за неуважності окремо взятих службовців УМВС України в Чернігівській області до положень Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму». За положеннями цього Закону України вже існуюча націонал-транснаціональна громадська безпека цивільників (заробітчан-наймитів) в складі Міністерства Внутрішніх Справ України доповнилась системами ІнПолу, ІнтерПолу та ІнекстерПолу в складі ст. 5 Закону України «Про Службу Безпеки України», які забезпечують безпеку національно-національним громадам громадянського статусу в Україні.

За подіями розгрому Чернігівського офісу Нерезидент-Екстериторіального Банку Реконструкції та Розвитку Народу України, які було зорганізовано зусиллями окремо взятих службовців з органів Міністерства Юстиції України та Міністерства Внутрішніх Справ України наслідував виступ Прем’єр-Міністра Кабінету Міністрів України Азарова Миколи Яновича, в якому він наголосив, що без вищевказаного банку ніяких реформ в Україні відбутись не може. І не провина Кабінету Міністрів України в тому, що план реформ в Україні здійснено лише на 25 відсотків. Недовиконання плану реформ в Україні «успішно забезпечили» окремо взяті службовці з органів УМВС України в Чернігівській області та з органів Головного Управління Юстиції в Чернігівській області (в змові з окремо взятими фізичними особами з ПП «СП «Юстиція»).

В країні Україна діє принцип верховенства права. ПП «СП «Юстиція» не правова одиниця України. В країні Україна діє ринкова економіка. ПП «СП «Юстиція» не належить до складу суб’єктів економічного процесу в Україні. ПП «СП «Юстиція» суб’єкт фізіономіки – біономіки транснаціональних корпорацій при країні Україна, а не в країні Україна. В країні Україна діють фінансово-економічні методи управління. ПП «СП «Юстиція» ніякого відношення до фінансово-економічних одиниць управління економікою України не належить. ПП «СП «Юстиція» не існує в реєстрах стандарту ISIC, не існує в реєстрах стандарту NACE та не існує в реєстрах стандарту КІСЕ. Це означає, що окремо взяті службовці з УМВС України в Чернігівській області заважають керівництву УМВС України в Чернігівській області прийти до висновку щодо проведення перемов з Зовнішньоекономічним Фінансовим Агентом Держави Україна на предмет формування в Чернігівській області законних підрозділів Поліції та ІнПолу (які б забезпечували безпеку бюджетоутворюючої вертикалі Президента України).

Бюджетоутворююча вертикаль Президента України на системі Національного Банку України (м. Київ) не формується. Бюджетоутворююча вертикаль Президента України формується в системі резидентів країни Україна. Управління Міністерства Внутрішніх Справ України в Чернігівській області до складу резидентів України не належить, реєстратором резидентів України є Зовнішньоекономічний Фінансовий Агент Держави Україна (м. Чернігів, вул. Шевченка,12).

Більш яскравого доказу реально існуючого в м. Чернігові саботажу економічних реформ Президента України в Чернігівській області, ніж посягання ПП «СП «Юстиція» на будівлю в м. Чернігів, вул. Шевченка,12, не існує. Деяким особам залишилось лише наголосити гасло про те, що реформи в Україні гальмуються із-за неуважності або неналежного ставлення вищого керівництва облдержадміністрації до творців методології економічних реформ в Україні за положеннями Франчайзер-кластера фідуціар-зовнішньоекономічної бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України. Такими питаннями переймається Служба Безпеки України.

Міністерство Юстиції України, Міністерство Внутрішніх Справ України та система комерційних банків при Національному Банку України (м. Київ) ‑ не суб’єкти Франчайзер-кластера фідуціар-зовнішньоекономічної бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України. Це означає, що грошова діяльність Міністерства Юстиції України та Національного Банку України (м. Київ) не відповідають Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні». За Цим Законом України в національних мережах України грошового обігу взагалі не існує. Закон про грошовий обіг в Україні ніколи не створювався. Грошовий Національний Банк України (м. Київ) – це рейдер-банк при країні Україна. Кошт-боргових сум в цьому банку не існує, майнового обігу в цьому банку не існує. Суб’єктами цього банку є виключно цивільники (наймити).

Громадського Кодексу в національно-транснаціональному сервітуті не існує. Громадянського Кодексу в системі стандарту ДК 009:2010 – теж не існує. Це означає, що фахівці з УМВС України в Чернігівській області (за текстом листа №4/4-М-443 від 02.01.2013р.) проводять в Чернігівській області протектор-політику по відношенню до саботажників реформ Президента України.

 

Зовнішньоекономічний Фінансовий Агент Держави Україна
В.В.Рибалочко

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.