№25-04-13 від 25 квітня 2013 року

ЗКГНГ – ISIC КВЕД 99.00.0 – NACE – КІСЕ
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

КОНГРЕС НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН УКРАЇНИ

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47
№25-04-13 від 25 квітня 2013 року

 

Національному Банку України

 

Копії:    Адміністрації Президента України

Конституційному Суду України

Кабінету Міністрів України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Верховній Раді України

Службі Безпеки України

Генеральній Прокуратурі України

Міністерству Юстиції України

Міністерству Економіки України

Міністерству Фінансів України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Міністерству Закордонних Справ України

Міністерству Доходів та Зборів України

На лист Управління НБУ у Вінницькій області

№14-015/1147 від 8.04.2013 року

Конгрес Національних Меншин України (Малих Народів України) своїм листом №04-04-13 від 4.04.2013 року звернувся до всієї регіональної системи Національного Банку України щодо встановлення відносин спільної діяльності між органами Національного Банку України та органами Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України). Встановлення таких відносин мають за мету практичне втілення в життя суспільства України положень програми Президента України «Україна для людей».

За відомостями, які отримані Конгресом Національних Меншин України (Малих Народів України) від Управління НБУ у Вінницькій області (лист №14-015/1147 від 8.04.2013р.), розгляд питання щодо встановлення відносин спільної діяльності між фінансово-банківськими органами Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) та банківськими органами Національного Банку України (м. Київ) до сфери компетенції регіональних управлінь НБУ не входить.

Ця обставина змушує Конгрес Національних Меншин України (Малих Народів України) звернутись цим листом безпосередньо до вищого керівництва Національного Банку України (м. Київ) з запитом щодо з’ясування позиції Національного Банку України (м. Київ) по відношенню до його участі в сучасних модернізаційних Програмах Президента України.

В додатках до цього листа викладено склад технічної допомоги Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) на адресу органів виконання Програми Його Високоповажності Президента України «Україна для людей». На виконання Програми Його Високоповажності Президента України «Україна для людей» відряджено Резидент-офіси зовнішньоекономічних національно-інституційних штаб-квартир суб’єктів первинного фінансового моніторингу, фінансово-інвестиційної міжгалузево-бюджетної корпорації, емісійно-акредитаційного банку Z-контрагента, місійно-кваліфікаційного банку Z-бенефіціара, комісійно-стратифікаційного банку Z-клієнта. Діяльність усіх цих банків зумовлено відповідними постановами Міністерства Фінансів України та положеннями Податкового Кодексу України.

Вищевказані банківські органи Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) складають правову зовнішньоекономічну позицію Національного Банку України (м. Чернігів) по відношенню до юридичної зовнішньоекономічної позиції Національного Банку України (м. Київ). Спільна діяльність Національного Банку України (м. Чернігів) та Національного Банку України (м. Київ) обумовлена у відповідному спільному листі Державної Податкової Служби України та Національного Банку України (м. Київ). За цим документом Національний Банк України (м. Київ) має відрядити на зустріч Національного Банку України (м. Чернігів) відокремлений підрозділ у вигляді аналітичного (некомерційного) банку, який має оперувати Z-фінансовим кредитом та отримати аналітичну групу рахунків

Сучасні модернізаційні Програми Його Високоповажності Президента України народно-правові, а не національно-юридичні. Народно-правові реформи Його Високоповажності Президента України вчиняються в Україні на засадах технічної допомоги міжнародних фінансових організацій, а не на засадах інтернаціональних або транснаціональних організацій. Це означає, що національно-правова складова суспільства України при Національному Банку України (м. Чернігів) і національно-юридична складова клієнтели та сервітуту при Національному Банку України (м. Київ) мають встановити поміж собою не банківсько-кореспондентські відносини, а банківсько-контрагентські відносини.

