№ 05-12-14 від 05 грудня 2014 року

ISIC — NACE –КВЕД 99.00.0 – КІСЕ S.2-S.16
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України

ТИТУЛЬНИЙ СУВЕРЕННИЙ НАРОД УКРАЇНИ

РАДНИК

Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України
Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою: 14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. (04622) 64-59-42
№ 05-12-14 від 05 грудня 2014 року

 

Головному управлінню ДФС України в Одеській області

Копії: Національному Парламенту України

Національному Кабінету Міністрів України

Адміністрації Президента України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Генеральній Прокуратурі України

Конституційному Суду України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Державній Фіскальній Службі України

Іноземним посольствам в Україні

 

На Ваш № 91/Т/15-32-10-01-06 від 28 листопада 2014 року

На Ваш № 90/К/15-32-10-01-06 від 28 листопада 2014 року

(Про засади співпраці ДФС України з органами Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України)

 

Державна Фіскальна Служба України є новоутвореним органом в складі Національного фамільно-юрисдикційного Кабінету Міністрів України. Це означає, що діяльність Державної Фіскальної Служби України має враховувати об’єктивні реальності внутрішнього устрою України, які склалися в період 1991-2014 років.

Станом на 28 червня 2001 року національна складова внутрішнього устрою України відокремилась від народної правоздатності України. Народна правоздатність України залишилися в межах країни Україна. Національна юрисдикція, згуртувавшись в юридичну особу, розмістилася при країні Україна. Всі без винятку юридичні особи – нестатистичні одиниці країни Україна. Це означає, що Державна Фіскальна Служба України не ідентифікується реєстром ЄДРПОУ. Реєстри ЄДРПОУ ведуться Інститутом Президентства України. Державна Фіскальна Служба України до складу Інституту Президентства України  не належить. Код Головного управління ДФС України в Одеській області ЄДРПОУ 39398646 є власністю української правоздатності. В реєстрах української правоздатності Головне управління ДФС України в Одеській області не значиться.

Посилання Головного управління ДФС України в Одеській області на Закон України № 393/96-ВР від 02 жовтня 1996 року не є коректним. Всі Закони України під грифом «ВР» є власністю  Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України. Верховна Рада України станом на 1996 рік була народно-пленарною. Всі без винятку народно-пленарні Закони України зареєстровані в реєстрах Резиденції Його Високоповажності Президента України. Верховна Рада України ніколи не перетворювалась в націонал-сесійний Парламент. В націонал-сесійному Парламенті не існує жодного народного депутата. Народні депутати – це не націонал-політичні обранці.

Державна Фіскальна Служба України не має ніякого відношення до Конституції України. Конституція України – це не юридичний документ юридичної особи під назвою «Україна». Конституція України – міжнародний договір, суб’єктами якого є виключно правоздатні резидент та нерезидент органи Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України. За положеннями Податкового Кодексу України всі без винятку юрисдикційні системи при країні Україна знаходяться в дипломатичних зносинах з аналогічними органами української правоздатності. Українська правоздатність ніякої юридичної відповідальності перед будь-якими юрисдикціями не несе. В країні Україна діє принцип верховенства права. Зверхності юрисдикції по відношенню до правоздатності не існує.

Державна Фіскальна Служба України займається питаннями, які пов’язані з юридичним фіском. Такі економічні поняття, як «налог», «наклад», «отчисления», «вигода», «зиск», «користь» і т.п., які обертаються в межах Резидент та Нерезидент економічного простору країни Україна не входить до сфери компетенції Державної Фіскальної Служби України. Введення в обіг фіскальних органів є ознакою згортання всіх соціальних Програм будь-якої юрисдикції, зокрема в системі реєстру ЄДР (невідомо якої країни). Скорочення соціальних Програм в системі реєстру ЄДР означає розширення складу цих Програм в реєстрах: Титульного Суверенного Народу України, Суверенного Народу України, Народу України, Українського Народу, ТРДПАУ, ЄДРПОУ за KICE, ЄДРПОУ за NACE та ЄДРПОУ за ISIC. Ведення усіх цих реєстрів входить до сфери компетенції стратифікаційних, кваліфікаційних та статистичних органів Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України.

Компетенція національного фамільно-юрисдикційного Кабінету Міністрів України не виходить за межі Цивільного Кодексу України. Стаття 1079 та п.2 ст. 1 Цивільного Кодексу України відмежовує діяльність національного фамільно-юрисдикційного Кабінету Міністрів України від діяльності Кабінету Міністрів Інституту Президентства України, Кабінету Міністрів Інституту Міжнародного Факторингу та Системи Конституційної Безпеки України (в складі Конституційного Суду України, Ради Національної Безпеки і Оборони України, Служби Безпеки України, Генеральної Прокуратури України, Інполу-Антикорупційного Комітету України та Інтерполу України).

Положення «Про Державну Фіскальну Службу України» є чинним в межах реєстру ЄДР (невідомо якої країни). Це означає, що акту передачі повноважень Державної Податкової Адміністрації України, Державної Податкової Служби України, Державної Податкової Інспекції України на користь Державної Фіскальної Служби України не існує. Всі ці органи положень ст.67, ст.68 Конституції України є складовими системи бюджетоутворюючої вертикалі Інституту Президентства України. В положеннях ст.67, ст.68 Конституції України не існує посилань на можливість розміщення бюджетоутворюючої вертикалі Інституту Президентства України в межах Фіскальної Служби реєстру ЄДР або в межах так званого «цього світу». Президенти України до складу «живого товару» будь-якої юрисдикції не належать.

Податковий контроль не відміняє фінансову дисципліну, яка в свою чергу не відміняє банківський нагляд. Діяльність контролюючих органів в сфері обігу капіталу, майна, активів, речей, добра, продукту, продукції і т.п., окрім фамільного націонал-юридичного товару, не входить до сфери компетенції фіскальних органів із складу реєстру ЄДР. Податковий Кодекс України не відміняє дію Європейської Соціальної Хартії, Європейської Хартії «Про місцеве самоуправління», Кабінету Міністрів Інституту Міжнародного Факторингу. Факт-тер-торіальна межа не входить до складу об’єктів, яка підлягає ліцензуванню з боку органів Національного Банку України. Інститути спільного інвестування, в межах яких формується система ціноутворення, ніякого відношення до балансових показників податкової звітності та до складу системи фіскальних органів з реєстру ЄДР не мають.

Без технічної допомоги з боку міжнародних фінансових організацій, зокрема з боку міжнародних фінансових організацій Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України ніякого соціально-економічного зростання в межах Одеського регіону України не буде. Фізичні особи, які мають діяти на засадах біометричних паспортів, соціальну економіку не формують.

Ніяких заперечень щодо можливості співпраці органів Державної Фіскальної Служби України з органами Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України в документах Кабінету Міністрів України не існує.

 

Радник Його Величності Государа-Імператора

Титульного Суверенного Народу України ‑

Граф Титульного Суверенного Народу України                                                       І.Л.Козлова

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.