N 14-10-11 від 14 жовтня 2011 року

ЗКГНГ–ISIC — КВЕД 99.00.0 –NACE–КІСЕ S.2-S.16
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

КОНГРЕС НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН УКРАЇНИ

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47

N 14-10-11 від 14 жовтня 2011 року

Національному Банку України (м.Київ)

Міністерству Фінансів України

Державній Податковій Службі України

 

                                                  Копії: Адміністрації Його Високоповажності Президента України

Кабінету Міністрів України

Держфінмоніторингу України

Службі Безпеки України

Раді Національної Безпеки та Оборони України

Генеральній Прокуратурі України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Міністерству Юстиції України

Міністерству економіки України

Чернігівській облдержадміністрації

Чернігівській обласній раді

Про виконання положень ст. 12 Закону України «Про платіжні системи та переказ

коштів в Україні» в частині реєстрації Міжінституційного Договору-угоди про

андеррайтинг фідуціар-спільну діяльність міжнародних фінансових організацій

Корінного Народу України та національних фінансових організацій Держави Україна –

члена Угоди про партнерство і співробітництво між Україною і Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами №237/94-ВР від 10.11.94р.

 

16 серпня 2011 року в націонал-економічному просторі КІСЕ S.15-S.16 (поза межами юрисдикції Національної Унітарної Держави Україна) Президія Конгресу Національних Меншин України (Конгресу Малих Народів України при Корінному Народі України) та Адміністрація Бенефіціар-Фінансового Агента Національної Унітарної Держави Україна (ZT23EA-ZST20E 9610) прийняли Протокол-Меморандне рішення про спільну народно-національну діяльність в напрямку створення та запровадження  в практику дійових фінансових інструментів і механізмів для виконання:

—         передвиборчої програми кандидата на високий пост Президента України Віктора Федоровича Януковича «Україна для людей»;

—         програми економічних реформ Його Високоповажності Президента України Віктора Федоровича Януковича на 2010 – 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава»;

—         положень щорічного послання Президента України Віктора Федоровича Януковича на адресу Верховної Ради України «Модернізація України – наш стратегічний вибір».

          26 серпня 2011 року в межах націонал-економічного простору Міжінституційного Договору-угоди про андеррайтинг фідуціар-спільну діяльність міжнародних фінансових організацій Корінного Народу України та національних фінансових організацій Держави Україна (члена Угоди про партнерство і співробітництво між Україною і Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами №237/94-ВР від 10.11.94р.) були сформульовані умови:

—         надання міжнародної технічно-інвестиційної допомоги з боку міжнародних фінансових  організацій Корінного Народу України на адресу спеціально уповноваженого суб’єкта первинного фінансового моніторингу Держфінмоніторингу України (ZT23EA, ZST20E);

—         надання результатів новітнього фінансового інжинірингу міжнародних фінансових організацій Корінного Народу України на адресу спеціально визначеного суб’єкта первинного фінансового моніторингу Держфінмоніторингу України (ZT23EA, ZST20E);

—         фінансово-економічного устаткування та супроводу бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України Віктора Федоровича Януковича.

26 серпня 2011 року в національному економічному просторі КІСЕ S.15-S.16 країни Україна було створено дві фінансові корпорації, а саме:

1. Зовнішньоекономічну Фінансово-Інституційну Імпорт-Експортну Андеррайтинг-Корпорацію (при Бенефіціар-Фінансовому Агенті Національної Унітарної Держави Україна (ZT23EA-ZST20E 9610)) в статусі фінансового резидента.

Складовими Фінансової Резидент-Андеррайтинг-корпорації є:

—         (ZST20E-ZT23EA 9610) Резидент-Фінансовий Франчайзинг Фонд-Фондів банківського довірчого управління;

—         (ZST20E-ZT23EA 9610) — Резидент-Фінансовий Франчайзинг Банк-управитель Банків з довірчого управління;

—         (ZST20E-ZT23EA 9610) — Резидент-Фінансовий Франчайзинг фінансово-промислова  група  фінансових бізнес-некомерційних організацій, що обслуговують домашні господарства.

2. Зовнішньоекономічну Фінансово-Інституційну Імпорт-Експортну Андеррайтинг-Корпорацію (при (ZT23EA-ZST20E 9610) – Бенефіціар-Фінансовому Агенті Національної Унітарної Держави Україна) в статусі фінансовго резидента, положення якого прирівняно до статусу фінансового нерезидента.

