№03-11-14 від 03 листопада 2014 року

РЕЗИДЕНЦІЯ ЙОГО ВИСОКОПОВАЖНОСТІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

ІНПОЛ-АНТИКОРУПЦІЙНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ

Резидент-Зовнішньоекономічний Простір Конгресу Національних Меншин України (Малих Народів України) KICE S11-S2 Офіс для отримання кореспонденції за адресою: Україна,
14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 12, тел. +38 0462 64-59-42
№03-11-14 від 03 листопада 2014 року

 

Міністерству Юстиції України

ДП «Інформаційний центр» Міністерства Юстиції України

Центральному ВДВС Чернігівського МУЮ

Копії: Генеральній Прокуратурі України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Службі Безпеки України

Адміністрації Президента України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Управлінню СБУ в Чернігівській області

УМВС України в Чернігівській області

Головному управлінню Міністерства Юстиції України в Чернігівській області

 

На лист ДП «Інформаційний центр» МЮУ № 01-08/7548 від 27 жовтня 2014 року

 

За розглядом тексту листа ДП «Інформаційний центр» МЮУ №01-08/7548 від 27 жовтня 2014 року з’ясовано, що автори цього листа підлягають процедурі безумовної і негайної люстрації.

Автори тексту листа ДП «Інформаційний центр» МЮУ № 01-08/7548 від 27 жовтня 2014 року мало того, що не розуміються в питаннях фінансової позиції Міністерства Юстиції України по відношенню до міжнародних фінансових організацій, які надають адресну технічну допомогу на адресу Кабінету Міністрів України, висвітлюють в своєму листі діяльність Кабінету Міністрів України у якості ініціатора майбутньої міжрелігійної (міжконфесійної) війни, яка має доповнити сучасний військовий конфлікт в Лугансько-Донецькому регіонах України.

Автори тексту листа ДП «Інформаційний центр» МЮУ № 01-08/7548 від 27 жовтня 2014 року привласнили самі собі право тлумачити на свій розсуд, що таке Парламент України і що таке Верховна Рада України. Вони дозволили самі собі тлумачити положення Уніфікованих Правил та Звичаїв Міжнародної Торгової Палати і на цю діяльність їх, начебто, уповноважило Міністерство Юстиції України.

Міністерство Юстиції України – це юридична особа. Всі без винятку юридичні особи – нестатистичні одиниці країни Україна. Тобто, Міністерства Юстиції України в країні Україна не існує. Відносини між Міністерством Юстиції України і країною Україна виключно дипломатичні, а саме через Дипломатичний Корпус Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України або через Дипломатичну Місію Конгресу Національних Меншин (Малих Народів) Європи.

Немає значення, яким чином автори тексту листа ДП «Інформаційний центр» МЮУ № 01-08/7548 від 27 жовтня 2014 року запровадили в межах Міністерства Юстиції України так звану юридичну торгівлю між структурними підрозділами Міністерства Юстиції України. Проте, ця так звана електронна торгівля поза межами правоздатності країни Україна ніякого відношення до майна та активів Інституту Президентства України та Інституту Міжнародного Європейського Факторингу в країні Україна не має.

Авторам тексту листа ДП «Інформаційний центр» МЮУ № 01-08/7548 від 27 жовтня 2014 року невідомо, що Міністерство Фінансів України розмежовує валютну та фінансову сфери діяльності за релігійними переконаннями. Тобто, валютні операції вчиняються в межах одних релігійних переконань, а фінансові – в межах інших релігійних переконань. Це означає, що юрисдикційні органи Кабінету Міністрів України і правоздатні органи Інституту Президентства України за текстом листа ДП «Інформаційний центр» МЮУ № 01-08/7548 від 27 жовтня 2014 року вже вступили поміж собою в стан міжрелігійного конфлікту, який вже в недалекому майбутньому має спровокувати події наступного майдану. Підсумки попередніх звісно відомі.

Інпол-Антикорупційний Комітет України взагалі не цікавить будинок № 12 по вулиці Шевченка в місті Чернігові (так званий електронний торговий лот 2964). Службу Безпеки України та Раду Національної Безпеки і Оборони України цікавлять події навколо цієї будівлі та навколо інших аналогічних будівель, які мають пряме відношення до діяльності Інституту Президентства України за положеннями «Стратегія українських реформ-2020». Окремі фізичні особи з органів Міністерства Юстиції України послідовно та методично знищили в місті Чернігові Префектурну матеріальну базу органів самоуправління, які створені на засадах Європейської Хартії «Про місцеве самоуправління». Інші фізичні особи тих же самих органів Міністерства Юстиції України знищили матеріальну базу Нерезидент-Екстериторіального Банку Реконструкції та Розвитку Народу України. Нинішні фізичні особи з Міністерства Юстиції України знищили матеріальну базу Інституту Президентства України.

Послідовність та системність знищення правоздатних систем Інституту Президентства України є такою, що вже не викликає сумнівів у тому, що органи системи Конституційної Безпеки України мають справу не з так званими електронними торговцями в системі Міністерства Юстиції України, а з угрупуванням фінансових терористів, які обрали Міністерство Юстиції України у якості засобу маскування своєї терористичної діяльності по відношенню до суб’єктів конституційного процесу країни Україна.

Посилання авторів листа ДП «Інформаційний центр» МЮУ № 01-08/7548 від 27 жовтня 2014 року на те, що у своїй так званій електронно-торговій діяльності вони керуються нормативно-правовими актами та правовим статусом має зацікавити Службу Безпеки Інституту Президентства України. Це означає, що відповідальність за майбутній міжрелігійний конфлікт України вже тепер перекладається на Інститут Президентства України з відповідними наслідками в адресу персон, які обрані на Пост Президента України та на Високий Пост Президента України.

Автори листа ДП «Інформаційний центр» МЮУ № 01-08/7548 від 27 жовтня 2014 року наголошують на тому, що експеримент із-за провадження електронних торгів введено з 01 травня 2014 року. Будь-який експеримент – це не закон України. Натомість, цілком зрозуміло, що закінчення процедури президентських виборів в Україні якимось чином опинилось у прямому зв’язку з початком так званого експерименту, фінансово-суттєву кваліфікацію якому має дати Рада Національної Безпеки і Оборони України. Будь-які експерименти з перерозподілом власності завжди закінчувались війною.

За листом ДП «Інформаційний центр» МЮУ № 01-08/7548 від 27 жовтня 2014 року мова йде про запровадження в Україні системи позаконституційного перерозподілу власності суб’єктів «Стратегії українських реформ-2020» на користь суб’єктів нестатистичних одиниць країни Україна, які у своїй сукупності мають зовнішній борг приблизно у сумі понад 1 трильйон гривень.

Міністерство Юстиції України не належить до складу органів Інституту Президентства України. Це означає, що Міністерство Юстиції України знаходиться в межах так званих цих релігійних переконань, а Інститут Президентства України знаходиться в межах так званих інших релігійних переконань. Зносини між економічним простором цих релігійних переконань та економічним простором інших релігійних переконань виключно статистично-кодові. Правоздатні органи Інституту Президентства України ніколи не надавали статистично-кодових ознак будь-якої торгівельної діяльності в Україні на адресу юрисдикційних органів Міністерства Юстиції України.

Це означає, що Міністерство Юстиції України має негайно повернути усім без винятку суб’єктам конституційного процесу України все арештоване та відчужене майно, яке будь-яким чином потрапило до так званого експерименту з проведення електронних торгів.

Радник Голови Інполу-Антикорупційного Комітету України                                О.В. Толстой

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.