24-10-13 від 24 жовтня 2013 року

РЕЗИДЕНЦІЯ ЙОГО ВИСОКОПОВАЖНОСТІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

АНТИКОРУПЦІЙНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ

Резидент-Інпол Зовнішньоекономічного Ринку України Офіс для отримання кореспонденції за адресою: Україна,14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 12, тел. +38 0462 61-44-11
24-10-13 від 24 жовтня 2013 року

 

Головному управлінню юстиції в Чернігівській області

Чернігівському міському управлінню юстиції

Центральному ВДВС Чернігівського МУЮ

Деснянському ВДВС Чернігівського МУЮ

Копії:                    Чернігівській облдержадміністрації

Чернігівській облраді

Чернігівській міськраді

Управлінню СБУ в Чернігівській області

Прокуратурі Чернігівської області

УМВС України в Чернігівській області

Прокуратурі м.Чернігова

 

На лист ЧМВ УМВС України в Чернігівській області №4/25-Т-13395 від 04.10.13 року

На лист Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ №04-14/1625 від 17.10.2013 року

 

Резидент-Інпол Зовнішньоекономічного Ринку України ознайомився з позицією Чернігівських органів Міністерства Юстиції України в їх відносинах з представниками конституційного економічного простору країни Україна, канонічного простору країни Україна, інституційного простору країни Україна та підприємницького простору при країні Україна.

З’ясовано, що Чернігівські органи Міністерства Юстиції України або не розуміються на питаннях багатоманітності економіки країни Україна, або саботують сучасні економічні реформи Його Високоповажності Президента України, або умисно створюють штучно роблену громадсько-соціальну напругу в Чернігівській області.

В Чернігівській області на відміну від інших регіонів України вся повнота влади належить органам, визначеним Законом України «Про спеціальний інвестиційний режим на територіях пріоритетного розвитку в Чернігівській області». Це означає, що діяльність Чернігівських органів Міністерства Юстиції України в межах Чернігівської області без їх попередньої акредитації в реєстрах владних органів Чернігівської області є нелегальною.

В цьому питанні Чернігівські органи Міністерства Юстиції України мають наслідувати позицію Міністерства Юстиції України. Міністерство Юстиції України офіційно знаходиться в дипломатичних зносинах з системою української правоздатності в Україні. Української юріздатності в Україні не існує. Так звана «національна юрисдикція» Міністерства Юстиції України ніякого відношення до країни Україна не має. Жоден з органів Міністерства Юстиції України не має ані прав, ані повноважень ідентифікувати себе у якості суб’єкта економічного процесу країни Україна.

Дипломатичні відносини між органами Міністерства Юстиції України і органами української правоздатності врегульовані положеннями п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України. Економічний простір положень п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України є кордоном, який розмежовує відносини між суб’єктами Цивільного Кодексу України та суб’єктами Конституції України. Цивільний Кодекс України – це позаконституційний документ, який ніякого відношення до Конституції України не має.

Так звані державні виконавці із системи Міністерства Юстиції України – це не більш ніж декларація. Ніякої юридичної держави в країні Україна ніколи не розгорталось. Всі три конституційні держави країни Україна (народна, унітарна, демократична) – правові. Чернігівські органи Міністерства Юстиції України неодноразово попереджались органами Генеральної Прокуратури України про необхідність дотримання прав, свобод та вольностей суб’єктів конституційного процесу України. Натомість, справа ігнорування Генеральної Прокуратури України окремими посадовцями та службовцями з Чернігівських органів Міністерства Юстиції України досягла розмірів явно фінансово-терористичної діяльності.

Є безліч фактів, за яких окремими службовцями з Чернігівських органів Міністерства Юстиції України вчиняється насильство по відношенню до суб’єктів конституційного процесу України, які облаштували свою життєдіяльність поза межами Цивільного Кодексу України. Такі насильницькі дії з боку окремих службовців та посадовців вже почали виявляти всі ознаки рейдерсько-окупаційної діяльності та всі ознаки стягнення військової контрибуції. Виламування дверей домівок Українців – суб’єктів конституційного процесу України набув звичайного характеру. Погрози так званих «державних виконавців» на адресу Українців, які не допускають так званих «державних виконавців» до своїх домівок нагадують стан поведінки солдат вермахту часів Другої Світової Війни.

