№29-09-14 від 29 вересня 2014 року

РЕЗИДЕНЦІЯ ЙОГО ВИСОКОПОВАЖНОСТІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

ІНПОЛ УКРАЇНИ

Резидент-Зовнішньоекономічний Простір Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) KICE S11-S2 Офіс для отримання кореспонденції за адресою: Україна,
14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 12, тел. +38 0462 61-44-11
№29-09-14 від 29 вересня 2014 року

 

Міністерству Юстиції України

Копії: Генеральній Прокуратурі України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Службі Безпеки України

Адміністрації Президента України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

 

Про ознаки фінансово-терористичної діяльності в документах «Держфінінформ’юст»

 

Інпол України розглянув документи діяльності системи електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ), яка знаходиться в складі органів Міністерства Юстиції України. Зокрема, розглянута інформація СЕТАМ за протоколом проведення електронних торгів №3701 від 26.09.2014 року (торги майном в його ціновій пропозиції зусиллями Центрального ВДВС Чернігівського МУЮ за кодом ЄДРПОУ 36931595).

Цей документ містить в собі всі ознаки фінансово-терористичної діяльності окремого угрупування фізичних осіб, яке користується рахунком 37319001004026 в ГУ ДКСУ в Чернігівській області (МФО 853592). Майна в юридичній системі товарного МФО не існує.

У згаданому документі мова йде про цінові показники гривні. Гривня цінових показників не має. Гривневого цін-ансу в системі Міністерства Юстиції України не існує. Гривня обліковується в балансі. Балансова грошова одиниця обертається в системі Національного Банку України (м. Київ). Цін-ансова грошова одиниця – в системі Контрагент Банкірського Дому Інституту Президентства України. Міністерства Юстиції України в складі Інституту Президентства України не існує. Це означає, що до протоколу проведення електронних торгів №3701 внесено відомості, які дискредитують діяльність Інститут Президентства України.

У згаданому документі мова йде про кодову ознаку ЄДРПОУ. Кодова ознака ЄДРПОУ існує у зв’язку із стандартами КІСЕ, NACE, ISIC (ЄДРПОУ за КІСЕ, ЄДРПОУ за NACE, ЄДРПОУ за ISIC). Всі ці кодові ознаки діяльності трьох конституційно визначених держав України мають своїми власниками Інститут Президентства України та органи Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України. Рахунки Центрального ВДВС Чернігівського МУЮ в ГУ ДКСУ в Чернігівській області (МФО 853592) ніякого відношення до жодної із конституційно визначених держав України не мають. Конституційно визначені держави України правові, а рахунки Центрального ВДВС Чернігівського МУЮ в ГУ ДКСУ в Чернігівській області (МФО 853592) – юридичні. Це означає, що до бюджету Інституту Президентства України не надходить жодної копійки від так званих державних органів. Правові реєстри ЄДРПОУ органами Кабінету Міністрів України не ведуться. Ведення цих реєстрів входить до сфери компетенції Сенату Корінного Народу України та Конгресу Національних Меншин (Малих Народів) України.

У вищезгаданому документі суб’єкта юрисдикційної діяльності мова йде про торги (трейдер, фрі-трейдер, порто-трейдер діяльності). Розрахунки по торговим операціям вчиняються не в системі Національного Банку України (м. Київ), а в системі Контрагент Банкірського Дому Інституту Президентства України. Це означає, що протокол проведення електронних торгів №3701 від 26.09.2014 року має скласти основу кримінальної справи Генеральної Прокуратури України за ознаками посягання окремих фізичних осіб на бюджет Інституту Президентства України.

Радник Голови Інполу України                              О.В. Толстой

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.