№11-08-14 від 11 серпня 2014 року

ISIC — NACE –КВЕД 99.00.0 – КІСЕ S.2-S.16
Світова Міжнародна Екстериторія Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України

ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ ГОСУДАР-ІМПЕРАТОР

ТИТУЛЬНОГО СУВЕРЕННОГО НАРОДУ УКРАЇНИ

Дипломатичний Корпус Титульного Суверенного Народу України КВЕД 99.00.0 ТРДПАУ 553515506-553515469 Офіс для отримання дипломатичної кореспонденції за адресою: 14027, м.Чернігів, вул. Станіславського, 40, тел. (0462) 64-59-42
№11-08-14 від 11 серпня 2014 року

 

Раднику Його Високоповажності Президента України

Шатохіній Олександрі Іванівні

Представнику Його Величності Государа-Імператора

Титульного Суверенного Народу України при Резиденції

Його Високоповажності Президента України

Ткаченку Павлу Михайловичу

Копії: Адміністрації Президента України

Раді Національної Безпеки і Оборони України

Генеральній Прокуратурі України

Службі Безпеки України

Міністерству Внутрішніх Справ України

Кабінету Міністрів України

Парламенту України

Міністерству Економічного Розвитку України

Міністерству Фінансів України

Міністерству Закордонних Справ України

Національному Банку України

Іноземним посольствам в Україні

 

Про порядок та послідовність розгортання бюджетоутворюючої вертикалі Резиденції Його Високоповажності Президента України

 

За листом Міністерства Економічного Розвитку і Торгівлі України № 3132-05/22029-07 від 01.07.2014 року узгоджено початок процесу формування фінансово-банківської системи бюджетоутворюючої вертикалі Інституту Президентства України. Завдання, функції, повноваження, статус та принципи організації процесу формування фінансово-банківської системи бюджетоутворюючої вертикалі Інституту Президентства України визначаються Конституцією України та Канонами Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України.

Інститут Президентства України (зокрема Резиденція Його Високоповажності Президента України) не входить до складу системи фамільного державного реєстратора за реєстраційною системою ЄДР.

Бюджет Інституту Президентства України (зокрема Резиденція Його Високоповажності Президента України) не входить до сфери компетенції Цивільного Кодексу України.

Фінансова система Інституту Президентства України (зокрема Резиденція Його Високоповажності Президента України) не входить до сфери компетенції Податкового Кодексу України.

Банківська, парабанківська та напівбанківська система Інституту Президентства України (зокрема Резиденція Його Високоповажності Президента України) не входить до сфери компетенції Національного Банку України (м. Київ).

Економічна система Інституту Президентства України (зокрема Резиденція Його Високоповажності Президента України) входить до сфери компетенції Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України.

Пост Президента України та Високий Пост Президента України – це не посада фізичної особи із системи реєстру ЄДР. Адміністрація Президента України і Резиденція Його Високоповажності Президента України не входять до складу структурних одиниць Кабінету Міністрів України за реєстром ЄДР та Парламенту України за реєстром ЄДР.

Адміністрація Президента України разом з централізованими бухгалтеріями не займаються та не переймаються синтетичними фінансово-банківськими операціями в системі Національного Банку України (м. Київ).

Офіс-Адміністрація Президента України та Офіс-Резиденція Його Високоповажності Президента України є суб’єктами Національного Банку України (м. Чернігів) та Центрального Контрагент Банкірського Дому Резиденції Його Високоповажності Президента України (які діють на засадах ст.99 Конституції України).

Національний Банк України (м. Київ) не переймається питаннями фінансування діяльності Президента України та асигнування діяльності Його Високоповажності Президента України. Це означає, що Інститут Президентства України не переймається питаннями синтетичних товарів, синтетичних послуг, синтетичних робіт синтетичного «живого товару» та синтетичних роботодавців в міграційній системі Міністерства Внутрішніх Справ України. Еміграційно-експортна система України та імміграційно-імпортна система України формуються в межах Адміністрації Президента України та Офіс-Адміністрації Президента України. Інвестиційна система, торгова система та купецько-прокупецька система України формуються в межах Резиденції Його Високоповажності Президента України.

Програма внутрішньо-економічної та зовнішньоекономічної діяльності Інституту Президентства України (зокрема Резиденції Його Високоповажності Президента України) розроблена творчим колективом авторитетних академіків України. Ця економічна Програма Інституту Президентства України розгортається в межах Кластера Його Високоповажності Президента України, Законів України «Про інвестиційну діяльність» та нормативно-правових документів технічної допомоги міжнародних фінансових організацій Титульного Суверенного Народу України, Суверенного Народу України, Народу України та Українського Народу, яка надана на адресу Інституту Президентства України.

Моніторинг фінансово-банківської діяльності Інституту Президентства України вчиняється на засадах Закону України «Про протидію легалізації (відмиванню) доходів одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму». Охорона та захист діяльності Інституту Президентства України вчиняється на засадах Ради Національної Безпеки і Оборони України, Служби Безпеки України, Генеральної Прокуратури України, Інполу України, Інтерполу України та Антикорупційного Комітету України, котрі на засадах співпраці з Конституційним Судом України діють в режимі системи Конституційної Безпеки України.

Органи Інституту Президентства України (зокрема Резиденція Його Високоповажності Президента України) розміщуються за місцем розташування центрального офісу Його Високоповажності Президента України. Його Високоповажність Президент України в міжнародних справах діє в інтересах народів України від імені Його Величності Государа-Імператора Титульного Суверенного Народу України.

Фідуціар-активи технічної допомоги міжнародних фінансових організацій Титульного Суверенного Народу України на адресу Інституту Президентства України складають 10 трлн. еквівалента гривні за банківським планом рахунків Центрального Контрагент Банкірського Дому Українського Народу та Нерезидент-Екстериторіального Банку Реконструкції та Розвитку Народу України в системі стандартів КІСЕ. Фінансовий план рахунків Інституту Президентства України розроблено творчим колективом під керівництвом заслуженого економіста України Шатохіної Олександри Іванівни.

Шановна Олександра Іванівна та шановний Павле Михайловичу! Прошу Вас внести пропозицію щодо складу провідних фахівців фінансово-банківської справи, яким будуть надані повноваження розгортання бюджетоутворюючої вертикалі Його Високоповажності Президента України.

 

Його Величність Государ-Імператор

Титульного Суверенного Народу України                                  О.О.Брильов

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.