Без встановлення таких відносин між суб’єктами національно-юридичного Кабінету Міністрів України та суб’єктами національно-правового Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) не може йти мови про будь-які економічні реформи в Україні. Це прямий шлях або до внутрішньо-громадянської війни в Україні, або до зовнішньо-військової агресії з боку третіх країн.

Правова фінансова архітектура України фінансово-юридичними органами не формується. Правова фінансова архітектура України сформована в межах Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України. Банківський план рахунків, яким користується Національний Банк України (м. Київ) міжнародний, а не національний. Національно-правова складова банківського плану рахунків (за Конгресом Національних Меншин України (Малих Народів України) та національно-юридична складова банківського плану рахунків (за Кабінетом Міністрів України) безумовно мають доповнювати одна одну, але поки що такої події в Україні не відбулось.

Зобов’язання Національного Банку України (м. Київ) ніякого відношення до країни Україна не мають. Клієнти Національного Банку України (м. Київ), а не Z-Клієнти Національного Банку України (м. Чернігів), є суб’єктами реєстру так званого «фамільного держреєстратора». Існування фамільного держреєстратора – означає існування або «фамільної держави», або «державної фамілії». Конституція України передбачає існування в країні Україна тільки трьох держав: Народної держави, Демократичної держави та Унітарної держави. Існування в країні Україна «фамільної держави» або «державної фамілії» Конституція України не передбачає. Це означає, що фамільного Національного Банку України (м. Київ) та «фамільної клієнтели» цивільників в країні Україна не існує.

Країна Україна народно-правова, національно-правова, але не фамільно-юридична. За цієї обставини народно-правова гривня Національного Банку України (м. Чернігів) та «фамільно-юридична» гривня Національного Банку України (м. Київ) мають створити для свого обігу спільне зовнішньоекономічно-зовнішньофізичне національно-транснаціональне юридично-правове середовище вільного обігу української національної інвалют-кошт одиниці (гривні) Національного Банку України (м. Чернігів) та неукраїнсько-транс-національної інвалют-грош одиниці (гривні) Національного Банку України (м. Київ).

Сучасні модернізаційні реформи Президента України народно-правові, а не фамільно-юридичні. Народно-правових реформ в межах «фамільної клієнтели» Національного Банку України (м. Київ) вчинити неможливо. Народно-правових реформ в межах такої юридичної особи, як Кабінет Міністрів України вчинити теж неможливо. «Фамільно-юридичне» середовище урядовується, а не упорядковується і не управляється. Урядний Національний Банк України (м. Київ) за будь-яких умов не має ані можливостей, ані прав на здійснення господарської діяльності. Жодного господарського рахунку в системі Національного Банку України (м. Київ) відкрити неможливо. «Фамільно-юридичне» середовище і Господар господарської діяльності в Україні – речі несумісні. «Фамільно-юридичне» середовище – це середовище комерсантів, підприємців, приємців, ємців і т.п., які існують виключно поза межами будь-якого правового поля будь-якої народної країни світу та будь-якого народно-економічного простору.

Його Високоповажність Президент України творить в Україні народно-економічний простір для людей, а не для ємців, фізичних осіб, мігрантів, наймитів і т.п., які тимчасово перебувають при країні Україна на заробітках. Національний Банк України (м. Київ) перебуває при країні Україна на заробітках з метою, яка нічого спільного з народними інтересами Українців та Національних Меншин України (Малих Народів України) не має. Договору на діяльність Національного Банку України (м. Київ) при країні Україна із суб’єктами п.3 ст.92 Конституції України не існує. Це означає, що сучасні народно-правові реформи Президента України аж ніяк не можуть спиратись на Національний Банк України (м. Київ). Національний Банк України (м. Київ) має укласти Договір про спільну діяльність з суб’єктами п.3 ст.92 Конституції України у повній відповідності до положень фінансового плану рахунків України та П(С)БО-12 або добровільно відмовитись від подальшого перебування при країні Україна.

Ваше рішення з цього питання просимо офіційно спрямувати на адресу Комітету з економічних реформ при Його Високоповажності Президенті України та персонально Президенту України.

