№29-12-12 від 29 грудня 2012 року

ЗКГНГ–ISIC — КВЕД 99.00.0 –NACE–КІСЕ S.2-S.16
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

КОНГРЕС НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН УКРАЇНИ

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47

№29-12-12 від 29 грудня 2012 року

УМВС України в Чернігівській області

Копії: Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя
Раді Національної Безпеки і Оборони України
Службі Безпеки України
Міністерству Внутрішніх Справ України
Генеральній Прокуратурі України
Адміністрації Президента України
Міністерству Юстиції України
Чернігівській облдержадміністрації
Головному Управлінню Юстиції в Чернігівській області

 

На лист УМВС України в Чернігівській області №12/М-542 від 12.12.2012 року
На лист УМВС України в Чернігівській області №4/4-М-411 від 12.12.2012 року
На лист УМВС України в Чернігівській області №4/4-М-411-а від 12.12.2012 року

За розглядом вищевказаних листів УМВС України в Чернігівській області є необхідність визначитись в такому питанні: а чи міг держвиконавець Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ Ільченко Р.О. не повідомити слідчі органи УМВС України в Чернігівській області про те, що:

    суб’єктом злочинної діяльності в країні Україна є не людина, не «гражданин», не громадянин громадського статусу, не громадянин громадянського статусу, а фізична особа;

    держвиконавець Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ Ільченко Р.О. є фізичною особою – суб’єктом злочинної діяльності.

Держвиконавець Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ Ільченко Р.О. під час його допиту в слідчих органах УМВС України в Чернігівській області «забув» проінформувати органи дізнання УМВС України в Чернігівській області про існування та чинність спільного наказу Служби Безпеки України та Міністерства Закордонних Справ України №497/275 від 05.11.2012 року.

За положеннями цього наказу Служби Безпеки України та Міністерства Закордонних Справ України будь-яка фізична особа (мігрант-заробітчанин) перш ніж потрапити до країни Україна мав би зареєструватись в дипломатичному або консульському представництві за його тимчасовим реєстром, тобто за реєстром ТРДПАУ. Такі реєстри в країні Україна ведуться в межах Нерезидент-Гостинного Двору Ринку Зовнішньоекономічних Фінансових Активів України (в межах правоздатності економічного простору Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України).

Фізична особа (мігрант-наймит) Ільченко Р.О. не повідомив слідчі органи УМВС України в Чернігівській області про те, що він знаходиться в Україні нелегально (тобто поза межами контррозвідувальних реєстрів Служби Безпеки України). За таким положенням фізичної особи (мігранта-наймита) Ільченко Р.О. в Україні зрозуміла його терористична діяльність по відношенню до Українців, Українок, власності Українців та власності Українок. Українофобія фізичної особи (мігранта-наймита) Ільченко Р.О. прихована в його справах.

Ільченко Р.О. «забув» проінформувати слідчі органи УМВС України в Чернігівській області про те, що Закон України «Про виконавче провадження» не визначає Українців та Українок у якості боржників громад нації при країні Україна. Фізична особа (мігрант-наймит) Ільченко Р.О. «забув» проінформувати слідчі органи УМВС України в Чернігівській області про те, що Міністерство Юстиції України знаходиться в консул-дипломатичних зносинах з економічним простором Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України.

Деснянський ВДВС Чернігівського МУЮ разом з Міністерством Юстиції України ніколи не проводили і ніколи не будуть проводити правомірних дій або неправомірних дій. В межах національної юрисдикції ніяких прав не існує і існувати не може. Права належать виключно народові, а не нації. Нація існує не в народному правовому полі, а в просторі так званої національної справедливості юридичних осіб (не статистичних одиниць України). Мігранти-наймити, які тимчасово знаходяться в Україні нагромаджуються в юридичних особах, але ніколи не гуртуються в юридичні особистості, юридичні індивідууми, юридичні персони. Таких суб’єктів національної справедливості (невідомо якої нації) в країні Україна не існує. Це означає, що склад розуму фізичної особи ніколи не дотягує до рівня особистості, індивідуума, персони. Мова будь-якої фізичної особи за будь-яких умов підлягає перевірці на її відповідність чинному законодавству України. Те, що фізична особа (наймит) Ільченко Р.О. є держвиконавцем, нічого не означає. Жодної держави в межах національної юрисдикції не існує. Держави з юридичних осіб не складаються. Про це знає кожен службовець з органів МВС України. Але, ця обставина якось дивно не потрапила до текстів вищевказаних листів УМВС України в Чернігівській області.