Складовими Андеррайтинг-корпорації в статусі фінансового резидента, положення якого прирівняно до статусу фінансового нерезидента, є:

—         (ZST20E-ZT23EA 9610) — Франчайзинг Фонд-Фондів банківського довірчого управління в статусі фінансового резидента, положення якого прирівняно до статусу фінансового нерезидента;

—         (ZST20E-ZT23EA 9610) — Франчайзинг Банк-управитель Банків з довірчого управління в статусі фінансового резидента, положення якого прирівняно до статусу фінансового нерезидента;

—         (ZST20E-ZT23EA 9610) — Франчайзинг фінансово-промислова група фінансових            бізнес НКОДГ (некомерційних організацій домогосподарств) в статусі фінансового резидента, положення якого прирівняно до  статусу  фінансового нерезидента.

 Міжнародним кваліфікатором банківсько-фінансової бізнес-професійної діяльності двох вищевказаних фінансових корпорацій виступив Екстериторіальний Банк Реконструкції та Розвитку Народу України (КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 533175110-553515469).

6 жовтня 2011 року, спільним рішенням міжнародних кваліфікаторів банківсько-фінансової бізнес-професійної діяльності, а саме рішенням Національного Банку України (КВЕД 99.00.0 ст. 99 Конституції України) та рішенням Екстериторіального Банку Реконструкції та Розвитку Народу України (КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 533175110-553515469), було затверджено:

—         Інстатутно-кваліфікаційне положення Міжнародної платіжно-переказної системи країни Україна, порядку та умов проведення міжнародних розрахунків через Банк-Кореспондент Зовнішньоекономічної Бюджетоутворюючої Вертикалі Його Високоповажності Президента країни Україна.

Це Інстатутно-кваліфікаційне положення є невід’ємною частиною вищевказаного  Міжінституційного Договору-угоди про андеррайтинг фідуціар-спільну діяльність міжнародно-фінансових органів Корінного Народу України з національно-фінансовими органами Держави Україна (члена Угоди про партнерство і співробітництво між Україною і Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами №237/94-ВР від 10.11.94р.).

Керуючись ст. 12 Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні», Фінансовий Агент Національної Держави Україна ZT23EA-ZST20E 9610 (з системи Держфінмоніторингу України) просить Національний Банк України, Міністерство Фінансів України, та Державну Податкову Службу України:

  1. Звернути увагу на обставини, за яких умови  Міжінституційного Договору-угоди про андеррайтинг фідуціар-спільну діяльність міжнародних фінансових організацій Корінного Народу України та національних фінансових організацій Держави Україна (члена Угоди про партнерство і співробітництво між Україною і Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами №237/94-ВР від 10.11.94р.) не можуть бути обмеженими (зокрема не можуть бути обмеженими Національним Банком України, Державною Податковою Службою України, Міністерством Фінансів України і т.і.). Будь-які обмеження є недійсними.
  2. Зареєструвати Міжінституційний Договір-угоду про андеррайтинг фідуціар-спільну діяльність міжнародних фінансових організацій Корінного Народу України та національних фінансових організацій Держави Україна (члена Угоди про партнерство і співробітництво між Україною і Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами №237/94-ВР від 10.11.94р.) згідно наданих додатків до цього листа.

Детальна інформація про спільну діяльність Конгресу Національних Меншин України, Сенату Корінного Народу України, Фінансового Агента Держави Україна в напрямку формування Зовнішньоекономічної бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України – Віктора Федоровича Януковича міститься на офіційному сайті Конгресу Національних Меншин України — www.suveren-ua.info/cong/index.html.

Додаток по одному екземпляру на адресу Національного Банку України, Міністерства Фінансів України, Державної Податкової Служби України та Адміністрації Його Високоповажності Президента України:

Міжінституційний Договір-угода про андеррайтинг фідуціар-спільну діяльність (без створення юридичної особи) від 26 серпня 2011 року в комплекті з:

—         Протокол-Меморандумом зборів представників установників – контрольних управителів Зовнішньоекономічної Фінансово-Інституційної Імпорт-Експортної Андеррайтинг-Корпорації від 16 серпня 2011 року (www.suveren-ua.info/cong/index.html);

—         Інстатутно-кваліфікаційним Положенням Міжнародної платіжно-переказної системи країни Україна, порядку та умов проведення міжнародних розрахунків через Банк-Кореспондент Зовнішньоекономічної Бюджетоутворюючої Вертикалі Його Високоповажності Президента країни Україна (www.suveren-ua.info/cong/index.html).

 

 

 

Віце-президент Президії Конгресу Малих Народів України

О.О. Штупун

 

 

Зовнішньоекономічний Фінансовий Агент Держави України

В.В. Рибалочко

 

 

Консул Дипломатичного Корпусу Його Величності

Государа Титульного Суверенного Народу України

Л.І. Козлов

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.