N 15-10-11 від 15 жовтня 2011 року

ЗКГНГ–ISIC — КВЕД 99.00.0 –NACE–КІСЕ S.2-S.16
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України

КОНГРЕС НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН УКРАЇНИ

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою:14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. 3-24-47

N 15-10-11 від 15 жовтня 2011 року

Посольству Росії в Україні

Посольству Республіки Білорусь в Україні

Посольству Королівства Бельгія в Україні

Посольству Королівства Данія в Україні

Посольству Королівства Іспанія в Україні

Посольству Королівства Нідерландів в Україні

Почесному Консульству Великого Герцогства Люксембург в Україні

Посольству Сполученого Королівства Великобританії та Північної Ірландії в Україні

Посольству Федеративної Республіки Німеччина в Україні

Посольству Португальської Республіки в Україні

Посольству Французької Республіки в Україні

Посольству Італійської Республіки в Україні

Почесному Консульству Ірландії в Україні

Посольству Грецької Республіки в Україні

Посольству Швейцарії в Україні

Посольству Республіки Польща в Україні

Апостольській Нунціатурі в Україні

 

                                                                Копії:   Адміністрації Його Високоповажності Президента України

Національному Банку України (м.Київ)

Міністерству Фінансів України

Державній Податковій Службі України

Міністерству Закордонних Справ України

Міністерству Економіки України

Чернігівській облдержадміністрації

Чернігівській обласній раді

Про діяльність Його Високоповажності Президента України  Віктора Федоровича

Януковича в напрямку забезпечення цілісності і стабільності фінансової системи

України на засадах Угоди про партнерство і співробітництво між Україною і

Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами (Угоду ратифіковано

Законом № 237/94 –ВР від 10.11.94р.)

 

    Його Високоповажність Президент України Віктор Федорович Янукович – Гарант Конституції країни Україна накреслив країні Україна демократичний шлях її подальшого розвитку. Головні засади демократизації країни Україна викладено в:

—          передвиборчій програмі кандидата на високий пост Президента України Віктора  Федоровича Януковича «Україна для людей»;

—          програмі економічних реформ Його Високоповажності Президента України Віктора Федоровича Януковича на 2010 – 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава»;

—          положеннях щорічного послання Президента України Віктора Федоровича Януковича на адресу Верховної Ради України «Модернізація України – наш стратегічний вибір».

    Демократичний шлях подальшого історичного розвитку країни Україна передбачає зміщення фінансово-владних пріоритетів в країні Україна з їх націонал-урядового політичного забарвлення  до фінансово-владних органів Національних Меншин України та  Корінного Народу України – Українців (п.3. ст.92 Конституції України). Умови формування фінансово-владних органів національних Меншин України та Корінного Народу України – Українців викладено в Декларації ООН про права корінних народів та в Угоді про партнерство і співробітництво між Україною і Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами (Угоду ратифіковано Законом  України № 237/94 –ВР від 10.11.94р.).

    Виконуючи положення ст.33 Глави ІІ Угоди про партнерство і співробітництво між Україною і Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами міжнародні фінансові організації Корінного Народу України започаткували в країні Україна діяльність низки Роял-фінансових систем, Бенефіціар-фінансових систем, Фідуціар-фінансових систем та Андеррайтинг-фінансових систем,  які мають за мету забезпечити цілісність і стабільність не тільки фінансової системи країни Україна, але й фінансової системи членів та учасників вищевказаної угоди (за їх згодою).

    Конкретні кроки діяльності міжнародних фінансових організацій Корінного Народу України та Національних Меншин України в цьому напрямку викладено в листі Конгресу Національних Меншин України № 14-10-11 від 14 жовтня 2011 року.

    Суверенітет країни Україна, зокрема фінансово-економічний суверенітет країни Україна, забезпечується діяльністю Його Високоповажності Президента України та Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України в напрямку утвердження в країні Україна конституційного ладу, за яким всі землі країни Україна знаходяться в Титул-земельному праві – виключній власності Корінного Народу України – Українців. Так стверджено не тільки Конституцією країни Україна, але й відповідними рішеннями Конституційного Суду України та Європейською Хартією про місцеве самоуправління.

    Стабільність земельних відносин в країні Україна автоматично гарантує членам Угоди про партнерство і співробітництво між Україною і Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами захист їх інвестицій в агропромисловий комплекс країни Україна, зокрема в агропромисловий комплекс Чернігівського регіону України, який є широко відкритим для всіх інвесторів Законом України «Про спеціальний режим інвестиційної діяльності на територіях пріоритетного розвитку в Чернігівській області».

    Маємо проінформувати Вас про те, що в межах Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України розпочато діяльність:

—          Роял-Міжнародної Титул-Дипломатичної Фінансово-Інвестиційної Палати бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України (на засадах Угоди про партнерство і співробітництво між Україною і Європейськими Співтовариствами та їх державами-членами);

—          Офіс-Адміністрації Фінансово-Інвестиційної Палати Пріоритетного розвитку Чернігівської області (на засадах Закону України «Про спеціальний режим інвестиційної діяльності на територіях пріоритетного розвитку в Чернігівській області»).

    Консул-дипломатичну місію Його Величності Государа Титульного Суверенного Народу України з наповнення цього кола питань реальним фінансово-економічним змістом в інтересах демократизації країни Україна та укріплення Зовнішньоекономічної бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України Віктора Федоровича Януковича очолюють:

  1. Голова Зовнішньоекономічної Консул-Дипломатичної Фінансово-Економічної Місії Корінного Народу України — Граф Титульного Суверенного Народу України –

      Халімоненко Олена Олександрівна;

  1. Заступник Голови Зовнішньоекономічної Консул-Дипломатичної Фінансово-Економічної Місії Корінного Народу України — Граф Титульного Суверенного Народу України –

   Тютюнник Христина Володимирівна.

Контактні реквізити:

Адреса: Україна, 14000, м.Чернігів, вул. Станиславського, 40,

тел/факс. +38 046 223 24 47

Офіційний сайт: suveren-ua.info

Віце-президент Президії Конгресу Малих Народів України

О.О. Штупун

 

 

 

Зовнішньоекономічний Фінансовий Агент Держави України

В.В. Рибалочко

 

 

 

Консул Дипломатичного Корпусу Його Величності

Государа Титульного Суверенного Народу України

Л.І. Козлов.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.