09-07-14 від 09 липня 2014 року

РЕЗИДЕНЦІЯ ЙОГО ВИСОКОПОВАЖНОСТІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

ІНПОЛ УКРАЇНИ

Резидент-Зовнішньоекономічний Простір Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) KICE S11-S2 Офіс для отримання кореспонденції за адресою: Україна,
14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 12, тел. +38 0462 61-44-11
09-07-14 від 09 липня 2014 року

 

Ічнянському районному відділу УМВС України в Чернігівській області

Копії: Прокуратурі Ічнянського району

Ічнянській райдержадміністрації

Ічнянській міській раді

Управлінню СБУ в Чернігівській області

 

Про відновлення прав громадянки України Драган Надії Анатоліївни
на її власність за адресою: м. Ічня, площа Шевченка, 1а

 

До Інполу України звернулась громадянка України Драган Надія Анатоліївна з питанням щодо відновлення прав на її власність за адресою: м. Ічня, площа Шевченка, 1а.

З’ясовано, що громадянка України Драган Надія Анатоліївна, з незалежних від неї обставин тимчасово не перебувала в межах своєї власності за адресою: м. Ічня, площа Шевченка, 1а, починаючи з 08.09.2010 року по 11.06.2014 року.

Право громадянки Драган Надії Анатоліївни на її власність за адресою: м. Ічня, площа Шевченка, 1а, підтверджено відповідною відміткою в паспорті МТ №320216, виданого Комінтернівським РВ у місті Харкові ГУ ДМС України в Харківській області.

Будь-яка власність будь-якого громадянина України не може бути відчуженою від громадянина України на користь будь-яких юридичних або фізичних осіб без відповідної довідки Інполу України щодо зняття такої власності з облікових реєстрів резидентів України.

Інпол України та Бюро Технічної Інвентаризації Інполу України не знімало власність громадянки Драган Надії Анатоліївни із складу своїх облікових реєстрів щодо охорони та недоторканості прав власності громадян України.

Натомість, по відношенню до власності громадянки Драган Надії Анатоліївни за адресою: м. Ічня, площа Шевченка, 1а, окремими фізичними особами (суб’єктами Кримінального Кодексу України) вчинено або злочин щодо власності власника Драган Надії Анатоліївни, або терористичний акт по відношенню до громадянського інституту України. Приміщення за адресою: м. Ічня, площа Шевченка, 1а, захоплено якимись невідомими особами, які злісно ухиляються від повернення громадянці Драган Надії Анатоліївні її власності.

Дотримання громадського порядку, усунення порушень громадського порядку, відновлення громадських відносин в Україні входить до сфери компетенції Міністерства Внутрішніх Справ України. Громадяни України – не фізичні особи, не мігранти та не апатриди, які згуртовані у будь-які юридичні особи. Жодна з юридичних осіб не має можливості, повноважень та компетенції у такому питанні, як продаж будь-якої власності будь-якого громадянина України.

Всі без винятку громадяни України є суб’єктами правозахисної діяльності Інполу України, Інтерполу України, Антикорупційного Комітету України та Служби Безпеки України (ст. 5 Закону України «Про Службу Безпеки України»).

Звертаючись до органів Ічнянського районного відділу УМВС України в Чернігівській області, просимо зусиллями своїх оперативних підрозділів звільнити приміщення за адресою: м. Ічня, площа Шевченка, 1а, від будь-яких фізичних осіб та передати власнику Драган Надії Анатоліївні у її господарське відання всю її власність, визначену в паспорті МТ №320216, виданого Комінтернівським РВ у місті Харкові ГУ ДМС України в Харківській області.

Радник Голови Інполу України       О.В.Толстой

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.