№05-02-14 від 05 лютого 2014 року

РЕЗИДЕНЦІЯ

ЙОГО ВИСОКОПОВАЖНОСТІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Резидент-Зовнішньоекономічна Франко-Факторія України КІСЕ S.15-S.11 в режимі ПСБО 12(13) Офіс для отримання кореспонденції за адресою: Україна, 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 12, тел. +38 0462 61-44-11
№05-02-14 від 05 лютого 2014 року

Голові Адміністрації Президента України

Клюєву Андрію Петровичу

 

Копії: Кабінету Міністрів України

Верховній Раді України

Конституційному Суду України

Генеральній Прокуратурі України

Службі Безпеки України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Міністерству Фінансів України

Міністерству Економіки України

Міністерству Доходів і Зборів України

Міністерству Юстиції України

Чернігівській облдержадміністрації

Про розмежування і взаємодоповнення фінансово-економічних

сфер діяльності Адміністрації Президента України та Резиденції

Його Високоповажності Президента України

 

Започатковані Його Високоповажністю Президентом України сучасні фінансово-економічні реформи не мають громадського змісту. Програма модернізації економіки країни Україна, яка затверджена до виконання Його Високоповажністю Президентом України, має соціальний зміст.

Питаннями громадських фінансово-економічних зрушень в Україні переймається Адміністрація Президента України. Питаннями соціальних фінансово-економічних зрушень в Україні переймається Резиденція Його Високоповажності Президента України.

За положеннями Розпорядження Кабінету Міністрів України № 976-р від 8.11.2007 року фінансово-банківський сектор громадської економіки України має скоротитись з показника 100% до 30%. Фінансово-банківський сектор соціальної економіки України має зрости з показника 0% до 70%.

Резиденція Його Високоповажності Президента України вже розпочала процес 70% капіталізації економіки України. Порядок поетапної капіталізації економіки України обумовлено положеннями Програми Президента України «Про внутрішнє і зовнішнє становище України у 2013 році».

За положеннями вищевказаної Програми Президента України основою соціальних фінансово-економічних зрушень в Україні визначено Нерезидент-Екстериторіальний Банк Реконструкції та Розвитку Народу України. Основою громадських фінансово-економічних зрушень в Україні визначено централізовані бухгалтерії Адміністрації Президента України.

Розбудова системи централізованих бухгалтерій Адміністрації Президента України є неможливою без попередньої організації діяльності Нерезидент-Екстериторіального Банку Реконструкції та Розвитку Народу України (активи банку складають 10 трильйонів еквівалент-гривні).

Резиденція Його Високоповажності Президента України звертається до Адміністрації Президента України з пропозицією щодо визначення шляхів створення централізованих бухгалтерій Адміністрації Президента України в межах економічного простору Нерезидент-Екстериторіального Банку Реконструкції та Розвитку Народу України.

 

 

Голова Резиденції

Його Високоповажності Президента України

В.С. Бондаренко

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.