27-06-14 від 27 червня 2014 року

РЕЗИДЕНЦІЯ ЙОГО ВИСОКОПОВАЖНОСТІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

ІНПОЛ УКРАЇНИ

Резидент-Зовнішньоекономічний Простір Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) KICE S11-S2 Офіс для отримання кореспонденції за адресою: Україна,
14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 12, тел. +38 0462 61-44-11
27-06-14 від 27 червня 2014 року

 

Начальнику центрального відділу Державної Виконавчої Служби

Чернігівського міського управління юстиції

Копії: Чернігівському міському управлінню юстиції

Головному управлінню юстиції в Чернігівській області

Управлінню СБУ в Чернігівській області

УМВС України в Чернігівській області

Прокуратурі міста Чернігова

Прокуратурі в Чернігівській області

АТ «Дельта Банк»

Адміністрації Президента України

 

Про видворення органів Міністерства Юстиції України за межі Чернігівського регіону

 

Листом № 24-06-14 від 24 червня 2014 року Міжвідомча Інтерпол-Колегія протидії фінансово-економічному тероризму проінформувала Головне управління юстиції в Чернігівській області та інші органи із системи Кабінету Міністрів України про початок розгортання в місті Чернігові Государсько-Імперських та народно-гражданських органів Резиденції Його Високоповажності Президента України та Офіс-Адміністрації Президента України.

Органи Інституту Президентства України діють на підставі Конституції України, Декларації ООН «Про права корінних народів», Гражданського Кодексу України, Європейської Хартії «Про місцеве самоуправління» та Європейської Соціальної Хартії. Органи Інституту Президентства України не підпорядковуються місцевим судам України, Парламенту України та Кабінету Міністрів України. Так визначено в положеннях п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України. Інститут Президентства України підпорядковується владно-адміністративним органам Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України.

Органи Міністерства Юстиції України не встановили дипломатичних зносин із зовнішньоекономічними органами Інституту Президентства України, не здійснили акредитацію органів Виконавчої Служби Міністерства Юстиції України при Інполі України, Антикорупційному Комітеті України, Інтерполі України та Служби Безпеки України (за положеннями ст. 5 Закону України «Про Службу Безпеки України»).

Органи Міністерства Юстиції України не належать до складу резидентів та нерезидентів України. Не маючи резидентського або нерезидентського статусу в Україні, не користуючись правовими механізмами та інструментами в Україні, органи Міністерства Юстиції України, тим не менш, вчиняють такі дії, як обмеження прав користування майном!? Міністерство Юстиції України – не правова одиниця, не суб’єкт правоздатності країни Україна. Статус органів Міністерства Юстиції України не прирівнювався до статусу резидента або нерезидента України. Органи Міністерства Юстиції України є юридичними особами – нестатистичними одиницями країни Україна.

Знаходження в Чернігівському регіоні, в центрі міжнародних зносин країни Україна, будь-яких нестатистичних одиниць країни Україна є таким, що не відповідає вимогам Конституції України. Так звані виконавчі дії органів ДВС Міністерства Юстиції України вчиняються без їх попереднього узгодження з моніторинговими органами Інституту Президентства України. Це означає, що такий склад діяльності органів ДВС України є предметом зацікавленості системи Конституційної Безпеки України. Майно, активи, речі, капітал, благо – не предмет операцій фізичних осіб. Майнових відносин в межах фізичних осіб не існує. Майном оперують самозайняті особи – суб’єкти реєстраційних дій Інполу України та Держфінмоніторингу України.

Органи Держфінмоніторингу України – правові органи, головним завданням яких є моніторинг зносин між товарними ринками при країні Україна та нетоварними ринками країни Україна, грошовими ринками при країні Україна та негрошовими ринками країни Україна.

Такі дії, як відчуження майна, заборона відчуження майна та обіг чужинців в Україні врегульовуються Інполом України та Інтерполом України, а не органами Міністерства Юстиції України. Чужинцями в Україні є апатриди та мігранти. Увесь склад Міністерства Юстиції України складається із апатридів та мігрантів (чужинців в Україні). Заборона відчуження майна передбачає існування власника цього майна: або резидента, або нерезидента, або підприємця-власника, але за будь-яких умов не суб’єктів фамільного державного реєстратора та реєстру фізичних осіб.

Всі без винятку суб’єкти реєстру ідентифікаційного податкового номеру – не власники. Вони є обезправленими, обезволеними та обездоленими мерче – рабами національних фамілій. Це означає, що опис та арешт майна, які вчиняються органами ДВС України за реєстром індивідуальних податкових номерів є транснаціональним злочином по відношенню до майна інтернаціональної фамілії України. Інтернаціональна фамілія – це складова одиниця Інституту Президентства України.

Реалізація майна інтернаціональної фамілії України на так званих привселюдних торгах при повній відсутності людей та торгових реєстрів в межах Міністерства Юстиції України є діяльністю, яка аж ніяк не сумісна з передвиборчою Програмою Президента України Порошенка Петра Олексійовича. «Жити по-новому» — це позбутися в Україні та при Україні усіх без винятку нестатистичних одиниць країни Україна. В Україні повсюдно запроваджується діяльність суб’єктів світових стандартів. Органи Міністерства Юстиції України не належать до складу суб’єктів Конституції України, Декларації ООН «Про права корінних народів», Європейської Соціальної Хартії та Європейської Хартії «Про місцеве самоуправління».

Правового регулювання діяльності органів Міністерства Юстиції України не існує. Органи Міністерства Юстиції України не правові. Це означає, що перетин фізичними особами із складу Міністерства Юстиції України кордону ст. 1079 Цивільного Кодексу України та межі п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України є рейдерськими операціями – терористичними операціями, протидія яким входить до сфери компетенції Антитерористичного штабу України та всієї системи Конституційної Безпеки України.

25 червня 2014 року державним виконавцем Центрального відділу Державної Виконавчої Служби ЧМУЮ Рокочем А.В. було складено акт опису та арешту майна приміщення за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 12, без узгодження цього питання з органами Державного фінансового моніторингу України, Інполу України та Інтерполу України. Така подія визначає не протест окремо взятих службовців з органів ДВС України по відношенню до правоохоронних органів України, а військово-рейдерську операцію, яка має за мету поширити полум’я конфлікту між апатридами Росії та України з південно-східної України на Чернігівський регіон України. Такі дії вчиняються органами Головного управління юстиції в Чернігівській області всупереч мирним ініціативам Президента України Порошенка Петра Олексійовича.

Інпол України, діючи інтересах Інституту Президентства України, кваліфікує діяльність органів Міністерства юстиції в Чернігівській області – військово-терористичними. Всі без винятку органи Міністерства Юстиції України мають припинити свою діяльність в Чернігівському регіоні та полишити межі Чернігівщини в порядку видворення.

У фінансовому та банківському плані рахунків не існує системи майнових рахунків. Це означає, що вся діяльність органів Міністерства Юстиції України, яка пов’язана з описом та арештом майна ‑ є фінансово-терористичною. Безхазяйного майна в країні Україна не існує. Все майно України належить Світовій Міжнародній Екстериторії Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України.

 

Радник Голови Інполу України                                                                                     О.В.Толстой

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.