15-11-13 від 15 листопада 2013 року

РЕЗИДЕНЦІЯ

ЙОГО ВИСОКОПОВАЖНОСТІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Резидент-Зовнішньоекономічна Франко-Факторія України КІСЕ S.15-S.11 в режимі ПСБО 12 (13) Офіс для отримання кореспонденції за адресою: Україна,14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 12, тел. +38 0462 61-44-11
15-11-13 від 15 листопада 2013 року

 

Національному Банку України

 

Копії:           Чернігівській облдержадміністрації

Управлінню НБУ в Чернігівській області

Міністерству Фінансів України

Міністерству Економіки України

Міністерству Доходів і Зборів України

Генеральній Прокуратурі України

Про встановлення контрагентських відносин між Національним Банком України

та Контрагент Банкірським Домом Резидент-Франко-Факторії України  

 

Резиденція Його Високоповажності Президента України, Адміністрація Франчайзер-Кластера Фідуціар-Зовнішньоекономічної бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України та Кабінет Міністрів Резидент-Зовнішньоекономічної Франко-Факторії України затвердили зовнішньоекономічну фінансово-банківську архітектуру інституційних секторів економіки національного стандарту КІСЕ S.15-S.11 (в режимі ПСБО 12 (13)).

Формування та розвиток інституційних секторів економіки стандарту КІСЕ S.15-S.11 (в режимі ПСБО 12 (13)) не входить до сфери компетенції та складу наглядових функцій Національного Банку України, Кабінету Міністрів Сервус-Урядників України та Верховної Ради України. Національний Банк України, Кабінет Міністрів Сервус-Урядників України та Верховна Рада України опікуються суб’єктами Цивільного Кодексу України і не втручаються в справи суб’єктів п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України, і, навпаки, органи Резиденції Його Високоповажності Президента України (Адміністрація Франчайзер-Кластера Фідуціар-Зовнішньоекономічної бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України та Кабінет Міністрів Резидент-Зовнішньоекономічної Франко-Факторії України) не втручаються в справи суб’єктів реєстру ЄДР (суб’єктів Цивільного Кодексу України та Податкового Кодексу України).

Органи управління процесом розвитку та впровадження в життя України сучасної суспільно-модернізаційної Програми Його Високоповажності Президента України незалежні в своїй діяльності від будь-яких рішень суб’єктів реєстру ЄДР (суб’єктів Цивільного Кодексу України та Податкового Кодексу України). Так визначено положеннями стандарту ПСБО 12 (13).

Національний Банк України разом з Кабінетом Міністрів Сервус-Урядників України переймаються питаннями обігу синтетичної валют-сервус-гривні в межах сервітуту поза межами країни Україна. Банківська система Резиденції Його Високоповажності Президента України та органи банківсько-фінансової системи України при Резиденції Його Високоповажності Президента України переймається питаннями обігу аналітичної інвалют-франко-гривні, яка має обертатись в межах національної франко-факторії при країні Україна. Склад цього питання має своє пояснення в Листі Національного Банку України № 62-211/1007 від 20.09.2005 року, Листі Національного Банку України № 25-118/1886-11291 від 14.11.2005 року та Постанові Правління Національного Банку України № 371 від 19.09.2013 року.

За суттю цих документів синтетично-сервус-клієнт-система Національного Банку України (при Національному Кабінеті Міністрів Сервус-Урядників України) має знаходитись в контрагентських відносинах з аналітичною франко-клієнт-банківсько-фінансовою системою Резиденції Його Високоповажності Президента України. Вирішення цього питання знаходиться в площині положень стандарту ПСБО 12 (13) та ст. 14.1.258 Податкового Кодексу України. Банком кваліфікатором такої процедури, як стабілізація курсу валют-сервус-гривні Національного Банку України (при Кабінеті Міністрів Сервус-Урядників України) є Контрагент Банкірський Дім Резидент-Франко-Факторії України (при Кабінеті Міністрів Резидент-Зовнішньоекономічної Франко-Факторії України). Зовнішній борг країни Україна або відсутність зовнішнього боргу країни Україна визначається за результатами фінансово-банківської діяльності Контрагент Банкірського Дому Резидент-Франко-Факторії України (при Кабінеті Міністрів Резидент-Зовнішньоекономічної Франко-Факторії України).

Активи банківсько-фінансової системи Резиденції Його Високоповажності Президента України складають 10 000 000 000 000,00 еквівалента гривні. Статутний капітал Національного Банку України складає 10 млн. гривень. З метою стабілізації курсу валют-сервус-гривні Національного Банку України (при Кабінеті Міністрів Сервус-Урядників України) є необхідність встановити контрагентські відносини між Контрагент Банкірським Домом Резидент-Франко-Факторії України та Національним Банком України на умовах ПСБО 12 (13) та ст. 14.1.258 Податкового Кодексу України.

Вважаємо доцільним доручити вивчення цього питання Управлінню НБУ в Чернігівській області та Представнику Президента України в Чернігівському регіоні.

 

 

Т.в.о.Голови Резиденції

Його Високоповажності Президента України

В.С.Бондаренко

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.