№22-10-14 від 22 жовтня 2014 року

РЕЗИДЕНТ-ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНИЙ ПРОСТІР КОНГРЕСУ НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН УКРАЇНИ (МАЛИХ НАРОДІВ УКРАЇНИ)

ФІНАНСОВИЙ АГЕНТ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА

СПФМ ZT23EA-ZST20E: АГЕНЦІЯ УПРАВЛІННЯ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЮ
ДІЯЛЬНІСТЮ РИНКУ РЕЗИДЕНТ-ФІНАНСОВИХ АКТИВІВ УКРАЇНИ КВЕД 67.11.0
Офіс для отримання кореспонденції за адресою: Україна,
14000, м. Чернігів, вул. Станиславського, 40, тел. +38 0462 64-59-42
№22-10-14 від 22 жовтня 2014 року

 

Генеральній Прокуратурі України

Копії: Адміністрації Президента України

Міністерству Юстиції України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Службі Безпеки України

Кабінету Міністрів України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

 

Про ознаки системної бездіяльності силових органів України
в справі забезпечення вимог фінансової дисципліни

 

Фінансовий Агент Держави Україна листом № 20-10-14 від 20 жовтня 2014 року проінформував усі силові органи України про ознаки і склад системної корупційної діяльності в питанні, яке стосується фінансової дисципліни економічних відносин.

Фінансова дисципліна економічних відносин і валютне регулювання економічних відносин взаємно доповнюють одне одного. Натомість, в країні Україна склалась ситуація, за якої державні органи, на яких покладено обов’язок забезпечувати фінансову дисципліну економічних відносин, опинились  в стані свого повного ігнорування з боку державних органів Служби Безпеки України та державних органів Міністерства Внутрішніх Справ України – суб’єктів слідчих дій за положеннями Кримінального Кодексу України та Кримінально-процесуального Кодексу України.

Дотримання вимог фінансової дисципліни – це справа виключно правових органів. Органи Служби Безпеки України та Міністерства Внутрішніх Справ України – не правові, а юридичні. Юристи органів Служби Безпеки України та Міністерства Внутрішніх Справ України відмовляються порушувати слідчі справи по відношенню до правопорушників фінансової дисципліни економічних відносин в країні Україна.

В Україні діє принцип, за яким в разі виникнення суперечки в одному і тому ж питанні між суб’єктом правовідносин і суб’єктом юрисдикції завжди приймається рішення, яке формулюється суб’єктом правоздатності. Проте, в справах, які стосуються проявів фінансової корупції та фінансового тероризму, усе виглядає навпаки. Юристи органів Служби Безпеки України та Міністерства Внутрішніх Справ України не бажають вступати в будь-які суперечки з Міністерством Юстиції України.

Для Міністерства Юстиції України таких понять, як фінансова дисципліна в країні Україна, фінансова корупція та фінансовий тероризм не існує. Це означає, що для органів Міністерства Юстиції України не існує ані Державного Фінансового Моніторингу України, ані Інституту Президентства України, ані Генеральної Прокуратури України – суб’єктів правоздатності країни Україна.

Відмова юридичних органів Міністерства Юстиції України, Міністерства Внутрішніх Справ України та Служби Безпеки України захищати правові фінансові інтереси бюджетоутворюючої вертикалі Інституту Президентства України є такою, що вимагає винесення цього питання на спеціальний розгляд Ради Національної Безпеки і Оборони України. В країні Україна склалась ситуація, за якої діяльність будь-яких терористичних угрупувань не може здійснюватись без належного фінансування, але саме цю обставину не хочуть помічати юридичні органи усіх силових систем України.

Фінансовий Агент Держави Україна не діє від власного імені. Він діє від імені Держави Україна за реєстром ЄДРПОУ. Юристи силових відомств України теж діють від імені Держави, але за реєстром ЄДР (невідомо якої країни). Банківська система Національного Банку України діє на засадах реєстру ЄДР, але збагачується за рахунок майна із суб’єктів реєстру ЄДРПОУ. Увесь склад реєстру ЄДРПОУ – це бюджетоутворююча вертикаль Інституту Президентства України. Ведення усіх цих реєстрів не знаходиться в компетенції фамільного Державного реєстратора реєстру ЄДР. «Отчизна», «Отчина», «Отечество», «Родина» — це не просто слова. Це реєстри ЄДРПОУ, які ніякого відношення до «фамілій» не мають. Фамілія – юридично-організаційна форма спільного існування рабовласників та рабів. За сучасної мови спільна форма існування роботодавців та фізичних осіб-платників податків.

