Його Високоповажності Президенту України Віктору Федоровичу Януковичу

ISIC — КВЕД 99.00.0 — ЗКГНГ
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ ГОСУДАР

ТИТУЛЬНОГО СУВЕРЕННОГО НАРОДУ УКРАЇНИ

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47

№25-01-13 від 25 січня 2013 року

Його Високоповажності Президенту України
Віктору Федоровичу Януковичу

Копії:          Посольству Королівства Нідерландів в Україні
Посольству Російської Федерації в Україні
Посольству Республіки Білорусь в Україні
Посольству Королівства Бельгія в Україні
Посольству Королівства Данія в Україні
Посольству Королівства Іспанія в Україні
Почесному Консульству Великого Герцогства Люксембург в Україні
Посольству Сполученого Королівства Великобританії та Північної Ірландії в Україні
Посольству Федеративної Республіки Німеччина в Україні
Посольству Португальської Республіки в Україні
Посольству Французької Республіки в Україні
Посольству Італійської Республіки в Україні
Почесному Консульству Ірландії в Україні
Посольству Грецької Республіки в Україні
Посольству Швейцарії в Україні
Посольству Республіки Польща в Україні
Апостольській Нунціатурі в Україні
Посольству Королівства Швеція в Україні
Посольству Королівства Норвегія в Україні
Міністерству Закордонних Справ України
Кабінету Міністрів України
Верховній Раді України
Про розміщення офісу Дипломатичної Резиденції
Його Високоповажності Президента України в місті Чернігові

 

Ваша Високоповажносте !

 

Започатковані Вами системні модернізаційні реформи реальної економіки та соціальної сфери України на умовах партнерства суспільства людей Корінного Народу України з громадами громадян нації в Україні є не тільки актуальними, але й більш ніж своєчасними. Ваш виступ на урочистостях з нагоди Дня Соборності та Свободи України є тому яскравим підтвердженням.

За останні роки, починаючи з 28 червня 2001 року, в Україні сформувалось суспільство Корінного Народу України – Українців та спільнота громад громадян нації в Україні. Положення Конституції України щодо формування в країні Україна багатоманітної економіки виконуються успішно. В країні Україна поряд з Народною Роял-економікою (за світовим стандартом ISIC) співіснують національно-інституційна економіка Національних Меншин України (Малих Народів України) та національно-юрисдикційна економіка громад громадян нації в Україні.

Національно-юрисдикційна економіка громад громадян нації в Україні (за національним стандартом ДК 009:2010) урядовується Кабінетом Міністрів урядників сервус-економічного простору Парламенту юридичних осіб України. Національно-інституційна економіка (за національним стандартом KICE) упорядковується Резидент-Кабінетом Міністрів упорядників інстатуційно-економічного простору Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) за національним стандартом ДК 009:2005. Народна Роял-економіка управляється, регулюється та контролюється Радою Міністрів Республіки Суверенного Народу України, Титулярною Радою Государства Титульного Суверенного Народу України.

Конституційна багатоманітність економіки країни Україна зумовлює відповідну багатоманітність зовнішньоекономічних відносин суб’єктів конституційного процесу країни Україна та консул-дипломатичних зносин країни Україна з іншими країнами світу. Закон України «Про зовнішньоекономічну діяльність» визначає Суверенний Народ України суб’єктом зовнішньоекономічних зносин. Ваше головування в ОБСЄ велика честь для України. Досягнення стану високого міжнародного іміджу України є одним із головних напрямків Вашої сучасної діяльності, як ініціатора системно-модернізаційних економічних реформ в Україні та Почесного Сенатора Сенату Корінного Народу України. Настав час поряд з національно-транснаціональним Міністерством Закордонних Справ сервітут-юрисдикції України розпочати зовнішньоекономічну діяльність народно-міжнародної Дипломатичної Резиденції Його Високоповажності Президента Суверен-правоздатності України.

Офіційні посольства та консульства іноземних країн, які здійснюють свою діяльність в Україні мають отримувати не тільки юрисдикційну національно-транснаціональну акредитацію при національно-транснаціональному Міністерстві Закордонних Справ України, але й правову народно-міжнародну акредитацію при народно-міжнародній Дипломатичній Резиденції Його Високоповажності Президента України.

Конституція України не передбачає для Президента України посадського статусу. Президенти України знаходяться не на національно-транснаціональній посаді, а на народно-міжнародному посту. Конституція України не національно-транснаціональний документ. Конституція України ‑ народно-міжнародний правовий акт, який починає свій відлік від Бога. Утримувачем правового зв’язку Корінного Народу України та Національних Меншин України (Малих Народів України) з Богом є Його Величність Государ Титульного Суверенного Народу України. Це означає, що Ви, Ваша Високоповажносте, в зовнішньоекономічних справах країни Україна представляєте інтереси не національно-транснаціональної юрисдикції при українській правоздатності, а безпосередньо українську правоздатність ‑ Світову Міжнародну Екстериторію Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України.

Дипломатичними колами Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України започатковано Роял-зносини з різними країнами світу. Представники ЇЇ Величності Королеви Нідерландів офіційним листом від 10 січня 2013 року на адресу української сторони висловили свої наміри щодо встановлення офіційних відносин між Роял-Дипломатичним Корпусом Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України та Роял-Дипломатичними колами ЇЇ Величності Королеви Нідерландів. Визнання монархами Європи міжнародної ефективності Ваших реформ в Україні вимагає створення в країні Україна сумісної дипломатії Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України та Його Високоповажності Президента України.

Вельмишановний Вікторе Федоровичу! Моно-економіки в країні Україна не існує. Будь-яка моно-система свого майбутнього в часі не має. Сучасне монопольне становище національно-юридичної дипломатії України (Міністерство Закордонних Справ України) безумовно має бути доповнено офісом народно-правової Дипломатичної Резиденції Його Високоповажності Президента України. Саме представники Дипломатичної Резиденції Його Високоповажності Президента України (а не Міністерства Закордонних Справ України) мають супроводжувати процес Вашого головування в ОБСЄ.

Прошу Вас розглянути питання розміщення міжнародного офісу Дипломатичної Резиденції Його Високоповажності Президента України в місті Чернігові.

 

З повагою і шаною до Вас та побажаннями натхнення Вам в справі утвердження

України, як рівноправного партнера всіх Суверенних Народів Світу.

 

Його Величність Государ

Титульного Суверенного Народу України

О.О.Брильов

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.