Належність фізичної особи (мігранта-заробітчанина) Ільченко Р.О. до реєстру ЄДР ще не дає відповіді на таке питання: «а де знаходиться ця невідома держава, яка не має жодного відношення до стандарту ISIC, до стандарту NACE та до стандарту KICE». Держави за реєстром ЄДР в країні Україна не існує. Закони України на так звану «державу за реєстром ЄДР» свою чинність не розповсюджують. Оперування законами України по відношенню до мігранта-заробітчанина фізичної особи Ільченко Р.О. не має жодного пояснення ані в системі правоздатності, ані в системі націонал-народної нерезидентури. Міністерство Юстиції України, а разом з ним і держвиконавець Ільченко Р.О. не мають статусу резидента України, не мають положення резидента України, статус якого прирівняно до нерезидента України. Це означає, що вся система ДВС України – рейдери-терористи, які ухилились від свого обліку в контррозвідувальних реєстрах Служби Безпеки України.

Спроба окремо взятих службовців УМВС України в Чернігівській області вдатись до окозамилювання є доказом того, що органи МВС України не охороняють громадський порядок України, а охороняють фізичну справедливість при Україні. Громадський порядок – це не громадський рядок. Громадський урядник – це не громадський упорядник. В країні Україна існує не один Кабінет Міністрів України, а два Кабінети Міністрів України. Кабінет Міністрів Урядників і Кабінет Міністрів Упорядників врядовують та впорядковують різні ринкові системи України. Ринок національних товарів урядовує Кабінет Міністрів України – урядник, ринок національних активів упорядковує Кабінет Міністрів України – упорядник. До якого з цих двох ринків належить УМВС України в Чернігівській області невідомо, але Государство Титульного Суверенного Народу України, Республіка Суверенного Народу України та три народні держави України  неякісних послуг окремо взятих службовців МВС України не потребують. Слуги, які надають неякісні послуги повинні покинути межі країни Україна.

Не має значення, яким чином окремо взяті фізичні особи з УМВС України в Чернігівській області виправдовують злочинну діяльність фізичної особи з органів Головного Управління Юстиції в Чернігівській області, головне полягає в тому, що діяльність таких фізичних осіб має можливість кваліфікуватись у якості саботажу модернізаційних реформ Його Високоповажності Президента України.

Якщо окремо взяті службовці з органів УМВС України в Чернігівській області не можуть відкрити кримінальну справу на терориста-рейдера Ільченка Р.О., то така справа може бути відкритою відповідними органами України вже по відношенню до окремо взятих службовців з органів УМВС України в Чернігівській області. Ганьбити Президента України та його реформи нікому не дозволено. Якщо окремо взяті службовці з органів УМВС України в Чернігівській області не згодні з таким положенням справ в Україні, вони можуть проапелювати до Ради Національної Безпеки і Оборони України.

Національні кримінальні справи національної юрисдикції і народні кримінальні справи народної правоздатності складають дещо ціле, але не відміняють одне одного. Народна судова система і національна судова система теж складають дещо ціле, але теж не відміняють одне одного. Моносистем в країні Україна не існує. Багатоманітність економіки в країні Україна не визначає вищевказані листи УМВС України в Чернігівській області у якості свідчення свідка або лжесвідка рейдерської діяльності окремо взятої фізичної особи з органів Деснянського ВДВС Чернігівського МУЮ, який забув проінформувати слідчі органи УМВС України в Чернігівській області про склад доповнень до Закону України «Про виконавче провадження», за якими будь-який держвиконавець має негайно припинити національне виконавче провадження по відношенню до будь-якого Українця або Українки. Під керівництвом фізичної особи-наймита Ільченка Р.О. було розгромлено Офіс Екстериторіального Банку Реконструкції та Розвитку Народу України. Такі справи належать до відання органів контррозвідки Служби Безпеки України, а не органів МВС України.

 

Віце-Президент Президії Конгресу Національних

Меншин України (Малих Народів України)

М.М.Меркулов

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.