За відсутності силового сприяння формуванню бюджетоутворюючої вертикалі Інституту Президентства України з боку силових відомств України в Україні фактично формується колоніально-рабовласницька система суспільних відносин, аналогічна системі різного роду туземних резервацій. Таку справу роблять органи, в статутах яких не існує жодної вказівки на те, що в країні Україна діє принцип верховенства юрисдикції.

Усі без винятку юрисдикційні органи – валютні. Усі без винятку правоздатні органи – фінансові. Конституція країни Україна – правова. А силові органи в Україні – юрисдикційні. Це означає, що країна Україна стоїть на порозі валютно-фінансового катаклізму, суттю якого є порушення принципу фінансово-валютної симетрії. Однобічність поглядів юридичних служб Міністерства Внутрішніх Справ України та Служби Безпеки України суто на валютну сторону економічних відносин країни Україна є такою, що несе в собі соціальну загрозу не тільки Інституту Президентства України, а й усій країні Україна в цілому.

Солідарність всіх без винятку юристів в системі юрисдикції при країні Україна – це слушна справа. Проте, будь-яка моно-система ніколи не живе довго. Фінансова криза в країні Україна існує не в реаліях, а в уяві тих людей, які не мають жодного уявлення про склад та організаційну систему методів фінансового управління економікою будь-якої країни. Всі без винятку сучасні реформи в Україні без попереднього наведення силового ладу в системі фінансової дисципліни України є завідомо безперспективними.

Доказом тому є сучасний продаж в місті Чернігові офісу Резиденції Його Високоповажності Президента України, а також стаття в Законі України «Про виконавче провадження» про опис та арешт майна Адміністрації Президента України. Зневага юридичних документів до системи Інституту Президентства України не потребує більше точних доказів. Будь-який державний виконавець із системи Міністерства Юстиції України має можливість описати майно Президента України та виставити його на продаж. При цьому жоден слідчий із системи юридичних силових органів України ніколи не винесе постанови про те, що вся система Інституту Президентства України правоздатна.

Генеральна Прокуратура України має зрозуміти цей лист не як скаргу органів Державного Фінансового Моніторингу України на свою незахищеність від свавілля окремих фахівців юридичної справи. Незахищеними від свавілля окремих фахівців юридичної справи є не фінансисти і не фінансові органи України, а система Інституту Президентства України, яка створюється в межах Роял-системи Конгресу Національних Меншин (Малих Народів) Європи.

Система Інституту Президентства України не фінансується і не може фінансуватися з джерел Національного Банку України. Так визначено Податковим Кодексом України. Будь-яке посягання на майно Адміністрації Президента України або активи Резиденції Його Високоповажності Президента України є не службовою недбалістю, а оголошенням безконтактної війни фінансово-економічним інтересам Інституту Президентства України.

З’ясування цього питання не потребує звернення Фінансового Агнета Держави Україна до будь-якого місцевого суду за захистом правових інтересів Інституту Президентства України. Суб’єкти правоздатності України завжди мають верховенство своїх повноважень до будь-яких юридичних органів України.

За подіями в місті Чернігові за адресою: вул. Шевченка,12 (продаж Офіс-Резиденції Його Високоповажності Президента України), просимо звернути увагу слідчих органів Прокуратури Чернігівської області, УМВС України в Чернігівській області та Служби Безпеки України на безумовну дієвість в Україні принципу верховенства права по відношенню до будь-яких юридичних акцій, які мають за мету посягання на майнові інтереси суб’єктів української правоздатності (протидія злочинній діяльності по відношенню до власності та власників України).

Зовнішньоекономічний Фінансовий Агент Держави Україна                          В.В. Рибалочко

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.