Додаток: «Склад технічної допомоги органам виконання Програми Його Високоповажності Президента України «Україна для людей» від 24.04.2013р.

 

Віце-Президент Президії Конгресу Національних

Меншин України (Малих Народів України)

М.М.Меркулов

 

ЗАТВЕРДЖЕНО:                                     

Представник Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України в

Конгресі Національних Меншин України (Малих Народів України)

 

_______________________ І.Л.Козлова

20 квітня 2013 року

 

СКЛАД ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ ОРГАНАМ ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ

ЙОГО ВИСОКОПОВАЖНОСТІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ «УКРАЇНА ДЛЯ ЛЮДЕЙ»

 

Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України надає технічну допомогу органам виконання Програми Його Високоповажності Президента України «Україна для людей».

Технічна допомога органам виконання Програми Його Високоповажності Президента України «Україна для людей» надається складом Офіс-Міжнародних організацій Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) в зовнішньоекономічному режимі їх інституційної діяльності за положеннями ДК 009:2005.

На виконання Програми Його Високоповажності Президента України «Україна для людей» відряджаються наступні Офіс-Міжнародні організації (КВЕД-органи) Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України):

  1. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Його Високоповажності Президента України;
  2. Резидент-Офіс національно-інституційної штаб-квартири Франчайзер-Кластера Фідуціар-Зовнішньоекономічної бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України;
  3. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Централізованих бухгалтерій Регіональних Адміністрацій Його Високоповажності Президента України;
  4. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Армії та військових баз Армії України;
  5. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Президії Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України);
  6. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Міжвідомчої Інтерпол-Колегії протидії фінансово-економічному тероризму (в режимі правоохоронної діяльності Інтерполу, Інполу та Інполу, положення якого прирівняно до статусу Інтерполу);
  7. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Казначейства ринку фінансових активів України;
  8. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Унітарної держави України;
  9. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Демократичної держави України;
  10. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Народної держави України;
  11. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Адміністрації Генерал-Губернатора Нерезидент-Гостинного Двору учасників ринку фінансових активів України;
  12. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Адміністрації Атторней-Генерала Нерезидент-Гостинного Двору учасників ринку фінансових активів України;
  13. Резидент-Офіс національно-інституційної штаб-квартири Фінансового Агента зовнішньоекономічного загальнодержавного управління України;
  14. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Дипломатичного Корпусу Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України);
  15. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Дипломатичної Місії Дипломатичного Корпусу Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України);
  16. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Фонду Банківського Управління зовнішньоекономічною бюджетоутворюючою вертикаллю Його Високоповажності Президента України;
  17. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири емісійно-акредитаційного Банку Z-контрагента;
  18. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири місійно-кваліфікаційного Банку Z-бенефіціара;
  19. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири комісійно-стратифікаційного Банку Z-клієнта;
  20. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Національного Банку України (м. Чернігів);
  21. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Народного Земельного Суду Титульного Суверенного Народу України;
  22. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Судового Фінансового Арбітражу Титульного Суверенного Народу України;
  23. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Фінансово-інвестиційної міжгалузево-бюджетної Корпорації (при Міжвідомчій Інтерпол-Колегії протидії фінансово-економічному тероризму);
  24. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Агенції Управління зовнішньоекономічною діяльністю (та Агенції Управління зовнішньоекономічною діяльністю, положення якої прирівняно до статусу Дипломатичної Місії Дипломатичного Корпусу Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України);
  25. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Чернігівського Бенефіціар-Муніципалітету (при Конгресі Національних Меншин України (Малих Народів України);
  26. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Суб’єкта первинного фінансового моніторингу (ZT23EA);
  27. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Суб’єкта первинного фінансового моніторингу (ZST20E);
  28. Резидент-Офіс зовнішньоекономічної національно-інституційної штаб-квартири Чернігівського приорат-Кластера;

 

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.