№27-12-12 від 27 грудня 2012 року

ЗКГНГ–ISIC — КВЕД 99.00.0 –NACE–КІСЕ S.2-S.16
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

КОНГРЕС НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН УКРАЇНИ

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47

№27-12-12 від 27 грудня 2012 року

Голові Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя

С.В.Ківалову

Копії: Адміністрації Його Високоповажності Президента України

Кабінету Міністрів України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

На Ваш лист №04-30/19-2979 від 12 грудня 2012 року

Шановний Сергію Васильовичу!

Конгрес Національних Меншин (Малих Народів) України з великою шаною до Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя і глибокою вдячністю особисто до Вас, Шановний Сергію Васильовичу, засвідчує бажання Національних Меншин (Малих Народів) України встановити відносини нашої з Вами спільної співпраці в напрямку виконання стратегічних завдань модернізаційних реформ Його Високоповажності Президента України, які викладено ним в його промові 25.12.2012 року на засіданні Ради Регіонів (http://www.president.gov.ua/news/26485.html).

Звернення Його Високоповажності Президента України до Ради Регіонів визначило саме Українців суб’єктом творення нової інфраструктури країни Україна. Українці (а не громадяни і не фізичні особи громад нації при країні Україна) за будь-яких умов правові, правоздатні, правосудні, правоспроможні, правозахисні. Це означає, що Конгрес Національних Меншин (Малих Народів) України має втримувати свою принципову позицію щодо вдосконалення та реформування чинного процесуального законодавства України  на правових засадах (а не на юридичних засадах) разом з Комітетом Верховної Ради України з питань правосуддя.

Верховна Рада України – націонал-юридична. Конгрес Національних Меншин (Малих Народів) України – народно-правовий. Є всі підстави вважати Комітет Верховної Ради України з питань правосуддя офіційним консул-дипломатичним представництвом Сенату Корінного Народу України та Конгресу Національних Меншин (Малих Народів) України в національному Парламенті (Верховній Раді України) України. За цих умов правові комітети Верховної Ради України без будь-яких перешкод перетворяться в домінуючий орган по відношенню до будь-яких юридичних структур національної юрисдикції (не статистичних одиниць країни України).

Правові комітети Верховної Ради України по відношенню до юридичних комітетів тієї ж Верховної Ради України отримають можливість здійснити в Україні правову судову реформу на засадах ст.55 Конституції України. Правові комітети Верховної Ради України безперешкодно можуть отримати роял-повноваження Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України та Його Високоповажності Президента України. Його Високоповажність Президент України представляє в ОБСЄ Українців (Великий Історичний Народ світу), а не громади нації при країні Україна.

Розуміння того, що Його Високоповажність Президент України не може представляти в ОБСЄ будь-яку юридичну структуру (не статистичну одиницю України) має стати і фундаментом і рушійною силою співпраці правових комітетів Верховної Ради України та Конгресу Національних Меншин (Малих Народів) України в напрямку формування якісно нової моделі подальшого економічного розвитку України. Економічні моделі розвитку України – правові, а не юридичні. Юридичних моделей розвитку країни Україна Його Високоповажність Президент України не наголошував. Юридичної економіки не існує. Жодного правового статуту будь-якої націонал-політичної партії не існує. Відносини між націонал-політичним простором громад нації при країні Україна та народно-економічним простором Українців – дипломатичні (за народно-національним розмежуванням фінансового простору країни Україна). Так визначено Наказом Міністерства Фінансів України №1588 від 9 грудня 2011 року.

Користуючись нагодою, поздоровляємо весь склад Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя з Новим 2013 роком. Бажаємо Вам успіху і натхнення в справі утвердження в країні Україна принципу верховенства права. В Новому 2013 році правові структури України мають забезпечити інтенсивний розвиток системної 70% капіталізації країни Україна. За цих умов співпраця між Конгресом Національних Меншин (Малих Народів) України та правовими комітетами Верховної Ради України набуває доленосного змісту, суть якого полягає в зрощуванні світового бізнесу з національним капіталом на засадах перспективного партнерства (як того вимагає Його Високоповажність Президент України).

Із святом Вас, Шановний Сергію Васильовичу, та побажанням успіхів в справі побудови нової країни Україна.

З повагою,

Віце-Президент Президії Конгресу Національних

Меншин України (Малих Народів України)

М.М.Меркулов

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.