№18-08-04 від 18 серпня 2014 року

ISIC — NACE –КВЕД 99.00.0 – КІСЕ S.2-S.16
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України

РЕЗИДЕНЦІЯ ЙОГО ВИСОКОПОВАЖНОСТІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

КОНТРАГЕНТ БАНКІРСЬКИЙ ДІМ

Економічний простір технічної допомоги
міжнародних фінансових організацій
Офіс для отримання кореспонденції за адресою: Україна,
14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 12, тел. +38 0462 61-44-11
№18-08-04 від 18 серпня 2014 року

 

Міністерству Фінансів України

Копії: Кабінету Міністрів України

Адміністрації Президента України

Національному Банку України

Міністерству Економіки України

Службі Безпеки України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Посольству Російської Федерації в Україні

Посольству Республіки Білорусь в Україні

 

Про спільну діяльність Міністерства Фінансів України та Контрагент Банкірського Дому

 

12 серпня 2014 року Президенти України та Республіки Білорусь обговорили питання налагодження міжнародного діалогу між Українцями і Білорусами в напрямку зняття штучних бар’єрів на шляху розвитку міжнародної торгівлі між Білорусією та Україною. Вирішення цього кола питань входить до сфери компетенції суб’єктів Уніфікованих Правил та Звичаїв Міжнародної Торгової Палати.

Суб’єктів Уніфікованих Правил та Звичаїв Міжнародної Торгової Палати в системах валютного фондового ринку не існує. Це означає, що без адресної технічної допомоги міжнародних фінансових організацій Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України на адресу українських та білоруських торгових місій міжнародний торговий діалог між Україною та Білорусією є нездійсненним.

Податковий Кодекс України не регулює міжнародні відносини. Суб’єктами міжнародних відносин з боку України є Українці – Титульний Суверенний Народ України, а не фізичні особи-платники податків. В складі Національного Банку України, Міністерства Фінансів України та Кабінету Міністрів України існують виключно фізичні особи-платники податків. Податковий Кодекс України не дозволяє фізичним особам-платникам податків перейматись будь-якими правовими справами, зокрема міжнародними правовими справами. В системі фізичних осіб-платників податків не існує жодного суб’єкта міжнародних фінансових відносин. Правового Міністерства Фінансів в системі Кабінету Міністрів України не існує.

Український валютно-фінансовий фондовий ринок та український фінансово-фінансовий фондовий ринок формуються виключно Контрагент Банкірським Домом при Резиденції Його Високоповажності Президента України. Кабінет Міністрів України ніякого відношення до Резиденції Його Високоповажності Президента України не має. Фінансові питання, валютні питання, кредитні питання та будь-які питання обігу цінних паперів вирішуються виключно на засадах основ фінансового законодавства України та Податкового Кодексу України. Юридичних фінансів не існує. Юридичних фінансових систем теж не існує. Питання валютного регулювання і питання фінансового регулювання відносяться до зовсім різних фондових систем.

Звернення Міністерства Фінансів України та Кабінету Міністрів України до міжнародних фінансових організацій Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України за наданням технічної допомоги на адресу української юрисдикції обумовлено не вимогами МВФ, а вимогами Податкового Кодексу України. Без підвищення статусу фізичних осіб до статусу самозайнятих осіб, статусу фізичних осіб, прирівняних до резидентів, ніякої мови про технічну допомогу на адресу централізованих бухгалтерій Адміністрації Президента України йти не може.

Реєстри фізичних осіб, статус яких прирівняно до положення резидента, ведуться Контрагент Банкірським Домом при Резиденції Його Високоповажності Президента України. Відносини між українською юрисдикцією та українською правоздатністю врегульовані Конституцією України та стандартами України. В Україні діє принцип верховенства права – правоздатності і не діє принцип верховенства юрі – юріздатності. Ніякої справедливості (юріздатності) в математичних фінансових системах не існує.

Централізовані бухгалтерії Адміністрації Президента України дійсно потребують технічної допомоги міжнародних фінансових організацій, але не Міжнародного Валютного Фонду. Валютні відносини синтетичні. Відносини централізованих бухгалтерій Адміністрації Президента України – аналітичні. За будь-яких умов фінансові системи Адміністрації Президента України мають бути відокремленими від валютних систем Кабінету Міністрів України. Формування централізованих бухгалтерій Адміністрації Президента України не входить до складу компетенції Кабінету Міністрів України.

Зусиллями міжнародних фінансових організацій Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України в Україні вже сформовано та відкрито зовнішньоекономічний валютно-фінансовий ринок та зовнішньоекономічний фінансово-фінансовий ринок, які діють в межах положень статті 1079 та п.2 ст.1 Цивільного Кодексу України. Міністерство Фінансів України ще не зверталось до Контрагент Банкірського Дому при Резиденції Його Високоповажності Президента України з питання підвищення свого положення до суб’єкта технічної допомоги міжнародних фінансових організацій на вищевказаних зовнішньоекономічних ринках.

Рада Національної Безпеки і Оборони України та Служба Безпеки України, діючи в межах ст.5 Закону України «Про Службу Безпеки України», є найпершими суб’єктами технічної допомоги міжнародних фінансових організацій Світової Міжнародної Екстериторії Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України. Збройні Сили України є суб’єктами Конституції України і діють на засадах Кону. Армія України є суб’єктом класифікатора КІСЕ S.2 і діє на засадах Інституту Президентства України. Це означає, що в межах Кабінету Міністрів України ніяких військових формувань бути не може.

Резиденція Його Високоповажності Президента України, Інпол України та Інтерпол України неодноразово звертали увагу Міністерства Фінансів України та Міністерства Економіки України на необхідності не тільки розширеного діалогу з міжнародними фінансовими організаціями Резиденції Його Високоповажності Президента України, але й на необхідності подальшої спільної діяльності на умовах єдиної фінансової банківсько-економічної архітектури країни України, яка базується на світових, європейських та національних стандартах. Першим кроком на шляху до такої співпраці може бути акредитація окремих провідних фахівців Міністерства Фінансів України та Міністерства Економіки України при Резиденції Його Високоповажності Президента України.

Метою такої акредитації є відпрацювання дійових механізмів та інструментів надання технічної допомоги міжнародних фінансових організацій на адресу суб’єктів національної юрисдикції з фамільного реєстру ЄДР.

Суб’єкти підприємницької діяльності з фамільного реєстру ЄДР не можуть вийти за межі Податкового Кодексу України. За межами Податкового Кодексу України знаходиться економічний простір резидентів та нерезидентів України, які діють виключно на умовах Віденських Конвенцій «Про дипломатичні зносини» та «Про консульські зносини». Це означає, що відносини між Контрагент Банкірським Домом при Резиденції Його Високоповажності Президента України та Міністерством Фінансів України при Кабінеті Міністрів України врегульовуються на засадах Наказу Міністерства Фінансів України №37 від 24.01.2013р. та положеннях ст.14.1.259, ст.14.1.258 Податкового Кодексу України.

Просимо надати Контрагент Банкірському Дому пропозицію Міністерства Фінансів України щодо визначення уповноваженого суб’єкта спільної діяльності Міністерства Фінансів України та Контрагент Банкірського Дому на технічному валютно-фінансовому ринку (власності Резиденції Його Високоповажності Президента України).

Голова Контрагент Банкірського Дому                                          І.Л. Козлова

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.