№26-08-14 від 26 серпня 2014 року

ISIC — NACE –КВЕД 99.00.0 – КІСЕ S.2-S.16
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України

ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ ГОСУДАР-ІМПЕРАТОР

ТИТУЛЬНОГО СУВЕРЕННОГО НАРОДУ УКРАЇНИ

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою: 14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 0462 64-59-42
№26-08-14 від 26 серпня 2014 року

 

Раднику Його Високоповажності Президента України

Шатохіній Олександрі Іванівні

Представнику Його Величності Государа-Імператора

Титульного Суверенного Народу України при Резиденції

Його Високоповажності Президента України

Ткаченку Павлу Михайловичу

Копії: Адміністрації Президента України

Конституційному Суду України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Генеральній Прокуратурі України

Службі Безпеки України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Кабінету Міністрів України

Парламенту України

Міністерству Економічного Розвитку України

Міністерству Фінансів України

Міністерству Закордонних Справ України

Національному Банку України

Іноземним посольствам в Україні

 

Про владний устрій країни Україна та систему фінансово-економічних методів управління країною Україна

 

Конституційний лад країни Україна ґрунтується на положеннях, за якими економіка країни Україна є багатоманітною, а владний устрій країни Україна базується на принципі верховенства права.

Склад багатоманітності економіки країни Україна визначено економічними стандартами та класифікаторами ISIC, NACE, KICE, ЗКГНГ. Всі ці стандарти виключно правові. Юридичних стандартів та класифікаторів Конституція України не передбачає. Юридичні стандарти та класифікатори формуються в системі синтетичної фізіономіки. Юрисдикційна синтетична фізіономіка та правоздатна аналітична економіка розмежовані поміж собою системою зовнішньоекономічно-зовнішньофізіономічних зв’язків, склад яких визначено в положеннях п.2 ст.1 та ст.1079 Цивільного Кодексу України.

Юрисдикційна синтетична фізіономіка формується фізичними особами та апатридами, які за своєю суттю є живим товаром – мігрантами без будь-якої правової прив’язки до країни Україна. Країна Україна, інтереси країни Україна юрисдикційним Кабінетом Міністрів України та юрисдикційним Парламентом України не представляються. Правових політичних партій в країні Україна не існує. Юрисдикційні політичні партії існують виключно в системі Цивільного Кодексу України. Цивільний Кодекс України – це не Кодекс людини України, не Кодекс гражданіна України та не Кодекс громадянина України. Людей, граждан та громадян в системі юрисдикційної синтетичної фізіономіки не існує.

Інститут Президентства України – правовий, а не юрисдикційний. Правова система країни України стратифікується в Канони, Кони, ПоКони, ЗаКони, ПідЗаКони, нормативно-правові правила та нормативно-правові акти. Система Канонів входить до сфери компетенції органів фінансово-економічного Кластера Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України. Система Конів, ПоКонів, ЗаКонів, ПідЗаКонів, нормативно-правових правил та нормативно-правових актів входить до сфери компетенції органів фінансово-економічного Кластера Інституту Президентства України.

Документообіг фінансово-економічного Кластера Інституту Президентства України формується в межах символіки Малого Роял-Герба країни Україна. Документообіг фінансово-економічного Кластера Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України формується в межах символіки Великого Роял-Герба країни Україна. Верховенство права по відношенню до Малого Роял-Герба країни Україна має Великий Роял-Герб країни Україна. Суб’єкти Великого Роял-Герба країни Україна опікуються економікою країни Україна, яка формується на фінансово-банківських рахунках другого порядку. Принципали Великого Роял-Герба країни Україна формують економіку України на фінансово-банківських рахунках першого порядку. Суб’єкти Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України формують економіку України на фінансово-банківських рахунках нульового порядку.

Фінансово-банківські відносини та валютно-банківські відносини – це зовсім різні сфери правоздатно-юрисдикційних відносин. В системі юрисдикційної синтетичної фізіономіки фінансово-банківських відносин не існує. Це означає, що правоздатно-юрисдикційна міжбанківська валютно-фінансова система країни Україна має бути сформованою не юрисдикційним Кабінетом Міністрів України разом із Національним Банком України (м. Київ), а правоздатним Кластером Інституту Президентства України разом із Контрагент Банкірським Домом при Кластері Інституту Президентства України.

Государство України – це не країна Україна. Республіка України – це не країна Україна. Три Держави України – це не країна Україна. Государство України, Республіка України та Держави України – це суто фінансові поняття, які ніякого відношення до будь-яких сепаратистських дій не мають. Государство України, Республіка України та Держави України не об’єднуються на будь-яких політичних засадах. Ця багатоманітність цілісної економіки країни Україна об’єднується виключно на фінансових методах управління, які формуються та здійснюються в межах міжнародних фінансових організацій Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України.

Фінансово-економічні методи управління чужоземно-зовнішньою та земно-внутрішньою діяльністю суб’єктів Кластера Інституту Президентства України формуються в межах Адміністрації Президента України, Офіс-Адміністрації Його Поважності Президента України, Резиденції Його Високоповажності Президента України та Секретаріату Його Високоповажності Господіна Президента України. Кластер Інституту Президентства України жодних зовнішньоекономічних боргів не має. Активи Кластера Інституту Президентства України – 20 трильйонів еквівалента гривні (10 трильйонів еквівалента гривні на стандарт КІСЕ S.2-S.16 та 10 трильйонів еквівалента гривні на стандарт КІСЕ S.15-S.11).

Це означає, що поряд із Конституційним Судом України має існувати система Конституційної Безпеки України фінансово-економічної системи Кластера Інституту Президентства України. Конституційний Суд України та система Конституційної Безпеки України в складі Кластера Інституту Президентства України мають здійснювати свою діяльність в інтересах суб’єктів Конституції України, Європейської Соціальної Хартії та Європейської Хартії «Про місцеве самоуправління» під Малим Роял-Гербом України. Саме про це йде мова у передвиборчій програмі кандидата в Президенти України Порошенка Петра Олексійовича «Жити по-новому».

Вирішення спірних питань, які стосуються порядку та послідовності впровадження в життя положень передвиборчої програми кандидата в Президенти України Порошенка Петра Олексійовича «Жити по-новому» вирішуються в системі Конституційного Суду України та системі Конституційної Безпеки України.

 

Його Величність Государ-Імператор

Титульного Суверенного Народу України                                    О.О.Брильов

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.