Документи, які емітуються так званими «державними виконавцями» під назвою «Виклик» або «Виклик-попередження» не мають жодної належності до обігу документів в Україні. В жодному з цих документів не існує спомину про те, що Закон України «Про виконавче провадження» визначає позаконституційну діяльність всіх без винятку органів Міністерства Юстиції України. Міністерство Юстиції України – це не українська юрисдикція. Наявність неукраїнської юрисдикції в економічному просторі України та її діяльність за межами Цивільного Кодексу України є такою, що вже зацікавила правоохоронну Систему Конституційної Безпеки країни Україна.

Скарги на дії окремо взятих так званих «державних виконавців» з Чернігівських органів Міністерства Юстиції України досягли розміру, за якого вже виникла потреба формування правоохоронних органів в межах економічного простору п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України. Такими органами є Резидент-Інпол Зовнішньоекономічного Ринку України. Резиденцію цього правоохоронного органу України розміщено в місті Чернігові.

Розглянувши лист ЧМВ УМВС України в Чернігівській області №4/25-Т-13395 від 04.10.13 року маємо звернути увагу Чернігівських органів Міністерства Юстиції України на обставину, за якої рейдерські походи так званих «державних виконавців» за майном Українців не передбачають залучення до цієї справи органів Міністерства Внутрішніх Справ України. Альянс органів Міністерства Юстиції України з органами Міністерства Внутрішніх Справ України в справі вилучення майна з осель Українців є таким, що носить далеко не цивільний характер. В складі Міністерства Внутрішніх Справ України знаходяться виключно фізичні особи – цивільники. Всім без винятку фізичним особам – цивільникам заборонено мати при собі зброю.

Розглянувши лист Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ №04-14/1625 від 17.10.2013 року маємо звернути увагу Головного управління юстиції в Чернігівській області на діяльність начальника Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ Приходько Ю.М. Цей так званий «держвиконавець» в своєму листі №04-14/1625 від 17.10.2013 року наголошує, що об’єктом його так званої «виконавчої діяльності» є виключно сервітут. Натомість, саме під керівництвом начальника Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ Приходько Ю.М. було вчинено рейдерську операцію по відношенню до майна бенефіціара України за адресою: м.Чернігів, вул.Рокоссовського 70/103. Ця обставина є предметом роздумів для органів УМВС України в Чернігівській області, які супроводжували цю рейдерську операцію так званих «держвиконавців» з органів Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ.

23 жовтня 2013 року до поштової скриньки за адресою: вул. Толстого 142/39 в місті Чернігові надійшов папірець під назвою «Виклик» не фізичної особи, а Українки до так званого головного виконавця О.С.Бубенько. Але вищезгадана Українка за цією адресою не проживає. Про цю обставину було проінформовано так званого «головного держвиконавця» О.С.Бубенько. Реакція цього службовця Центрального ВДВС Чернігівського МУЮ була явно неадекватною. Він виявив бажання впевнитись в достовірності цієї інформації шляхом виламування дверей помешкання людини, яка ніякого відношення до виконавчих дій не мала і не має.

Випадків, за яких так звані «державні виконавці», невідомо якої держави, неіснуючої в Україні, перетинають межу п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України безліч. Міністерство Юстиції України знаходиться в складі Кабінету Міністрів України. Кабінет Міністрів України – це не владний орган України. Кабінет Міністрів України – це орган урядників сервітуту при країні Україна. За Кабінетом Міністрів урядників при країні Україна наслідує межа у вигляді Кабінету Міністрів підпорядників Іншого Світу, Кабінету Міністрів упорядників Іншого Світу та Кабінету Міністрів порядників Іншого Світу.

Перетин окремими так званими «держвиконавцями» з Чернігівських органів Міністерства Юстиції України межі між правовим «Іншим Світом» та юридичним «Цим Світом» без узгодження цього питання з Резидент-Інполом Зовнішньоекономічного Ринку України розглядається не за положеннями Цивільного Кодексу України, а за положеннями міжнародного права.

Зовнішньоекономічний Фінансовий Агент Держави Україна

В.В.Рибалочко

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.